Изработка на уеб сайт детска борса WANEX

Сайт на детска борса WANEX

Описание:

Изработка на уеб сайт на детска борса WANEX от SavovDesign

Динамичен уеб сайт – тип продуктов каталог с изградена административна система за управление на съдържанието и с уникален дизайн, съобразен изцяло с желанията и изискванията на клиента – Детска борса Wanex. Сайтът притежава система, с помощта на която администраторът има възможност за създаване на неограничен брой категории и подкатегории с неограничен брой артикули във всяка една от тях. Към всеки артикул може да се добавят снимки, кратко и пълно описание, цена и т.н. Основното желание на клиента беше цената на едро към всеки един артикул да бъде невидима за обикновения потребител и видима за логнал се в системата потребител.

Дейността на Детска борса Wanex е свързана с директен внос на детски дрехи от Турция, Китай и Европейския съюз и продажбата им на едро. Склад за детски дрехи на едро.

Изработка на продуктов каталог за детски дрехи

Използвани технологии:PSD, PHP, HTML, CSS, JS

Време за реализация:14 дни

Начална страница

Начална страница на детска борса WANEX

Каталог

Каталог на детска борса WANEX

Изработка на сайт – SavovDesign


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies Лондон, Изработка на сайт за счетоводна къща Евристика ЕООД, Русе, Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт системи за сигурност, Детски образователен център ВЪЛШЕБСТВО – Динамичен сайт, Изработка на онлайн електронен магазин Vaskomp.eu, Изработка на онлайн магазин ДЗЕТА, Изработване на сайт на О-Обяви БГ София, Изработване на сайт Добави сайт,
8 април 2011
Изработка на уеб сайт детска борса WANEX
1 / 5.00 / 95%