Изработка на динамичен сайт Детски център Мечта, Варна

Изработка на динамичен сайт на Детски център Мечта от SavovDesign

Описание:

Динамичен уеб сайт Детски център Мечта Варна, изработен от SavovDesign

Динамичен, представителен уеб сайт на Детски център Мечта, гр. Варна. Един проект, замислен с много любов за децата ни и съобразен с желанието на родителите.

Изграждането на динамичен уеб сайт на Детски център Мечта представлява цялостно изработване на уеб сайт с административен панел за управление на съдържанието му. Административната система на сайта предлага възможност за добавяне, редактиране и изтриване на категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на Детски център Мечта Варна включва създаване на лого и промяна в дизайна на сайта, съобразена с всички HTML и CSS правила и изисквания и не на последно място разбира се с предпочитанията на клиента.

Изграждане на динамичен уеб сайт Детски център Мечта Варна, от SavovDesign

Динамичен уеб сайт на Детски център Мечта Варна е изграден към Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 4 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница


Етикети на публикацията: , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на сайт на EMT-Power, Аахен, Германия, Изработване на уеб портал за Наеми в България, Уеб проект за направа на онлайн магазин TonerInformator, Флаш сайт на Кремена Ачева, Изработка на динамичен сайт на ProluxProject, Изработка на онлайн електронен магазин Vaskomp.eu, Изработка на представителен уеб сайт Hoteli-BG, Изработване уеб сайт MP – BG ООД,
20 юли 2014
Изработка на динамичен сайт Детски център Мечта, Варна
1 / 5.00 / 95%