Изработка на уеб сайтове

Портфолио - SavovDesign

Информация за мен и моята дейност

Казвам се Слави Савов и вече в продължение над 11 години, съм ориентирал своите умения и способности основно в сферата на уеб дизайна, изработката на сайтове, SEO оптимизация и интернет рекламата.

SavovDesign – Вашият ключ към света на интернет

Кой съм аз ? Казвам се Слави Савов и съм уеб дизайнер на свободна практика. Дейностите и услугите, които извършвам са свързани с цялостно разработване и изграждане на уеб сайтове, изработване на уеб дизайн за сайт, SEO оптимизация и популяризиране на сайтове, техническа поддръжка на сайт, изготвяне на статични и анимирани рекламни банери и др. Направих този информативен сайт, с цел да представя себе си и моята работа, услугите които извършвам, моето портфолио с избрана част от уеб проектите, които съм реализирал или са в процес на реализация, както и да публикувам полезни за Вас статии, свързани с изработка на сайт, уеб дизайн, интернет рекламата, уеб програмиране, SEO оптимизация на сайт и др.

В процес на работа … Работя предимно сам и всички проекти в портфолиото ми са изцяло самостоятелни. Главната ми цел е изграждането на качествени, професионално изглеждащи уеб страници с уникален дизайн, добра структура и безпогрешна функционалност, според специфичните нужди на бизнеса Ви или според Вашите лични предпочитания.

Лоялност и акуратност … В работата си се старая да бъда коректен, да спазвам предварително уговорените срокове и да удовлетворявам всички желания на моите клиенти, така че те да останат доволни от моята работа и в крайна сметка да им предоставя един отлично функциониращ уеб сайт с привлекателна визия, уникален дизайн и лесна и удобна навигация.

Платформи и технологии… Приложения, платформи и технологии, които най-често използвам в моята работа: HTML, PHP, CSS, jQuery, JavaScript, Notepad++, Photoshop, Flash Macromedia, Corel Draw, WordPress, Joomla, OpenCart, Open-Realty

Свържете се с мен, за да обсъдим и изградим Вашия бъдещ уеб сайт

Вашето име *

Вашият Email *

Относно

Вашето съобщение

Антиспам код * На колко е равно 3+4=? 

Уеб сайт savovdesign.com е специализиран информативен сайт, който поднася на своите клиенти подробна информация, с цел информираност за извършваните от мен услуги: изработка на уеб сайт, изработване на динамичен сайт, изработка на онлайн магазин, изработване на сайт за недвижими имоти, уеб дизайн и редизайн на сайтове, SEO оптимизация, реконструкция на съществуващи сайтове и др.

В сайта savovdesign.com са поместени различни по своя род статии и материали, имащи за цел да информират моите клиенти за естеството ми на работа и процеса, свързан с изработка на сайтове, уеб дизайн и изработка на темплейт за сайт, поддръжката на вече изграден уеб сайт и др. За по-добра информираност и по-ясна представа за посетителите на този сайт съм посочил предварително изградени демо версии на сайтове, към всички мои оферти за изработка на сайт.

Уеб сайт savovdesign.com предлага на своите потенциални и бъдещи клиенти изгодни цени за изработка на сайт, професионално изработване на уеб дизайн на сайт, съобразен с предпочитанията на клиента, SEO оптимизация и не на последно място една отлична функционалност на вече изградения уеб сайт.

Ако съм предизвикал Вашия интерес, може да разгледате моето портфолио с избрани, изработени от SavovDesign уеб сайтове или да се свържете с мен като направите вашето ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ.