Изработка на фирмен и личен уеб сайт

Услуги за изработка на лични и фирмени мобилни уеб сайтове от SavovDesign.
Стратегия, правила и съвети при поръчка на уеб сайт.

Придобиването на качествен уеб сайт не е разход, а инвестиция!

Имате нужда от модерен сайт с беспогрешна функционалност, в който да представите Вашата личност, професия и умения, или Вашата фирма и бизнес услуги!
С повече от 11 години опит в изграждането на уеб сайтове, ние ще направим Вашето представяне в интернет напълно реално и перспективно!

Изработка на личен уеб сайт или блог

Изработване на личен персонален сайт по предварително изготвена оферта, с готов или индивидуален уеб дизайн от SavovDesign.com. Бърз и мобилен личен уеб сайт за презентация на личността ви, дейностите и уменията, които притежавате, с удобна навигация и лесна администрация. Изграждане на личен блог за публикуване на статии от избрана област и коментари към тях. Responsive уеб дизайн, който се адаптира автоматично към размерите на различните видове дисплеи за монитори, лаптопи, таблети и телефони. Контактна форма за директни запитвания от сайта. Техническа поддръжка и възможност за развитие и надграждане с допълнителни модули.

Изработване на фирмен уеб сайт

Качествена изработка на уеб сайт за фирма, по предварително изготвена оферта или по индивидуален проект. Представителен динамичен уеб сайт от SavovDesign.com за интернет представяне и бизнес реклама на фирмата, дейности, услуги и продукция, с бързо и лесно администриране. Адаптивен дизайн за всички видове дисплеи на различните интернет устройства. Вградена блог система за публикуване на новини, статии и събития, свързани с дейността на фирмата. Форма за контакти и връзка с Вас. Техническа поддръжка и възможност за надграждане. SavovDesign предлага изработване на изцяло нов, уникален уеб дизайн за фирмена интернет страница, съобразен с Вашите предпочитания.

Стандарт уеб сайт – 145 лв. Еднократно заплащане

 • Административен панел за управление.
 • Адаптивен дизайн за всички видове дисплеи.
 • Избор на дизайн от 50 готови темплейта.
 • Безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.
 • Безплатен SSL сертификат с HTTPS протокол.
 • Неограничен брой страници, категории и статии.
 • Качване на неограничен брой снимки.
Разгледай офертатаНаправи запитване

Про уеб сайт – 270 лв. Еднократно заплащане

 • Админ панел за управление съдържанието.
 • Адаптивност за различните видове дисплеи.
 • Частичен редизайн на темплейта.
 • Безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.
 • Безплатен SSL сертификат с HTTPS протокол.
 • Неограничен брой страници, категории и статии.
 • Качване на неограничен брой снимки.
Разгледай офертатаНаправи запитване

Супер уеб сайт – Цена по договаряне.

 • Административен панел за управление.
 • Адаптивен дизайн за различни дисплеи.
 • Изработка на нов индивидуален супер дизайн.
 • Безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.
 • Безплатен SSL сертификат с HTTPS протокол.
 • Неограничен брой страници, категории и статии.
 • Качване на неограничен брой снимки.
Разгледай офертатаНаправи запитване

Стратегия, правила и съвети при изработване на сайтове

Какво трябва да знаете преди да поръчате изработването на Вашия сайт, за да бъде той максимално полезен за Вас и посетителите му.

Стратегия при изработка на личен и фирмен сайт

Преди изработването на сайта, трябва предварително да обмислите и уточните бизнес стратегията:

Каква ще бъде основната цел на Вашия сайт?

Преди да поръчате Вашата уеб страница, трябва да формулирате, каква ще бъде основната й цел и какво бихте искали да постигнете чрез нея. Да представите и популяризирате Вашите фирма, бизнес и дейности по най-добрия начин, така че повече хора да научат за Вас и онова, което предлагате. Да предложите Вашите услуги, продукти и цени, да спечелите повече клиенти и да реализирате повече печалби. Да печелите от реклами в сайта, чрез афилейт програми с цена на клик, рекламни банери или друг вид реклами. Уеб сайтът трябва да има една добре обмислена от Вас стратегия и конкретна, водеща функция, на която бихте желали да наблегнете най-много. За повече информация по темата може да прочетете следната статия: Защо ми е необходим уеб сайт?

Насоченост и целева аудитория.

По отношение на популяризацията и SEO оптимизацията на Вашия сайт, от особено важно значение е да обмислите и определите предварително целевата група, към която ще бъде насочен той. Уеб сайтът е добре да бъде оптимизиран и популяризиран за конкретна целева аудитория от потребители, търсещи конкретно онова, което Вие ще предложите.

Какво ще бъде съдържанието в уебсайта?

От важно значение е какво съдържание ще напишете в началната и всички останали страници на сайта. По какъв начин ще бъде поднесена информацията и какъв стил на писане ще използвате. Текстовото съдържание в сайта Ви трябва да бъде стилизирано, добре подредено и без граматични грешки. Това е важно за репутацията и реномето Ви, които бихте желали да изградите и поддържате. От съдържанието на уебсайта, трябва да стане ясно на всички Ваши потребители, какво предлагате и с какво се отличавате от конкурентите Ви и защо потребителят да предпочете точно Вас, пред всички останали.

Уеб дизайн и лого концепция на Вашият сайт.

Уеб дизайнът и логото на сайта Ви са от особено важно значение за това, дали потребителите ще Ви харесат и запомнят. Добрият уеб дизайн и Вашето лого трябва да бъдат правилно и добре обмислени предварително, така че да Ви отличават по някакъв начин.
Може да прегледате конкурентни сайтове и да обмислите и определите, по какво бихте желали да се отличавате от тях.

