Изработка на уеб сайт Български Онлайн Терминал

Изработка на сайт Български Онлайн Терминал

Линк към сайта: www.terminal.bg

Самостоятелен уеб проект, тип представителен динамичен сайт, реализиран от SavovDesign

Описание:

Динамичен представителен уеб сайт на Български Онлайн Терминал. Онлайн резервации на самолетни билети на Ниско тарифни, Редовни компании и Трансфери. Авиокомпании и дестинации.

Изграждането на динамичен представителен уеб сайт Български Онлайн Терминал включва цялостна изработка на уеб динамичен сайт с административен панел за управление на съдържанието.
С помощта на административната система, администраторът на сайта може да добавя, редактира и изтрива категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и под бутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на Български Онлайн Терминал включва също така създаване на изцяло нов уникален дизайн, специално изработен за Terminal.BG и съобразен с предпочитанията на собственика на сайта.

Интегриране на допълнителни скриптове и модули към основния сайт и админ панела

В процеса на изграждането на сайт Български Онлайн Терминал, са създадени и интегрирани допълнителни скриптове и модули към основния сайт и към админ панела на сайта, с цел управление на множество специфични, независими елементи-полета в началната страница и в други избрани вътрешни страници от сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Изработване на изцяло нов уникален дизайн на сайта

# Изработка на слайд в началната страница

# Добавяне на модул контактна форма

# Създаване и интегриране на допълнителни PHP скриптове

# Изработване и интегриране на модул Флаш Часовници

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, Flash, CSS

Време за реализация: 14 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на сайта

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Детски образователен център ВЪЛШЕБСТВО – Динамичен сайт, Изработка на динамичен сайт на Борислав Ангелинов, Изработка на онлайн магазин ДЗЕТА, Изработване на сайт Исторически музей Г. Тошево, Изработване на динамичен сайт Cleaners4u, Изработка на топ сайт класация BgTop100, Проект за създаване на уеб сайт Simeon Kostov – Professional Photography, Проект за изработване на уеб сайт KDD Construction LTD от SavovDesign,
15 февруари 2017
Изработка на уеб сайт Български Онлайн Терминал
1 / 4.00 / 85%