Изработка на уеб сайт детска борса WANEX

Сайт на детска борса WANEX

Описание:

Изработка на уеб сайт на детска борса WANEX от SavovDesign

Динамичен уеб сайт – тип продуктов каталог с изградена административна система за управление на съдържанието и с уникален дизайн, съобразен изцяло с желанията и изискванията на клиента – Детска борса Wanex. Сайтът притежава система, с помощта на която администраторът има възможност за създаване на неограничен брой категории и подкатегории с неограничен брой артикули във всяка една от тях. Към всеки артикул може да се добавят снимки, кратко и пълно описание, цена и т.н. Основното желание на клиента беше цената на едро към всеки един артикул да бъде невидима за обикновения потребител и видима за логнал се в системата потребител.

Дейността на Детска борса Wanex е свързана с директен внос на детски дрехи от Турция, Китай и Европейския съюз и продажбата им на едро. Склад за детски дрехи на едро.

Изработка на продуктов каталог за детски дрехи

Използвани технологии:PSD, PHP, HTML, CSS, JS

Време за реализация:14 дни

Начална страница

Начална страница на детска борса WANEX

Каталог

Каталог на детска борса WANEX

Изработка на сайт – SavovDesign


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Динамичен сайт KazimirovskiArt, Направа на сайт за недвижими имоти GR Property, Изработка на представителен сайт ЕМЦЕ БГ, Изработка на онлайн електронен магазин Vaskomp.eu, Сайт за запознанства Hoteuphoria.com, Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна, Изработване на уеб сайт БарисБГ, Изработване на динамичен сайт на Antenatal Web,
8 април 2011
Изработка на уеб сайт детска борса WANEX
1 / 5.00 / 95%