Изработка на бърз и мобилен уеб сайт

Услуга за професионална изработка на личен или фирмен уеб сайт от SavovDesign.
Стратегия, правила и съвети при поръчка за изработване на уеб сайт.

Придобиването на качествен уеб сайт не е разход, а инвестиция!

Нуждаете се от качествен, бърз и мобилен уеб сайт, който да работи за Вас денонощно. Попаднали сте на правилното място!
С повече от 11 години опит в изграждането на уеб сайтове, SavovDesign ще направи Вашето представяне в интернет успешно!

Изработка на личен уеб сайт

Професионална изработка на личен уеб сайт по предварително изготвена оферта, с готов или индивидуален уеб дизайн от SavovDesign.com. Бърз и мобилен представителен уеб сайт за лична презентация на Вашите дейности, умения и услуги. Адаптивен responsive уеб дизайн, който се адаптира автоматично към размерите на различните видове дисплеи за монитори, лаптопи, таблети и смартфони. Интегрирана блог система за публикуване на статии. Услуга за изработване на изцяло нов, индивидуален уеб дизайн за личен уеб сайт. Техническа поддръжка и възможност за развитие и надграждане на сайта.

Изработка на фирмен уеб сайт

Качествена изработка на фирмен уеб сайт по предварително изготвена оферта или по индивидуален проект. Фирмен, мобилен уеб сайт от SavovDesign.com за интернет представяне на Вашата фирма. Фирмена онлайн презентация на дейности, услуги и продукция. Адаптивен responsive уеб дизайн за всички видове дисплеи. Вградена блог система за публикуване на новини, статии и събития, свързани с дейността на фирмата. Техническа поддръжка и възможност за надграждане. SavovDesign предлага изработване на изцяло нов, уникален уеб дизайн за фирмен уеб сайт.

Стандарт уеб сайт – 145 лв. Еднократно заплащане

 • Админ панел за управление съдържанието.
 • Адаптивен дизайн за всички видове дисплеи.
 • Избор на дизайн от 50 готови темплейта.
 • Безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.
 • Безплатен SSL сертификат с HTTPS протокол.
 • Неограничен брой страници, категории и статии.
 • Качване на неограничен брой снимки.
Разгледай офертатаНаправи запитване

Про уеб сайт – 270 лв. Еднократно заплащане

 • Админ панел за управление съдържанието.
 • Адаптивен дизайн за всички видове дисплеи.
 • Частичен редизайн на темплейта.
 • Безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.
 • Безплатен SSL сертификат с HTTPS протокол.
 • Неограничен брой страници, категории и статии.
 • Качване на неограничен брой снимки.
Разгледай офертатаНаправи запитване

Супер уеб сайт – Цена по договаряне.

 • Админ панел за управление съдържанието.
 • Адаптивен дизайн за всички видове дисплеи.
 • Изработка на нов индивидуален супер дизайн.
 • Безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.
 • Безплатен SSL сертификат с HTTPS протокол.
 • Неограничен брой страници, категории и статии.
 • Качване на неограничен брой снимки.
Разгледай офертатаНаправи запитване

Стратегия, правила и съвети за изработка на фирмен и личен уеб сайт

Какво трябва да знаете преди да поръчате изработването на Вашия уеб сайт, за да бъде той максимално полезен за Вас и Вашите потребители.

Стратегия при изработване на уеб сайт

Преди изработването на Вашия уеб сайт, трябва предварително да обмислите и уточните Вашата стратегия, относно сайта:

Каква ще бъде основната цел на Вашия уеб сайт?

Преди да поръчате Вашия уеб сайт, трябва да уточните, каква ще бъде основната цел на сайта и какво бихте искали да постигнете чрез него. Да представите и популяризирате Вашата фирма, бизнес и дейности по най-добрия начин, така че повече хора да научат за Вас и това, което предлагате. Да предложите Вашите услуги или продукти и да спечелите повече клиенти и да реализирате повече печалби. Да печелите от реклами в сайта, чрез афилейт програми, рекламни банери или друг вид реклами. Вашият уеб сайт трябва да има една добре обмислена от Вас стратегия и конкретна, водеща функция, на която бихте желали да наблегнете най-много. За повече информация по темата може да прочетете следната статия: Защо ми е необходим уеб сайт?

Насоченост и целева аудитория на Вашият сайт?

