SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайтове, Онлайн маркетинг и Google Adwords реклама от SavovDesign.

Защо да оптимизирате вашия сайт?

Всяко ценно уеб съдържание заслужава добра реклама, популяризация и високи позиции в Google. SEO оптимизацията на Вашия сайт ще го класира по-напред в резултатите на търсачките и ще го направи по-достъпен и популярен. Така той ще бъде видим за по-голяма интернет аудитория, което ще увеличи посещаемостта му и вероятността да привлечете повече ваши бъдещи клиенти.
За това какво представлява оптимизацията и през какви етапи преминава, може да прочетете повече информация от следната наша статия – Какво е SEO оптимизация?

По-голямата част от интернет ползвателите преглеждат най-често първите няколко линка на сайтовете с предложения в резултатите на Google. За да се възползвате от това и да спечелите повече посетители, линкът на Вашият уеб сайт трябва да се намира сред тях.

Интернет ползвателите използват търсачките постоянно и ако уеб сайтът Ви присъства в топ позициите за търсене, това ще повиши надежността и доверието в него.

СЕО ще популяризира и утвърди Вашата марка в интернет. Правилно изградената и проведена оптимизационна стратегия ще спомогне за това Вашия бранд да стане по-известен и запомнящ се. Потребителите се доверяват на известните и утвърдени брандове, особено когато става въпрос за онлайн пазаруване.

SEO оказва положително влияние за социалната популяризация на сайта. Всеки потребител, който открие и хареса Вашия сайт в Google е по-вероятно да публикува неговия линк и във Facebook, Twitter и други социални мрежи.

Качествената SEO оптимизация може да Ви постави пред конкуренцията. Ако два сайта предлагат едни и същи продукти или услуги, по-добре оптимизираният за търсачките сайт е по-вероятно да има повече трафик и повече онлайн продажби.

Как ние оптимизираме сайтове?

Преди да стартираме оптимизацията на Вашата интернет страница трябва да сме предварително запознати с всички ваши изисквания и желания по отношение на резултатите, които желаете и ще очаквате. На базата на това ще формираме цялостна план стратегия, която ще определи крайната цел, срок и цена на оптимизацията. Оптимизационният процес е сложен и протича през няколко задължителни фази, по-основните от които са:

SEO оптимизация на сайт
SEO анализ и одит на всички главни СЕО компоненти от сайта.
Уточняване на най-важните ключови думи и фрази за всяка отделна страница.
Формиране на правилни заглавни и описателни мета тагове и други мета данни.
Цялостно оптимизарене на изходния код, заглавия, снимки и текстово съдържание.
Обогатяване на съдържанието до оптималното му насищане със стойностни думи.
Подобряване на скоростта на зареждане и ползваемостта на сайта.
Регистрация на уеб сайта в Google Search Console и Google Analytics.
Добавяне на уебсайта в по-известните търсачки и социални мрежи.
Линк билдинг за добиване на качествени релевантни обратни връзки.
Ежедневна проверка на позициите по ключовите думи.
Допълнителни тестове и необходими евентуални подобрения.
Анализиране на постигнатите резултати.

Услуги за SEO оптимизация и реклама

  • Цялостна SEO оптимизация на изработен от нас уеб сайт. Оферта с месечен абонамент и цена по договаряне.
  • Онлайн маркетинг, реклама и популяризация на изграден от нас сайт. Регистрация в търсачки и портали.
  • Google Adwords реклама. Вашият сайт ще излезе директно на първо място в търсачката, в раздел „Реклами“.

Всички оферти за оптимизация и реклама се изготвят от нас според нуждите и изискванията на собственика на сайта. Цената за всяка предлагана от нас SEO услуга или оферта е по договорка и се формира на базата на сложността на офертата и обема на работа.

Благодарение на нашия професионален опит, ние знаем добре как да оптимизираме Вашата уеб страница. Какви конкретни SEO правила да спазваме по време на работата по изработка на сайт и през целия етап на неговата последваща оптимизация, така че в крайна сметка всеки наш клиент да остане доволен от постигнатите резултати!

Направете заявка за SEO