Запитване за сайт

Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

26 юли 2017 (сряда) 19:31
Порт фолио на SavovDesign с избрани, изработени представителни динамични сайтове. Информация, свързана с изработката на всеки уеб сайт.

Изработка на представителен уеб сайт Hoteli-BG

Създаването на динамичен представителен сайт Hoteli-BG включва цялостно изработване на уеб сайт с административен панел за управление на съдържанието.

Прочети повече »

Изработка на представителен уеб сайт Български Онлайн Терминал

Уникален уеб проект, тип представителен динамичен сайт – Български Онлайн Терминал, включва цялостна изработка на уеб динамичен сайт с административен панел за управление на съдържанието и уникален уеб дизайн на сайта.

Прочети повече »

Изработка на сайт на Поликом 95 ООД, София и Пловдив

Изработката на динамичен сайт на Поликом 95 ООД представлява цялостно изработване на уеб сайт с админ панел за управление на съдържанието и изцяло нов уникален дизайн.

Прочети повече »

Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна

Цялостно изработване на динамичен уеб сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна, с админ панел за управление на съдържанието.

Прочети повече »

Изработка на сайт на EMT-Power, Проучване добив и тестване на минерали Аахен, Германия

Проектът за изработка на уеб сайт на EMT-Power е разработен изцяло на немски език и включва цялостна изработка на уеб страница с административен панел за управление на съдържанието в нея.

Прочети повече »

Изработка на сайт на Hoteli-BG, Пловдив – Почивки в България

Цялостно изработване на уеб страница на Hoteli-BG Почивки в България, с административен панел за управление на съдържанието в нея.

Прочети повече »

Изработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies Лондон

Изработката на динамичен уеб сайт на Tiny Lions Nannies – Гувернатска агенция за наемане на детегледачки в Англия и Русия, представлява цялостно изграждане на уеб сайт с административен панел за управление на съдържанието.

Прочети повече »

Изработка на динамичен уеб сайт Tuningfiles-BG.com Карлово

Изработването на динамичен уеб сайт на Tuningfiles-BG включва цялостно изграждане на уеб сайт с административен панел за управление на съдържанието му. Специализиран сайт за Чип Тунинг на бензинови и дизелови двигатели.

Прочети повече »

Изработване на динамичен уеб сайт на ЕВРОКОРЕКТ София

Създаването на динамичен уеб сайт на Център за професионално обучение Еврокорект включва цялостно изграждане на уеб страница с административен панел за управление на съдържанието в нея.

Прочети повече »

Изработка на динамичен сайт на Детски център Мечта, Варна

Изработване на динамичен, представителен уеб сайт на Детски център Мечта, гр. Варна. Един проект, замислен с много любов за децата ни и съобразен с желанието на родителите.

Прочети повече »

SavovDesign.com е специализиран информативен уеб сайт, който поднася на своите клиенти подробна информация, с цел информираност за извършваните от мен услуги: изработка на сайт, изработване на динамичен сайт, изработка на онлайн магазин, изработване на сайтове за недвижими имоти, уеб дизайн и редизайн на сайтове, изработка на интернет страници, реконструкция на съществуващи сайтове и др.


В сайта savovdesign.com са поместени различни по своя род статии и материали, имащи за цел да информират моите клиенти за естеството ми на работа и процеса, свързан с изработка на сайтове, изработване на динамичен сайт, уеб дизайн и изработка на темплейти за сайт, поддръжката на вече изграден динамичен сайт и др. За по-добра информираност и по-ясна представа за посетителите на този сайт, съм посочил предварително изградени демо версии на сайтове към всяка една моя промоционална оферта за изработка на сайт.


Уеб сайт savovdesign.com предлага на своите потенциални и бъдещи клиенти, качествена изработка на сайт на разумна цена, професионално изработване на уеб дизайн на сайт, съобразен с предпочитанията на клиента и не на последно място, една отлична функционалност на вече изградения уеб сайт.


Ако съм предизвикал Вашия интерес, може да разгледате моето портфолио със специално избрани, изработени от мен сайтове или да се свържете с мен чрез E-MAIL, SKYPE, или използвайте онлайн формата, за да отправите към мен своето ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ.

За контакти с мен

SavovDesign извършва изработване на сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и клиенти от чужбина!