Услуга за изработване на електронен магазин

Предложете Вашите продукти онлайн и реализирайте нови печалби. Качествена изработка на онлайн магазини, на изгодни цени.

Онлайн магазинът може да Ви спечели пари, дори когато спите!

Имате нужда от собствен електронен магазин, с непрекъснато 24 часово работно време. Тук е мястото, където може да поръчате изработване на Вашия електронен магазин! Увеличете продажбите си и започнете да рекламирате и продавате Вашите продукти онлайн!

Изработване на онлайн магазин Стандарт с готов уеб дизайн

SavovDesign.com предлага услуга за изработване на онлайн магазин по предварително изготвена оферта, с готов адаптивен уеб дизайн. Административен панел за управление на съдържанието в магазина. Управление на поръчки, плащания, доставки, страници и потребителски профили. Вписване на неограничен брой продукти, брандове, продуктови категории и под категории. Онлайн поръчки, доставки и плащания. Адаптивен responsive дизайн за всички видове дисплеи на монитори, лаптопи, таблети и смартфони.

Изработване на онлайн магазин Про с блог за статии и готов дизайн

Услуга за изграждане на онлайн магазин по предварително изготвена оферта, с блог за статии и готов адаптивен дизайн от високо ниво. Уникална комбинация между Онлайн магазин и Блог за статии към продуктите, спомагаща за по-добра SEO оптимизация. Сайтът предлага възможност да насочите дадена статия към избран от вас продукт, продукти или конкретна продуктова категория, както и обратното, да насочите даден продукт към определена статия или блог категория. Всичко това спомага за по-добро популяризиране, както на съответния продукт, така и на магазина като цяло. Техническа поддръжка и възможност за надграждане.

Изработване на онлайн магазин Супер с блог и индивидуален адаптивен дизайн

Услуга от SavovDesign.com за изработване на изцяло нов, индивидуален уеб дизайн за онлайн магазин, съобразен с Вашите предпочитания и изисквания и всички HTML5 и CSS стандарти. Адаптивност на дизайна на магазина за всички видове дисплеи на монитори, лаптопи, таблети и смартфони.

Стандарт онлайн магазин – 290 лв. Еднократно заплащане

 • Адаптивен дизайн за всички видове дисплеи.
 • Частичен редизайн на темплейта.
 • Безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.
 • Безплатен SSL сертификат с HTTPS протокол.
 • Админ панел за управление съдържанието.
 • Неограничен брой продукти, категории и брандове.
 • Управление на поръчки, плащания и доставки.
Разгледай офертатаНаправи запитване

Про онлайн магазин – 360 лв. Еднократно заплащане

 • Адаптивен про дизайн от високо ниво.
 • Частичен редизайн на темплейта.
 • Безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.
 • Безплатен SSL сертификат с HTTPS протокол.
 • Админ панел за управление съдържанието.
 • Неограничен брой продукти, брандове и статии.
 • Управление на поръчки, плащания и доставки.
 • Интегрирана блог система за вписване на статии.
Разгледай офертатаНаправи запитване

Супер онлайн магазин – Цена по договаряне.

 • Индивидуален супер дизайн от високо ниво.
 • Адаптивност за всички видове дисплеи.
 • Безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.
 • Безплатен SSL сертификат с HTTPS протокол.
 • Админ панел за управление съдържанието.
 • Неограничен брой продукти, категории и статии.
 • Управление на поръчки, плащания и доставки.
 • Интегрирана блог система за вписване на статии.
Разгледай офертатаНаправи запитване

Информация за изработване на електронен магазин

Какво трябва да знаете преди да поръчате изработването на Вашия онлайн електронен магазин, за да бъде той максимално полезен за Вас и Вашия бизнес. Какво представлява онлайн магазинът и какви са основните разлики между стандартен уеб сайт и онлайн електронен магазин.

Защо Ви е необходим онлайн магазин?

Какви са ползите от онлайн магазина за клиента?
В днешно време все повече хора предпочитат да пазаруват онлайн по интернет. Онлайн пазаруването е по-лесно и по-удобно, особено ако физическото местоположение на клиента се намира далеч от подобен реален магазин, предлагащ същите стоки, това би затруднило посещаването му. Доставката на поръчани продукти е значително по-удобна, особено на такива, чиито тегло и размери са по-мащабни.

Какви са ползите от онлайн магазина за собственика?
За да станете собственик на електронен магазин, няма да Ви се наложи да търсите и наемете помещение и персонал, и да плащате наем и заплати на работниците. Вашите разходи по откриване на онлайн магазин ще бъдат значително по-малки, в сравнение с тези по откриването на реален такъв.

Какви са разликите между уеб сайт и онлайн магазин?

