Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт системи за сигурност

Изработка на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт - системи за сигурност

Линк към сайта: www.shop.nvmconsult.com

Описание:

Уеб проект за изработване на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт Варна, от SavovDesign

Динамичен уеб сайт, тип онлайн магазин на Ен Ви Ем Консулт Варна – Онлайн магазин за домашни и офис алармени системи и видеонаблюдение на изпитани и утвърдени производители в системите за сигурност.

Изработката на динамичен онлайн елекронен магазин на Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност включва изграждането на уеб система за онлайн магазин с възможност за вписване на категории, подкатегории, продукти и поръчки, доставки и плащания към тях. Сайтът е с административна система за управление на съдържанието, която позволява добавяне, редактиране и изтриване на категории и подкатегории в сайта, страници с информация за Условия за ползване, Как да поръчам, Начин на плащане и др., добавяне на неограничен брой продукти, текстово описание, снимки и линкове към тях, управление на всички поръчки и клиентски профили, найстройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност, предоставя бърза и лесна регистрация на потребители, както и възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса и развитието на поръчката от клиентския профил на всеки регистриран в сайта потребител.
Сайтът Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност е с предварително инсталирани модули за доставки и плащания. Админ панелът на сайта предлага възможност за класификация на потребители на магазина, включваща 2 или повече клиентски групи, например – Клиенстка група на едро и Клиентска група на дребно. Сайтът предлага и възможност за промоционални ваучери с предварително установен срок на валидност от администратора на сайта.

Онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин от SavovDesign.

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта Ен Ви Ем Консулт Варна:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка и интегриране на лого за магазина.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 6 дни

Начална страница на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт Варна

Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт - системи за сигурност

Вътрешна страница на онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт Варна

Изработка онлайн магазини Ен Ви Ем Консулт - системи за сигурност


Етикети на публикацията: , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на сайт за недвижими имоти BulHome.bg, Уеб проект за изработване на онлайн магазин AerofouskaGR, Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София, Изработка на детски онлайн магазин Мишко, Направа на сайт за недвижими имоти GR Property, Проект за създаване на уеб сайт Simeon Kostov – Professional Photography, Уеб проект за изграждане на сайт за недвижими имоти – Феникс Имоти, Създаване на уеб сайт Балет ЕРА,
22 декември 2016
Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт системи за сигурност
4 / 3.00 / 66%