Изработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies Лондон

Изработка на динамичен сайт на TinyLions от SavovDesign

Описание:

Уеб проект на TinyLions, реализиран от SavovDesign

Динамичен уеб сайт на Tiny Lions Nannies – Гувернатска агенция за наемане на детегледачки в Англия и Русия. Tiny Lions предлага професионални услуги, свързани с грижи и консултации за децата, наемане на детегледачки, гувернатки и икономки за семейства в Лондон и семейства в Русия. Tiny Lions is professional, efficient and supportive childcare finding service placing nannies, housekeepers for families in London and governess and teaching professional for high profile families in Russia.

Изработката на динамичен уеб сайт на TinyLions представлява цялостно изграждане на уеб сайт с административен панел за управление на съдържанието в сайта.
С помощта на админ панела, администраторът на сайта може да добавя, редактира и изтрива категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на TinyLions включва изграждане на изцяло нов уникален дизайн на сайта, специално изработен за TinyLions и съобразен с всички HTML и CSS правила и изисквания, както и разбира се с предпочитанията и желанията на собственика на сайта. Проектът включва също изработване на лого на сайта, изработка и инеграция на javascript контактна форма за онлайн резервации.

Динамичен уеб сайт TinyLions е направен към Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design.

Изработка на Динамичен представителен уеб сайт TinyLions от SavovDesign

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Изработване на изцяло нов дизайн на сайта

# Изработка на слайдшоу

# Изработка на лого на сайта

# Добавяне на модул контактна форма

# Изработка и интегриране на форма за онлайн резервации и директни запитвания

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 7 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Проект за създаване на уеб сайт Тенис център Вертхайм Германия от SavovDesign, Уеб проект за изработване на онлайн магазин AerofouskaGR, Изработване на уеб сайт на хотел Прометей, Проект за изработване на блог за статии – ВИП ЗОНА, от SavovDesign, Изработване на уеб сайт Tuningfiles-BG.com Карлово, Проект за изработване на уеб сайт за обяви Prodavam-Kupuvam, Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна, Изработка на онлайн магазин Mixxmoda,
5 септември 2014
Изработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies Лондон
1 / 5.00 / 95%