SEO оптимизация на сайт

Услуга за SEO оптимизация на уеб сайт, за челни позиции в Google. Уеб маркетинг, реклама и популяризиране на сайт.

Доброто съдържание заслужава добро класиране!

SEO оптимизацията на Вашия уеб сайт е най-важният етап от неговото популяризиране.

SEO оптимизация на уеб сайт за търсачки

SEO оптимизацията е най-важният и най-сложен процес от популяризирането на Вашия уеб сайт.

Какво представлява SEO оптимизацията на уеб сайт и защо е необходима?

SEO оптимизацията е систематизиран процес за подобряване класирането на Вашия уеб сайт в по-известните търсачки, като Google, Bing, Yahoo и други. Ако сайтът Ви е добре оптимизиран, то той ще се класира на по-високи позиции в резултатите от търсене, за желаните от вас ключови думи или фрази. Това увеличава посещаемостта на Вашия уеб сайт и той става по-популярен и видим за по-голям брой потребители.

SavovDesign предлага услуга за пълна SEO оптимизация на уеб сайтове, изработени от нас.

Основни етапи при SEO оптимизация на сайт

Преди да преминете към SEO оптимизация на Вашия сайт, е важно да знаете през какви етапи преминава процеса, свързан с ефективната SEO кампания.

Анализ на целевата аудитория: Определяне на целевата аудитория или пазар, към които ще бъде насочен Вашия уеб сайт, в зависимост от неговата тематика, вид услуги, дейности или продукти.

Анализ на конкуренцията: Изследване на ключовите думи в съдържанието и представянето на най-добре класираните конкурентни сайтове, за да се определи ефективна стратегия за позициониране.

Анализ на уеб сайта: SEO проверка на сайта, с цел да се гарантира, че Вашият уеб сайт има добър, изчистен код и работи правилно. Всичко, което може да се счита за измамно или спам трябва да бъде премахнато, тъй като може да не се хареса на търсачката – дублирано съдържание, бавно зареждане на страници и невалидни връзки. Проверка на сървъра, на който е качен сайта Ви.

Анализ и подбор на ключови думи: SEO ключовите думи трябва да са внимателно подбрани въз основа на обем на търсенето, брой на конкуриращите се страници и доколко те са подходящи за Вашата дейност, услуги или продукти.

Оптимизиране съдържанието на уеб сайта: Правилна употреба на ключовите думи. Оптимизация на изходния код на страницата, структура на връзките, мета данни, заглавия, създаване на Sitemap и др.

Анализ и изграждане на входящи връзки: SEO анализ на входящите връзки, с цел да се определи тяхното качество и количеството, както и начина на представяне на уеб сайта Ви. Изграждане на нови външни връзки към Вашия сайт от авторитетни за търсачката уеб сайтове.

Google използва различни методи, за да определи кои уеб сайтове да се класират първи в резултатите от търсене. Тяхната точна формула за това е тайна, но има някои неща, които може да направите, за да подобрите ранга на Вашия сайт в Google. Терминът за това се нарича Search Engine Optimization или SEO оптимизация.

SEO оптимизацията е сложен процес, изискващ много труд, постоянство и време. Няма никакви гаранции или схеми за бързо постигане на челни позиции в Google и ако някой Ви обещае точно това, не му се доверявайте. SEO оптимизацията изисква много работа по структурата и съдържанието на сайта. Повишаване на качеството и количеството текстово съдържание. Достатъчна наситеност на избрани ключови думи и фрази за съответната страница. Оптимизиране скоростта на зареждане, навигацията и вътрешните връзки в сайта. Получаване на качествени обратни връзки (backlinks) към Вашия уеб сайт.

Независимо от всички SEO техники, най-важният фактор за добро класиране на Вашия уеб сайт е качественото и уникално текстово съдържание, поднесено по начина, по който потребителят би искал да го прочете.

По-голямата част от интернет потребителите преглеждат най-често първата страница с предложения в резултатите от търсене на Google, за да се възползвате от това и да спечелите повече посетители, Вашия уеб сайт трябва да се намира сред тях.

Потребителите се доверяват на търсачката и ако Вашият уеб сайт присъства в топ позициите за търсене, това повишава надежността и доверието в него.

SEO оптимизацията влияе положително за социалната популяризация на Вашия уеб сайт. Потребителите, които открият Вашия уеб сайт в Google, Bing или Yahoo, е по-вероятно да го популяризират и във Facebook, Twitter, Google+ и други социални мрежи.

Качествената SEO оптимизация може да Ви постави пред конкуренцията. Ако два уеб сайта предлагат едни и същи продукти, по-добре оптимизираният за търсачката уеб сайт е по-вероятно да има повече посетители и повече онлайн продажби.

  • Оферта за пълна SEO оптимизация на уеб сайт, изработен от SavovDesign, за постигане на челни позиции в резултатите от търсене на Google.
  • Уеб маркетинг, реклама и популяризиране на уеб сайт, изработен от SavovDesign. Регистрация в търсачки и портали.
  • Оферта за платена реклама в Google. Сайтът Ви излиза директно на първа страница в резултатите от търсене, в раздел реклами.
Направи запитване

Още услуги от SavovDesign

Изработка на личен и фирмен уеб сайт

Изработване на личен или фирмен представителен уеб сайт, с админ панел и адаптивен дизайн. Личен или фирмен уеб сайт за Вас и Вашия бизнес.

Изработка на онлайн магазин

Изработване на онлайн електронен магазин, с админ панел за управление на съдържанието. Неограничен брой продукти и категории. Онлайн поръчки и плащания. Доставка с наложен платеж.

Изработка на продуктов каталог

Изработване на продуктов каталог за онлайн презентации на продукти и блог за статии. Неограничен брой продукти, категории и статии.

Уеб дизайн и редизайн

Изграждане на индивидуален, адаптивен responsive уеб дизайн на уеб сайт. Редизайн и преработка на уеб дизайн на вече изграден уеб сайт.

Изработка на лого и банери

Изработка на лого за уеб сайт. Изработване на статични или анимирани рекламни банери с различни стандартни размери.

SEO оптимизация

Пълна SEO оптимизация на уеб сайт, за челни позиции в Google. Уеб маркетинг, реклама и популяризиране на уеб сайт.