Изработка на банери и лога

Качествена изработка на статични или анимирани рекламни банери. Изграждане на лого за уеб сайт.

Иработка на рекламни банери

Ние от SavovDesign предлагаме професионална изработка на банери за рекламиране на дейности, услуги и продукти в уеб страница и facebook.

Какво е рекламен банер?

Какво представлява банера и какви са видовете банери? Рекламният банер е един от най-разпространените начини за онлайн реклама в интернет. Банерът представлява статично или анимирано изображение с лого, пояснителен текст, мото и линк-препратка към друг уебсайт с подробна информация за дейността и услугата, която се рекламира.
Банерите за реклама могат да бъдат 2 основни вида – статични (jpg и png формат) и анимирани (gif и flash формат).

Каквa е функцията на банера?

Рекламният банер е мощно средство за рекламиране на даден вид услуга или дейност, определен продукт или цяла продуктова серия от един, в друг уебсайт или онлайн магазин. Банерът създава директна обратна връзка / линк към съответния сайт и по този начин изпраща нови посетители към него. Тази връзка се засича автоматично от ботовете на Google и по този начин се увеличава рейтинга и посещаемостта на сайта. Банерите са едни от най-ефективните инструменти за реклама в интернет пространството.

Примерни варианти за банери

  • Направа и дизайн на JPG и PNG статичен рекламен банер със стандартни или специфични размери, съобразени с Вашите изискваня.
  • Изработване на анимиран GIF рекламен банер със стандартен или друг размер по Ваши критерии.
  • Създаване на банери за вграждане във всякакъв тип страници – информативни, фирмени, персонални, специализирани, новинарски, туристически и др.
  • Анимирани и неанимирани банери за интегриране в онлайн магазини и продуктови каталози.

Ние създаваме банери, с рекламни материали и текстови елементи, предоставени ни от клиента. Банерите, които правим са предназначени само и единствено за вграждане в сайт, facebook страница или онлайн магазин.

Изработка и дизайн на рекламни банери от SavovDesign.

Поискай оферта за банер

Изработване на лого за сайт

Логото на сайта е Вашата уникална фирмена бизнес марка в net пространството. Вашето лого трябва да има способността да предаде посланието Ви в google и към всички онлайн потребители. Логото е основата, на която се гради Вашата идентичност, за това то трябва да бъде уникално и предназначено конкретно за Вас или фирмата Ви. При изработката на лого, ние се стремим да се придържаме към цялостната концепция по отношение на дейността, услугите или продуктите, които предлагате, така че то да отговаря максимално на Вашия бизнес стандарт и професионален бранд, като в същото време да бъде и достатъчно добре съобразено с дизайна и SEO оптимизацията на сайта Ви.

Как ние изработваме логото?

В работата си използваме специализиран софтуер – Photoshop за графичен дизайн. Изработваме лога в PNG или JPG формат, предназначени само и единствено за интегриране в интернет страница. Логата, които правим не са подходящи за графичен печат на визитки, диплянки, флаери и др.

Предложения и решения за лога

  • Изработване на персонално лого за лична уеб страница в PNG вариант, по Вашите лични критерии и желания.
  • Създаване на PNG фирмено лого на корпоративен сайт за фирма или агенция, според Вашия бранд, марка и предпочитания.
  • Изграждане на оригинално PNG лого за онлайн магазин или друг вид уебсайтове, съобразено с Вашите дейности, услуги и предпочитания.

Предлагаме Ви изработване на лога за уеб страници, съобразени с Вашите предпочитания, фирма, бизнес, дейност и услуги.

Професионален лого дизайн от SavovDesign.

Попитай за ново лого