Изработка на уеб сайт Български Онлайн Терминал

Изработка на сайт Български Онлайн Терминал

Линк към сайта: www.terminal.bg

Самостоятелен уеб проект, тип представителен динамичен сайт, реализиран от SavovDesign

Описание:

Динамичен представителен уеб сайт на Български Онлайн Терминал. Онлайн резервации на самолетни билети на Ниско тарифни, Редовни компании и Трансфери. Авиокомпании и дестинации.

Изграждането на динамичен представителен уеб сайт Български Онлайн Терминал включва цялостна изработка на уеб динамичен сайт с административен панел за управление на съдържанието.
С помощта на административната система, администраторът на сайта може да добавя, редактира и изтрива категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и под бутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на Български Онлайн Терминал включва също така създаване на изцяло нов уникален дизайн, специално изработен за Terminal.BG и съобразен с предпочитанията на собственика на сайта.

Интегриране на допълнителни скриптове и модули към основния сайт и админ панела

В процеса на изграждането на сайт Български Онлайн Терминал, са създадени и интегрирани допълнителни скриптове и модули към основния сайт и към админ панела на сайта, с цел управление на множество специфични, независими елементи-полета в началната страница и в други избрани вътрешни страници от сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Изработване на изцяло нов уникален дизайн на сайта

# Изработка на слайд в началната страница

# Добавяне на модул контактна форма

# Създаване и интегриране на допълнителни PHP скриптове

# Изработване и интегриране на модул Флаш Часовници

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, Flash, CSS

Време за реализация: 14 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на сайта

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на детски онлайн магазин Мишко, Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна, Сайт на Българска федерация по спортни танцови дисциплини, Изработване на сайт САС Инженеринг ЕООД Варна, Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София, Изработка на сайт на Hoteli-BG, Пловдив – Почивки в България, Изработване на уеб сайт на хотел Прометей, Уеб проект за направа на онлайн магазин TonerInformator,
15 февруари 2017
Изработка на уеб сайт Български Онлайн Терминал
1 / 4.00 / 85%