По отношение на популяризацията на Вашия уеб сайт, от особено важно значение е да обмислите и определите предварително целевата група, към която ще бъде насочен сайтът Ви. Уеб сайтът е добре да бъде оптимизиран и популяризиран за конкретна целева аудитория потребители, търсещи точно това, което Вие ще предложите.

Какво ще бъде съдържанието на Вашия сайт?

От важно значение е какво съдържание ще напишете в началната и всички вътрешни страници на Вашия фирмен или личен уеб сайт. По какъв начин ще бъде поднесена информацията и какъв стил на писане ще използвате. Текстовото съдържание в сайта Ви трябва да бъде стилизирано, добре подредено и без граматични грешки. Това е важно за репутацията и реномето на Вашата фирма или личност, които бихте желали да изградите и поддържате с помощта на Вашия сайт. От съдържанието на уеб сайта, трябва да стане ясно на всички Ваши потребители, какво предлагате и с какво се отличавате от конкурентите Ви и защо потребителят да предпочете точно Вас, пред всички останали.

Уеб дизайн и лого концепция на Вашият сайт.

Уеб дизайнът и логото на сайта Ви са от особено важно значение за това, дали потребителите ще Ви харесат и запомнят. Добрият уеб дизайн и Вашето лого трябва да бъдат правилно и добре обмислени предварително, така че да Ви отличават по някакъв начин от всички други лични и фирмени уеб сайтове.
Може да прегледате конкурентни уеб сайтовете и да обмислите и определите, по какво бихте желали да се отличава Вашият уеб сайт от техните.

Основни правила при изграждане на уеб сайт

Преди и по време на изработката на Вашия уеб сайт трябва да бъдат обмислени и конкретизирани няколко важни и основни правила:

Кои ще бъдат най-важните ключови думи на Вашият сайт?

Преди да поръчате изработването на личен или фирмен уеб сайт, трябва да изберете и уточните, кои и какви ще бъдат най-важните и характерни ключови думи за Вас и Вашият уеб сайт. Изборът на ключови думи е най-важното правило от процедурата по изработване на всеки уеб сайт, на чиято основа се базират и следващите основни правила. За това е важно, какъв набор от ключови думи и фрази ще подберете, за всяка от които е необходимо да направите предварително проучване по отношение на популярност и конкурентност. За Ваше улеснение, при избор на ключови думи за Вашия сайт, SavovDesign Ви предлага специално разработен онлайн инструмент – Подбор на ключови думи в уеб сайт.

Какво ще бъде заглавието на Вашия уеб сайт?

Друго важно правило, преди да поръчате личен или фирмен уеб сайт, за което е необходимо да помислите внимателно, е да изберете и уточните заглавие на Вашия сайт. Заглавието трябва да бъде ясно, точно, стегнато, смислено и да отразява тематиката на сайта по най-добрия възможен начин. Заглавието на Вашия уеб сайт трябва да бъде така обмислено, че да съдържа задължително най-важната за Вас ключова дума или фраза, тъй като това е един от факторите, влияещи върху индексирането и опознаването на сайта от търсачките и посещаемостта му за напред. Освен важни ключови думи, заглавието на сайта може също така да съдържа името на Вашата фирма или името на Вашата личност, в правилно съчетание. Едно от основните уеб и seo правила е броят на символи в заглавието на сайта да бъде не повече от 60 символа. За Ваше улеснение при избор на заглавие за Вашия сайт, SavovDesign Ви предлага специално разработен онлайн инструмент за преброяване на символи в текст – Онлайн брояч на символи.

Какъв ще бъде домейна на Вашия сайт?

От особено важно значение е изборът на домейн за Вашия личен или фирмен уеб сайт. Името на домейна трябва да е тясно свързано със заглавието на сайта и да съдържа по възможност ключова дума от него, без да има значение това, че тя ще бъде изписана на латиница. Търсачките и Google в частност, са вече достатъчно умни и гъвкави, за да могат да разчитат български думи, написани и на латиница. Домейнът може също така да съдържа името на Вашата фирма или името на Вашата личност. Броят символи в името на домейна не трябва да бъде прекалено голям. Гугъл „не обича“ дългите домейни. Повече информация за избор на домейн. За Ваше улеснение при избор на домейн за Вашия сайт, SavovDesign Ви предлага специално разработен онлайн инструмент за проверка на домейн, с помощта на който може да проверите, дали домейнът който бихте искали е свободен за регистрация – Проверка на домейн

Какво ще бъде описанието на Вашия уеб сайт?

