Изработка на сайт за обяви АВАНТА Варна

Изработка на динамичен сайт за безплатни обяви - АВАНТА

Линк към сайта: www.аванта.com

Описание:

Изработване на уеб сайт портал за обяви „АВАНТА – Безплатни обяви“ от SavovDesign

Динамичен уеб сайт за безплатни и платени топ обяви на АВАНТА – Безплатни обяви. Удобно и лесно. Търси бързо, намери, купи. Продай веднага. Стоки и услуги. Апартаменти, къщи, парцели, наеми. Мебели, компютри, курсове, ремонти, работа, рокли, обувки. Монтьори, поправки, ВиК, строителни услуги. Бебешки артикули. Запознанства. Почивки и др.

Изработване на динамичен уеб сайт портал за обяви на АВАНТА – Безплатни обяви включва изграждането на уеб сайт система за вписване на безплатни и платени топ обяви, сайтът е с административна система за управление на съдържанието му. Админ панелът включва възможности за добавяне, редактиране и изтриване на категории и подкатегории, страници, публикации и обяви, текстово съдържание, снимки и връзки към тях, бутони и подбутони в менютата, управление на всички обяви и всички регистрирани потребители в сайта от страна на администратора.
Регистрирането на всеки потребител в сайта е само в една стъпка и пренасочва автоматично към формата за публикуване на обява, без да се налага потвърждаване на регистрацията по имейл. Авторът на обява има избор на различни периоди на валидност при публикуване на безплатна обява, 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС при вписване на платена топ обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за подновяването й, както и възможност всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена платена обява по всяко време.
Сайтът за обяви аванта.com е с интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена топ обява, системата е синхронизирана да работи със ситемата на mobio.bg. След пускане на СМС, вашата безплатна обява автоматично и незабавно придобива нов Вип статус за съответния период на валидност, който е избран и за който авторът на обявата е заплатил. