Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

24 септември 2017 (неделя) 9:45

Интегриране на система за SMS разплащания в уеб сайт

Една от услугите, които предлагам е интегриране на система за онлайн SMS разплащания в динамичен уеб сайт. SMS разплащането се осъществява с помоща на www.mobio.bg. Mobio е система за SMS услуги, достъпни чрез SMS микроразплащания. Изпращането на SMS е едно от най-популярните средства за комуникация в днешно време, а SMS разплащанията са подходящи за онлайн заплащане на малки суми. Сумите с които работи системата са предварително фиксирани от Мобио и са следните: 1.20 лв, 2.40 лв, 4.80 лв, 6.00 лв,9.60 лв, 12.00 лв.

Услугата е специално разработена за собственици на уеб-сайтове, които желаят да използват заплащане чрез SMS за предлаганите от тях услуги.
Системата работи с всички мобилни оператори за България, като позволява да се извършват бързи и лесни плащания, само с пускането на 1 SMS от вашия телефон.

Интегрирането на системата се осъществява чрез вграждане на специално разработен за целта скрипт в кода на сайта. Скриптът има за цел да защити определено съдържание в сайта и то да бъде достъпно само след пускането на SMS, съдържащ съответната ключова дума. В обратен SMS към вашия телефон вие получавате автоматично генериран код от системата. Този код трябва да впишете в полето за SMS код, което е видимо в сайта за всеки потребител, в съответната страница със скрито съдържание, в която е интегриран скрипта. Автоматично генерирания код може да бъде с различна валидност, ако системата е настроена така че кодът да е валиден само веднъж, при повторен опит за неговото изпращане той вече няма да действа и ще е изгубил валидност, което предотвратява копиране на кода и неговото използване от друг потребител на сайта.

Както вече споменах системата за SMS разплащания се използва за защита на достъпа до определен вид съдържание в сайта, например:

1. Защита на достъпа до определена информация в страница от сайта.
2. Защита на достъпа до определена статия или новина в сайта.
3. Защита на достъпа до определен скрипт в сайта (Контактна форма, Калкулатор и др.).
4. Защита на достъпа до определени файлове, предназначени за изтегляне само след като се извърши заплащане от съответния потребител.
5. Публикуване на обяви със специален статус в сайтове за безплатни и платени обяви.
6. Плащане на нематериални услуги и др.

Всички въпроси и отговори, свързани с условията за ползване на системата за SMS разплащания ще намерите в сайта www.mobio.bg , а тук съм посочил линкове към най-важните от тях:

1. Какви документи са нужни, за да се използва услугата за микроразплащния чрез SMS?
2. Каква такса дължа за използването на Mobio.bg?
3. Каква е минималната сума за превод?
4. По какъв начин мога да получа парите си?
5. Как е гарантираната моята сигурност?

Подробна информация за изработка на сайт


Етикети на публикацията: , , , , , ,

Подобни публикации: Промяна в структурата и дизайна на базовия сайт за обяви, Етапи при изработка на уеб сайт, Какво е изработка на уеб сайт ?, Какво е изработка на адаптивен дизайн на сайт ?, Какво е изработка и поддръжка на динамичен сайт?, Нов дизайн към офертата за изработка на онлайн магазин, Избор на име на домейн – SavovDesign, Какво е изработка на уеб дизайн на сайт?,
26 май 2014
Интегриране на система за SMS разплащания в уеб сайт
10 / 4.20 / 84%

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Динамичен сайт Cleaners4uИзработка на сайт за недвижими имоти One Stop Property Shop BurgasИзработване на онлайн магазин AxelHardyBoutique.comИзработка на сайт за обяви Купувам – ПродавамИзработка на динамичен сайт – MP-BG.comИзработка на сайт на счетоводна и рекламна къща Евристика ЕООД, РусеМебели – Две могилиИзработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies ЛондонИзработка на сайт на Поликом 95 ООД, София и Пловдив

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!