Запитване за сайт

Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

26 юли 2017 (сряда) 19:27

Изработка на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт - системи за сигурност

Линк към сайта: www.shop.nvmconsult.com
Описание:

Уеб проект за направа на сайт онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност, от SavovDesign

Динамичен уеб сайт тип онлайн магазин на Ен Ви Ем Консулт – Онлайн магазин за домашни и офис алармени системи и видеонаблюдение на изпитани и утвърдени производители в системите за сигурност.

Изработката на динамичен онлайн елекронен магазин на Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност включва изграждането на уеб система за онлайн магазин с възможност за вписване на категории, подкатегории, продукти и поръчки, доставки и плащания към тях. Сайтът е с административна система за управление на съдържанието, която позволява добавяне, редактиране и изтриване на категории и подкатегории в сайта, страници с информация за Условия за ползване, Как да поръчам, Начин на плащане и др., добавяне на неограничен брой продукти, текстово описание, снимки и линкове към тях, управление на всички поръчки и клиентски профили, найстройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност, предоставя бърза и лесна регистрация на потребители, както и възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса и развитието на поръчката от клиентския профил на всеки регистриран в сайта потребител.
Сайтът Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност е с предварително инсталирани модули за доставки и плащания. Админ панелът на сайта предлага възможност за класификация на потребители на магазина, включваща 2 или повече клиентски групи, например – Клиенстка група на едро и Клиентска група на дребно. Сайтът предлага и възможност за промоционални ваучери с предварително установен срок на валидност от администратора на сайта.

Онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин от SavovDesign.

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка и интегриране на лого за магазина.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS
Време за реализация на сайта: 6 дни

Начална страница на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност

Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт - системи за сигурност

Вътрешна страница на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност

Изработка онлайн магазини Ен Ви Ем Консулт - системи за сигурност


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Флаш сайт на Кремена Ачева, Изработка на сайт на EMT-Power, Проучване добив и тестване на минерали Аахен, Германия, Изработка на сайт за нумерология на Илейн, Сайт за запознанства Hoteuphoria.com, Динамичен сайт на Антонов – Травел, Изработка на онлайн магазин TS-tachograph, Изработка на сайт на счетоводна и рекламна къща Евристика ЕООД, Русе, Сайт на MP – BG ООД,
22 декември 2016
Изработка на онлайн магазин на Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност
4 / 3.00 / 66%

Коментирай


За контакти с мен

SavovDesign извършва изработване на сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и клиенти от чужбина!