Изработка на представителен уеб сайт Hoteli-BG

Изработка на сайт Hoteli-BG

Линк към сайта: www.hoteli-bg.eu

Описание:

Представителен динамичен уеб сайт, реализиран от SavovDesign

Създаването на динамичен представителен сайт Hoteli-BG включва цялостно изработване на уеб сайт с административен панел за управление на съдържанието.
С помощта на административната система, администраторът на сайта може да добавя, редактира и изтрива категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и под бутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в желан ред.
Проектът за изработване на уеб сайт на Hoteli-BG включва също така програмиране и интегриране на форма за онлайн резервации, специално разработена за Hoteli-BG и съобразена с предпочитанията на собственика на сайта.

Динамичен уеб сайт на Hoteli-BG. ПОЧИВКИ В БЪЛГАРИЯ – Китен, хотели в Китен.

Динамичен уеб сайт Hoteli-BG е изграден на базата на Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Изработка и интегриране на слайд модул в сайта

# Добавяне на модул контактна форма

# Добавяне на модул онлайн форма за резервации

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 4 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на сайта

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване на уеб сайт Tuningfiles-BG.com Карлово, Изработка на сайт Поликом 95 ООД, София и Пловдив, Уеб проект за изработване на портал за обяви Обяви-Онлайн, Хотел Албатрос Созопол – Динамичен сайт, Сайт за запознанства Hoteuphoria.com, Изработка на онлайн магазин ДЗЕТА, Изработка на сайт на EMT-Power, Аахен, Германия, Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ,
6 април 2017
Изработка на представителен уеб сайт Hoteli-BG
2 / 4.50 / 90%