Често интернет потребителите смесват понятията уеб сайт и онлайн магазин. Най-общо казано, всеки онлайн магазин е уеб сайт, но не всеки уеб сайт е онлайн магазин. Какви са особеностите на електронните магазини и какво ги отличава от стандартните уеб сайтовете?

Основа цел на всеки стандартен уеб сайт е той да бъде представителен и информативен и да носи своето предназначено послание. Стандартния уеб сайт предлага възможност за презентиране на фирма, дейности, услуги, продукция, събития и новини. Представителните сайтове не предлагат онлайн продажби, тяхната цел е да представят информативно дадено послание към всеки потребител на страницата и да предложат осъществяването на евентуален контакт със собственика.

При онлайн магазина нещата са по различни. Неговата основна функция е да предложи директна презентация и онлайн продажби на стоки и продукти. Всеки електронен магазин разполага с множество функционалности, които обслужват предимно отношенията между бизнес и клиенти. Основните функции, които отличават всеки онлайн магазин от стандартен уеб сайт са наличието на онлайн продажби, плащания и доставки на продукти.

Какво е онлайн магазин и как той работи?

Така нареченият електронен бизнес представлява онлайн продажби на стоки и продукти през интернет, чрез предварително изграден специализиран уеб сайт – електронен онлайн магазин. Всеки търговец на едро или дребно, както и всеки производител, може да представи своята продукция в интернет мрежата и да започне да осъществява онлайн продажби.

За да притежавате собствен онлайн магазин не е задължително да имате и реален такъв, т.е. Вие можете да развивате само и конкретно онлайн търговия, базирана в интернет пространството.

Какво представлява онлайн магазинът?
Електронният магазин представлява специализирана уеб система, която Ви предоставя възможност да представите Вашите продукти онлайн в интернет и да осъществявате онлайн продажби, а на Вашите клиенти на магазина – да изберат и закупят желания продукт, като направят заплащане към Вас.

Онлайн магазинът Ви позволява да качвате снимки, заглавия и описания към всеки от продуктите. Да посочвате цени, наличности, опции, да правите промоции и т.н., като по този начин на практика изграждате Ваш продуктов каталог.

Как работи и функционира електронният магазин?
Най-общо казано, всеки електронен магазин предлага възможност за онлайн представяне на стоки и продукти, тяхното поръчване, плащане, доставка и закупуване. Системата за онлайн магазин включва задължително така наречената електронна, потребителска кошница или количка. Кошницата на магазина е индивидуална за всеки потребител и има функцията да калкулира автоматично общата цена на всички избрани от клиента продукти и по този начин да му предостави информация за броя и цените на поръчаните от него стоки. След като клиентът поръча дадена продукт или продукти през Вашия онлайн магазин, системата Ви известява автоматично за направената поръчка. Вашето задължение, като собственик на магазина е да направите доставка и да изпратите поръчания продукт на посочения от клиента адрес.

Как се осъществява доставката на продукти?
Доставката на поръчани продукти в магазина може да бъде осъществена с помощта на куриерски фирми, предлагащи куриерски услуги.

Как става плащането на поръчани продукти?
Заплащането на продукта от страна на клиента, може да бъде направено по няколко начина, в зависимост от настройките на магазина и Вашите предпочитания за плащане към Вас. Най-разпространеният вид плащане в България е чрез наложен платеж, на място при доставката. Други възможни видове плащания са чрез банков превод, чек, PayPal електронно разплащане, ePay и др.

SavovDesign.com Ви предлага изгодни цени за изработване на онлайн магазини, според Вашите специфични изисквания по отношение на функционалности и сложност на проекта. Всички онлайн магазини изработени от нас са с контролен панел за управление и с адаптивен уеб дизайн за всички видове настолни и мобилни интернет устройства.

Още услуги от SavovDesign

Изработка на продуктов каталог

Изработване на продуктов каталог за онлайн презентации на продукти и блог за статии. Неограничен брой продукти, категории и статии.

Уеб дизайн и редизайн

Изграждане на индивидуален, адаптивен responsive уеб дизайн на уеб сайт. Редизайн и преработка на уеб дизайн на вече изграден уеб сайт.

Изработка на лого и банери

Изработка на лого за уеб сайт. Изработване на статични или анимирани рекламни банери с различни стандартни размери.

SEO оптимизация

Пълна SEO оптимизация на уеб сайт, за челни позиции в Google. Уеб маркетинг, реклама и популяризиране на уеб сайт.

Изработка на личен или фирмен уеб сайт

Изработване на личен или фирмен представителен уеб сайт, с админ панел и адаптивен дизайн. Личен или фирмен уеб сайт за Вас и Вашия бизнес.

Изработване на онлайн магазин

Изработване на онлайн електронен магазин, с админ панел за управление на съдържанието. Неограничен брой продукти и категории. Онлайн поръчки и плащания. Доставка с наложен платеж.