Изграждане на онлайн магазин Anika99

Изграждане на онлайн магазин Anika99

Линк към сайта: www.anika99.com

Описание:

Уеб проект за създаване на онлайн магазин Anika99, от SavovDesign

Онлайн електронен магазин на Anika99, за ръчно изработени подаръци, кинкалерия, мъниста, всичко необходимо за ръкоделие, шиене, плетене, гоблени и др.

Създаването на електронен магазин Anika99 включва изработване на уеб система за онлайн магазин, с възможност за вписване на категории, подкатегории, продукти и поръчки, доставки и плащания към тях. Сайтът е с административна система за управление на съдържанието, която позволява добавяне, редактиране и изтриване на категории и подкатегории в сайта, страници с информация за Условия за ползване, Как да поръчам, Начин на плащане и др., добавяне на неограничен брой продукти, описание, снимки и линкове към тях, управление на всички поръчки и клиентски профили, настройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин Anika99, предоставя бърза и лесна регистрация на потребители, както и възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл, след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса и развитието на поръчката, от клиентския профил на всеки регистриран потребител.

Интернет онлайн магазин Anika99 е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка и интегриране на лого за магазина.
# Изработка и интегриране на цялостен фон и изображение в хедъра за сайта.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 7 дни

Начална страница

Начална страница на сайта

Вътрешна страница на сайта

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София, Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна, Изработване сайт за недвижими имоти Buchardt Properties, Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам, Изработване на онлайн магазин Игниа БГ, Изработване на динамичен сайт на Antenatal Web, Изработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies Лондон, Проект за създаване на уеб сайт Simeon Kostov – Professional Photography,
26 септември 2017
Изграждане на онлайн магазин Anika99
1 / 5.00 / 95%