Основни правила при изграждане на сайт

Преди и по време на изработката трябва да бъдат обмислени и конкретизирани няколко важни и основни правила:

Кои ще бъдат най-важните ключови думи в сайта?

Преди да поръчате изработването на сайт, трябва да изберете и уточните, кои и какви ще бъдат най-важните и характерни думи/фрази. Изборът на ключови изрази е най-важното правило от процедурата по изработване, индексиране и SEO оптимизация на всеки уебсайт, на чиято основа се базират и следващите основни правила. За това е важно, какъв набор от думи и фрази ще подберете, за всяка от които е необходимо да направите предварително проучване по отношение на популярност и конкурентност.

Какво ще бъде заглавието на сайта?

Друго важно правило, преди да поръчате уебсайт, за което е необходимо да помислите внимателно, е да изберете и уточните заглавие на Вашия сайт – title. Заглавието трябва да бъде ясно, точно, стегнато, смислено и да отразява тематиката на сайта по най-добрия възможен начин. Заглавието на страницата трябва да бъде така обмислено, че да съдържа задължително най-важната за Вас ключова дума или фраза, тъй като това е един от факторите, влияещи върху индексирането и опознаването на сайта от търсачките и посещаемостта му за напред. Освен важни ключови думи, заглавието може също така да съдържа името на фирмата Ви или Вашето име, в правилно съчетание. Едно от основните уеб и seo правила е броят на символи в заглавието да бъде не повече от 60 символа. За Ваше улеснение при избор на заглавие за сайт, SavovDesign Ви предлага специално разработен онлайн SEO инструмент за преброяване на символи в текст – Онлайн брояч на символи.

Какъв ще бъде домейна на Вашия сайт?

От особено важно значение е изборът на домейн. Името на домейна трябва да е тясно свързано със заглавието на сайта и да съдържа по възможност ключова дума от него, без да има значение това, че тя ще бъде изписана на латиница. Google и другите търсачки, са вече достатъчно „умни и гъвкави“, за да могат да разчитат български думи, написани и на латиница. Домейнът може да съдържа името на фирмата или Вашето име. Броят символи в името на домейна не трябва да бъде прекалено голям. Google „не обича“ дългите домейни. Повече информация за избор на домейн. За Ваше улеснение при избор на домейна, SavovDesign Ви предлага специално разработен онлайн инструмент за проверка на домейн, с помощта на който може да проверите, дали домейнът който бихте искали е свободен за регистрация – Проверка на домейн

Какво ще бъде описанието на сайта?

Описанието (meta description) е също от важно значение и тясно свързано със заглавието, домейна и тематиката на сайта. Описанието трябва да бъде съкратено резюме на това, което предлагате като услуги или дейност, написано достатъчно ясно и смислено и добре стилизирано, както и да съдържа задължително най-важни за Вас ключови фрази, за които бихте желали да бъдете намирани. Условието и друго основно правило е броят на символи в описанието на сайта да бъде не повече от 140 символа. При формиране на описанието на Вашия сайт, бихте могли да използвате отново инструмента за преброяване на символи.

Съвети и препоръки за изработване на уеб сайтове

Преди да направите поръчка за изработка на личен сайт или поръчка за изработка на фирмен сайт е добре да се вслушате в мненията на Ваши познати, приятели, колеги или клиенти и да научите, какво те биха очаквали да открият и прочетат, като информация в уеб страницата Ви. Техните мнения може да Ви се сторят на пръв поглед обикновени, но пък биха били достатъчно полезни за Вас и евентуално да Ви послужат, като допълнителен ориентир по отношение на това, как да структурирате и обособите, като цяло съдържанието на сайта. Помислете предварително за бъдещата Ви аудитория потребители, затова какви са техните нужди, желания и очаквания, и какво е тяхното реално отношение към тематиката на сайта. Информацията в net мрежата е важен ресурс за реална промяна във всеки един аспект, от всяка една сфера на живота. Доколкото е възможно, потърсете варианти за това, как да поднесете и предоставите възможно най-точната и полезна информация и да направите така, че Вашите потребите да останат максимално доволни и осведомени. По този начин ще бъдете уникални и ще задържите повече посетители в сайта си. С всеки изминал ден, търсачките стават все „по-умни“ и техните търсещи роботи започват да „мислят“, като нас хората. Ако информацията във Вашия сайт е интересна за потребителя, това означава че тя ще бъде интересна и за Google! Обърнете внимание и на конкуренция. Открийте и прегледайте предварително други популярни и известни уеб сайтове на Ваши конкуренти и ги използвайте, като отправна точка. Помислете какво ги отличава от мнозинството и какво ги прави интересни и известни. Началната страница на Вашия уеб сайт е най-важната от всички други вътрешни страници. Затова помислете добре, как бихте искали да изглежда тя и как би трябвало да бъде структурирана, така че да съдържа най-правилната и точна информация, най-важното послание към Вашите посетители и да притежава най-добрата представителна функция. Преди да преминете към поръчването и изработването на уебсайт, ще бъде полезно за Вас да сте информирани, по отношение на съвременните уеб технологии и тенденции в уеб дизайна. Направата на уеб сайт с предварително обособени, формулирани цели и специално предназначение не е никак просто. Това е работа за професионални уеб разработчици, с достатъчно добър опит и подход към работата.

Всички съвети и препоръки са написани от SavovDesign и са предназначени за всеки потребител, който би искал да поръча изработване на личен или корпоративен уеб сайт. SavovDesign изработва и поддържа динамични сайтове за български и чуждестранни клиенти.

Рейтинг: 4.6 / 5 / 34