Запитване за сайт

Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

28 май 2017 (неделя) 18:05

Изработка на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт - системи за сигурност

Линк към сайта: www.shop.nvmconsult.com
Описание:

Уеб проект за направа на сайт онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност, от SavovDesign

Динамичен уеб сайт тип онлайн магазин на Ен Ви Ем Консулт – Онлайн магазин за домашни и офис алармени системи и видеонаблюдение на изпитани и утвърдени производители в системите за сигурност.

Изработката на динамичен онлайн елекронен магазин на Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност включва изграждането на уеб система за онлайн магазин с възможност за вписване на категории, подкатегории, продукти и поръчки, доставки и плащания към тях. Сайтът е с административна система за управление на съдържанието, която позволява добавяне, редактиране и изтриване на категории и подкатегории в сайта, страници с информация за Условия за ползване, Как да поръчам, Начин на плащане и др., добавяне на неограничен брой продукти, текстово описание, снимки и линкове към тях, управление на всички поръчки и клиентски профили, найстройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност, предоставя бърза и лесна регистрация на потребители, както и възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса и развитието на поръчката от клиентския профил на всеки регистриран в сайта потребител.
Сайтът Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност е с предварително инсталирани модули за доставки и плащания. Админ панелът на сайта предлага възможност за класификация на потребители на магазина, включваща 2 или повече клиентски групи, например – Клиенстка група на едро и Клиентска група на дребно. Сайтът предлага и възможност за промоционални ваучери с предварително установен срок на валидност от администратора на сайта.

Онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин от SavovDesign.

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка и интегриране на лого за магазина.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS
Време за реализация на сайта: 6 дни

Начална страница на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност

Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт - системи за сигурност

Вътрешна страница на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност

Изработка онлайн магазини Ен Ви Ем Консулт - системи за сигурност


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на динамичен сайт на Борислав Ангелинов, Изработване на онлайн магазин Masite.net, Изработване на динамичен сайт на Antenatal Web, Изработка на представителен уеб сайт Български Онлайн Терминал, Флаш сайт на Кремена Ачева, Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ, Изработка на топ сайт класация BgTop100, Изработка на сайт онлайн магазин Vaskomp.eu,
22 декември 2016
Изработка на онлайн магазин на Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност
4 / 3.00 / 66%

Коментирай


За контакти с мен

SavovDesign извършва изработване на сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и клиенти от чужбина!