Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София

Изработка на динамичен сайт на E-TEMI.COM от SavovDesign

Линк към сайта: www.e-temi.com

Описание:

Уеб сайт E-TEMI.COM София, създаден от SavovDesign

Динамичен уеб сайт на E-TEMI.COM – 10 000 готови курсови работи. Специализиран сайт за продажба на готови дипломни работи, готови курсови работи, реферати, доклади, казуси, теми и есета.

Изработването на динамичен уеб сайт на E-TEMI.COM включва цялостно изграждане на уеб сайт с административен панел за управление на съдържанието в него. Проектиране, изработване и интегриране на специализиран скрипт с СМС заплащане, необходимо при закупуването и изтеглянето на дадена курсова работа, тема или реферат. Скриптът има за цел да не позволява свободното изтегляне на теми от сайта, а това да е възможно само при условие, че потребителят е заплатил предварително чрез СМС заплащане. Скриптът е напълно автоматизиран и не се нуждае от никакви настройки или поддръжка. Също така отчита автоматично всяко едно преглеждане на резюмето на всяка отделна публикувана тема в сайта, както и колко пъти е изтеглена съответната тема. Две различни тарифи за класифициране на цените за закупуване към съответните теми, курсови или дипломни работи.
С помощта на административния панел, администраторът на сайта може да добавя, редактира и изтрива категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на E-TEMI.COM включва също така създаване на лого, промяна в дизайна на сайта, съобразена с всички HTML и CSS правила и изисквания, както и разбира се с предпочитанията на клиента.

Цялостно изработване на уеб сайт за готови курсови теми E-TEMI София

Динамичен уеб сайт E-TEMI.COM е изграден към Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Проектиране, създаване и интегриране на специализиран скрипт с СМС разплащане в сайта

# Промяна в дизайна на сайта

# Изработка на лого на сайта

# Добавяне на модул контактна форма

# Добавяне на Фейсбук кутия

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 14 дни

Изглед на началната страница на e-temi

Начална страница на www.e-temi.com

Изглед на вътрешна страница на e-temi

Вътрешна страница на www.e-temi.com


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Пловдив, ANTIQUECENTRE.BG, динамичен сайт, Динамичен сайт на Антонов – Травел, Уеб проект за изработване на онлайн магазин AerofouskaGR, Изработка на динамичен сайт на Борислав Ангелинов, Изработка на динамичен сайт на Институт Фортедо, Изработка на динамичен сайт Детски център Мечта, Варна, Изработване на сайт САС Инженеринг ЕООД Варна,
4 септември 2014
Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София
2 / 3.00 / 70%