Запитване за сайт

Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

26 юли 2017 (сряда) 19:30

Savov Design е моята емблема за качествена изработка на сайтове и професионален уебдизайн!

Кой съм аз ?Изработка на сайтове. Уеб дизайн от SavovDesign

Казвам се Слави Савов и съм уебдизайнер на свободна практика.
Дейностите и услугите, които извършвам са свързани с цялостно разработване и изграждане на уебсайтове и изработване на уебдизайн за сайт.
Направих този информативен сайт с цел да представя себе си и моята работа, услугите които извършвам, моето Портфолио с избрана част от уеб проектите, които съм реализирал или са в процес на реализация, както и да публикувам полезни за Вас статии, свързани с изработка на сайтове, уеб дизайн, интернет рекламата и с всички други области, близки до моите интереси и обща култура.

В процес на работа …

Работя предимно сам и всички проекти в портфолиото ми са изцяло самостоятелни. Главната ми цел е изграждането на качествени, професионално изглеждащи уеб страници с уникален дизайн и безпогрешна функционалност според специфичните нужди на бизнеса Ви или според Вашите лични предпочитания.

Лоялност и акуратност …

В работата си се старая да бъда коректен, да спазвам предварително уговорените срокове и да удовлетворявам дори и най – капризните желания на моите клиенти, така че те да останат наистина доволни от моята работа и в крайна сметка да им предоставя един безпогрешно функциониращ уеб сайт с приятна визия, уникален дизайн и лесна навигация.

Приложения, платформи и технологии, които използвам при изработване на сайтове…

HTML, PHP, CSS, JavaScript, Notepad++, Photoshop, Flash Macromedia, Corel Draw
WordPress, Joomla, OpenCart, Open-Realty, PHPfusion

Свържете се с мен, за да обсъдим и изградим Вашия бъдещ уебсайт.

Сайт savovdesign.com е специализиран информативен уеб сайт, който поднася на своите клиенти подробна информация с цел информираност за извършваните от мен услуги: изработка на сайт, изработване на динамичен сайт, изработка на онлайн магазин, изработване на сайтове за недвижими имоти, уеб дизайн и редизайн на сайтове, изработка на интернет страници, реконструкция на съществуващи сайтове и др.

В сайта savovdesign.com са поместени различни по своя род статии и материали, имащи за цел да информират моите клиенти за естеството ми на работа и процеса, свързан с изработка на сайтове, изработване на динамичен сайт, уеб дизайн и изработка на темплейти за сайт, поддръжката на вече изграден динамичен сайт и др. За по-добра информираност и по-ясна представа за посетителите на този сайт съм посочил предварително изградени демо версии на сайтове към всяка една моя промоционална оферта за изработка на сайт.

Уеб сайт savovdesign.com предлага на своите потенциални и бъдещи клиенти най-ниски цени за изработка на сайт, професионално изработване на уеб дизайн на сайт, съобразен с предпочитанията на клиента и не на последно място една отлична функционалност на вече изградения уеб сайт.

Ако съм предизвикал Вашия интерес, може да разгледате моето портфолио със специално избрани, изработени от мен сайтове или да се свържете с мен чрез E-MAIL, SKYPE, или използвайте формата за да направите към мен своето ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ.

За контакти с мен

SavovDesign извършва изработване на сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и клиенти от чужбина!