За мен и моята дейност

Казвам се Слави Савов и в продължение на над 14 години, съм ориентирал своите способности и умения в сферата на уеб дизайна, изработката на сайтове, SEO оптимизацията и интернет рекламата.

Позволете на света да научи за Вас

SavovDesign е моята емблема за качествена изработка на сайтове и професионален уеб дизайн.

Казвам се Слави Савов и съм уеб дизайнер на свободна практика. Дейностите и услугите, които извършвам са свързани с цялостно разработване и изграждане на уеб сайтове, уеб дизайн, SEO оптимизация и популяризиране на сайтове, техническа поддръжка на сайт, изготвяне на лого за уеб сайт, статични или анимирани рекламни банери и др.
Виж всички уеб услуги

Направих този информативен сайт, с цел да представя себе си и моята работа, всички услуги и дейности, които извършвам, моето портфолио с част от уеб проектите, които съм реализирал, както и да публикувам полезни статии с информация, относно изработката на сайт, уеб дизайн, интернет рекламата, уеб програмиране, SEO оптимизация и др.

Над 12 годишен опит в сферата на уеб дизайна, интернет рекламата и изграждането на уеб сайтове. Над 400 завършени уеб проекта.

Доверете се на опита и направете правилния избор!

В процес на работа: Работя предимно сам и всички проекти в портфолиото ми са изцяло самостоятелни. Главната ми цел е изграждането на качествени, професионално изглеждащи уеб страници с уникална визия, добра структура и безпогрешна функционалност, според специфичните нужди на бизнеса Ви или според Вашите лични предпочитания.

Лоялност и акуратност: В работата си се старая да бъда коректен, да спазвам предварително уговорените срокове и да удовлетворявам желанията на моите клиенти, така че те да останат доволни от моята работа и в крайна сметка да им предоставя един отлично структуриран уеб сайт с привлекателен дизайн и удобна навигация.

Платформи и технологии: Приложения, платформи и технологии, които най-често използвам в моята работа: HTML, PHP, CSS, jQuery, JavaScript, Notepad++, Photoshop, Corel Draw, WordPress, OpenCart и др.

Моите постижения

години опит

изградени проекти

рекламни кампании

доволни клиенти

Всички тези резултати са постигнати благодарение и на вас.
Благодаря ви за доверието!

Услугите които предлагам

Изработка на личен и фирмен уеб сайт

Изработване на личен или фирмен представителен уеб сайт, с админ панел и адаптивен дизайн. Личен или фирмен уеб сайт за Вас и Вашия бизнес.

Изграждане на интернет магазин

Изграждане на онлайн електронен магазин, с админ панел за управление на съдържанието. Неограничен брой продукти и категории. Онлайн поръчки и плащания. Доставка с наложен платеж.

Изработване на продуктов каталог

Изработване на продуктов каталог за онлайн презентации на продукти и блог за статии. Неограничен брой продукти, категории и статии.

Уеб дизайн и редизайн на сайт

Изграждане на индивидуален, адаптивен responsive уеб дизайн на уеб сайт. Редизайн и преработка на вече изграден уеб сайт.

Изработка на банери и лога

Изработка на статични или анимирани рекламни банери с различни стандартни размери. Изготвяне на лого за уеб сайт.

SEO оптимизация на сайтове

Пълна SEO оптимизация на уеб сайт, за челни позиции в Google. Уеб маркетинг, реклама и популяризиране на уеб сайт.