Описанието на сайта е също от важно значение и тясно свързано със заглавието, домейна и тематиката на Вашия сайт. Описанието трябва да бъде съкратено резюме на това, което предлагате като услуги или дейност, написано достатъчно ясно и смислено и добре стилизирано и също така да съдържа задължително най-важни за Вас ключови думи или фрази, за които бихте желали да бъдете намирани. Условието и друго основно правило е броят на символи в описанието на сайта да бъде не повече от 140 символа. При формиране на описанието на Вашия сайт, бихте могли да използвате отново инструмента за преброяване на символи.

Съвети и препоръки за изработка на личен или фирмен уеб сайт

Преди да направите поръчка за изработка на личен уеб сайт или поръчка за изработка на фирмен уеб сайт е добре да се вслушате в мненията на Ваши познати, приятели, колеги или клиенти и да научите, какво те биха очаквали да открият и прочетат, като информация във Вашата уеб страница. Техните мнения може да Ви се сторят на пръв поглед обикновени, но пък биха били достатъчно полезни за Вас и евентуално да Ви послужат, като допълнителен ориентир по отношение на това, как да структурирате и обособите, като цяло съдържанието на сайта. Помислете предварително за Вашата бъдеща аудитория потребители, за това какви са техните нужди, желания и очаквания, и какво е тяхното реално отношение към тематиката на сайта. Информацията в интернет е важен ресурс за реална промяна във всеки един аспект, от всяка една сфера на живота. Доколкото е възможно, потърсете варианти за това, как да поднесете и предоставите възможно най-точната и полезна информация и да направите така, че Вашите потребите да останат максимално доволни и осведомени. По този начин ще бъдете уникални и ще задържите повече посетители в сайта си. С всеки изминал ден, търсачките стават все „по-умни“ и техните търсещи роботи започват да „мислят“, като нас хората. Ако информацията във Вашия сайт е интересна за потребителите, това означава че тя ще бъде интересна и за Гугъл! Обърнете внимание и на Вашата конкуренция. Открийте и прегледайте предварително други популярни и известни уеб сайтове на Ваши конкуренти и ги използвайте, като отправна точка. Помислете какво ги отличава от мнозинството и какво ги прави интересни и известни. Началната страница на Вашия уеб сайт е най-важната от всички други страници на сайта. За това помислете предварително, как бихте искали да изглежда тя и как би трябвало да бъде структурирана, така че да съдържа най-правилната и точна информация, най-важното послание към Вашите посетители и да притежава най-добрата представителна функция. Преди да преминете към поръчването и изработването на уеб-сайт, ще бъде полезно за Вас, също така и да сте предварително информирани, по отношение на съвременните тенденции в уеб дизайна. Изработването на уеб сайт с предварително обособени, формулирани цели и специално предназначение не е никак лесен процес. Това е работа за професионални уеб разработчици, с достатъчно добър опит и подход към работата.

Надявам се, че тази информация е била полезна за Вас. Всички съвети и препоръки са написани от SavovDesign и са предназначени за всеки потребител, който би искал да поръча изработване на личен или фирмен уеб сайт.

Още услуги от SavovDesign

Изработка на онлайн магазин

Изработване на онлайн електронен магазин, с админ панел за управление на съдържанието. Неограничен брой продукти и категории. Онлайн поръчки и плащания. Доставка с наложен платеж.

Изработка на продуктов каталог

Изработване на продуктов каталог за онлайн презентации на продукти и блог за статии. Неограничен брой продукти, категории и статии.

Уеб дизайн и редизайн

Изграждане на индивидуален, адаптивен responsive уеб дизайн на уеб сайт. Редизайн и преработка на уеб дизайн на вече изграден уеб сайт.

Изработка на лого и банери

Изработка на лого за уеб сайт. Изработване на статични или анимирани рекламни банери с различни стандартни размери.

SEO оптимизация

Пълна SEO оптимизация на уеб сайт, за челни позиции в Google. Уеб маркетинг, реклама и популяризиране на уеб сайт.

Изработка на личен и фирмен уеб сайт

Изработване на личен или фирмен представителен уеб сайт, с админ панел и адаптивен дизайн.