Запитване за сайт

Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

26 юли 2017 (сряда) 19:27

Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ

Линк към сайта: www.pazaruvaibg.com
Описание:

Цялостна изработка на уеб система за публикуване на обяви “Пазарувай БГ” от SavovDesign

Изработване на уеб сайт за безплатни и платени обяви на Пазарувай БГ – сайт за безплатни и вип обяви. Сайт за обяви от всички области в България.

Изработката на уеб сайт система за добавяне на обяви на Пазарувай БГ е базирана на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип оферти, от страна на регистрирани потребители в сайта. Уеб сайт Пазарувай БГ разполага с админ панел за управление на всички обяви и профилите на всички регистрирани потребители в сайта. Админ панелът на сайта предлага също така и управление на съдържанието на всички страници, рекламни карета и банери в сайта.

Системата предлага 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и други 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на вип обява в сайта. Известяване на потребителя по имейл, след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява по всяко време.

Уеб сайт за обяви “Пазарувай БГ” е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява. Сайтът използва частичен редизайн на база на основния дизайн на демо варианта на сайт за обяви. В сайта са добавени допълнителни полета за реклама, всички от тях, управлявани от админ панела. В сайта е включена допълнителна блог категория “Новини”, различна от категориите за обяви, в която само администраторът може да публикува новини и събития, по своя преценка и желание.

Уеб сайт за обяви Пазарувай БГ е изграден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви, като същевременно са добавени и интегрирани допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителна категория Новини в сайта.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS
Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница на Пазарувай БГ

Начална страница на Пазарувай БГ

Изглед на вътрешна страница на Пазарувай БГ

Вътрешна страница на Пазарувай БГ


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Детски магазин Мишко, Изработване на уеб сайт на Вип обяви, Изработка на форум за Български Онлайн Терминал, Сайт на исторически музей Г. Тошево, Изработване на онлайн магазин Masite.net, Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София, Изработка на онлайн магазин TS-tachograph, Сайт на САС Инженеринг ЕООД,
14 февруари 2017
Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ
1 / 5.00 / 95%

За контакти с мен

SavovDesign извършва изработване на сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и клиенти от чужбина!