Изработка на представителен уеб сайт Hoteli-BG

Изработка на сайт Hoteli-BG

Линк към сайта: www.hoteli-bg.eu

Описание:

Представителен динамичен уеб сайт, реализиран от SavovDesign

Създаването на динамичен представителен сайт Hoteli-BG включва цялостно изработване на уеб сайт с административен панел за управление на съдържанието.
С помощта на административната система, администраторът на сайта може да добавя, редактира и изтрива категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и под бутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в желан ред.
Проектът за изработване на уеб сайт на Hoteli-BG включва също така програмиране и интегриране на форма за онлайн резервации, специално разработена за Hoteli-BG и съобразена с предпочитанията на собственика на сайта.

Динамичен уеб сайт на Hoteli-BG. ПОЧИВКИ В БЪЛГАРИЯ – Китен, хотели в Китен.

Динамичен уеб сайт Hoteli-BG е изграден на базата на Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Изработка и интегриране на слайд модул в сайта

# Добавяне на модул контактна форма

# Добавяне на модул онлайн форма за резервации

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 4 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на сайта

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , , , , , ,

Подобни публикации: ANTIQUECENTRE.BG, динамичен сайт, Изработка на уеб сайт Български Онлайн Терминал, Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт системи за сигурност, Изработка на онлайн електронен магазин Vaskomp.eu, Изработка на онлайн магазин AutopartsBG София, Изработка на динамичен сайт на ProluxProject, Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София, Изработване на динамичен сайт на Antenatal Web,
6 април 2017
Изработка на представителен уеб сайт Hoteli-BG
2 / 4.50 / 90%