Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София

Изработка на динамичен сайт на E-TEMI.COM от SavovDesign

Линк към сайта: www.e-temi.com

Описание:

Уеб сайт E-TEMI.COM София, създаден от SavovDesign

Динамичен уеб сайт на E-TEMI.COM – 10 000 готови курсови работи. Специализиран сайт за продажба на готови дипломни работи, готови курсови работи, реферати, доклади, казуси, теми и есета.

Изработването на динамичен уеб сайт на E-TEMI.COM включва цялостно изграждане на уеб сайт с административен панел за управление на съдържанието в него. Проектиране, изработване и интегриране на специализиран скрипт с СМС заплащане, необходимо при закупуването и изтеглянето на дадена курсова работа, тема или реферат. Скриптът има за цел да не позволява свободното изтегляне на теми от сайта, а това да е възможно само при условие, че потребителят е заплатил предварително чрез СМС заплащане. Скриптът е напълно автоматизиран и не се нуждае от никакви настройки или поддръжка. Също така отчита автоматично всяко едно преглеждане на резюмето на всяка отделна публикувана тема в сайта, както и колко пъти е изтеглена съответната тема. Две различни тарифи за класифициране на цените за закупуване към съответните теми, курсови или дипломни работи.
С помощта на административния панел, администраторът на сайта може да добавя, редактира и изтрива категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на E-TEMI.COM включва също така създаване на лого, промяна в дизайна на сайта, съобразена с всички HTML и CSS правила и изисквания, както и разбира се с предпочитанията на клиента.

Цялостно изработване на уеб сайт за готови курсови теми E-TEMI София

Динамичен уеб сайт E-TEMI.COM е изграден към Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Проектиране, създаване и интегриране на специализиран скрипт с СМС разплащане в сайта

# Промяна в дизайна на сайта

# Изработка на лого на сайта

# Добавяне на модул контактна форма

# Добавяне на Фейсбук кутия

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 14 дни

Изглед на началната страница на e-temi

Начална страница на www.e-temi.com

Изглед на вътрешна страница на e-temi

Вътрешна страница на www.e-temi.com


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване на динамичен сайт Cleaners4u, Изработване на уеб портал Авто-обяви, Изработване на сайт на О-Обяви БГ София, Изработка на динамичен сайт Детски център Мечта, Варна, Изработка на сайт на Макс обяви, Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам, Изработване на сайт Мебели – Две могили, ОГАЕ България, динамичен сайт,
4 септември 2014
Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София
2 / 3.00 / 70%