Какво е изработка и поддръжка на динамичен сайт?

Изработване на динамичен сайт

Динамичен уеб сайт е сайтът, притежаващ административен панел, с помощта на който собственикът на сайта има възможността да управлява неговото съдържание, след като се логне в системата със своите лични данни.

Етапи при изработката на динамичен сайт:

1. Избор на домейн за сайта, съобразен с дейността на фирмата.

2. Изработване на уебдизайн на сайта, съобразен с предпочитанията на клиента.

3. Програмно изграждане и инсталиране на сайта и административната система за управление на съдържанието му.

4. Първоначална SEO оптимизация и популяризиране на сайта.

5. След финализирането на цялостната изработка на сайта, клиентът получава данните за вход в админ панела.

6. Безплатна помощна консултация и запознаване на клиента с функционалността на административния панел и неговите възможности.

Поддръжка на изработения от мен динамичен сайт

Не е необходимо да сте специалист по изработването на уебсайтове или уеб дизайнер, за да можете да поддържате Вашия динамичен сайт.

Админ панелът на изработените от мен динамични сайтове е изграден, така че да бъде максимално достъпен за управление и лесен за употреба.
С натискането на различни бутони в админ панела, администраторът може лесно да променя съдържанието на сайта – страници, публикации, снимки, линкове и др. Текстовете се вписват посредством уеб базиран текстови редактор с куп възможности, позволяващ промяна на размера и цвета на шрифта, създаването на текстови и снимкови хипер връзки и др. Вмъкването на изображения в сайта е максимално удобно и позвлолява корекция на размерите им и тяхната подредба от ляво на основния текст, отдясно или в средата, както и подредбата им под формата на Галерия с възможност за вписване на заглавие и описание към всяка снимка, а при кликане върху нея да се овори в нов по-голям прозорец.

От админ панела администраторът има възможност да оформя съдържанието на всяка страница в сайта, да създава нова страница, като нейното заглавие автоматично добавя нов бутон в основното меню на сайта, както и да редактира или изтрива вече съществуващи страници в сайта.
Освен снимки в сайта могат да бъдат качени и друг тип файлове, към които могат да бъдат създадени линкове, позволяващи тяхното изтегляне.

Възползвайте се от промоционалната ми оферта за изработка на динамичен сайт

Промоционална оферта за изработка на динамичен сайт с админ панел

Още публикации от блога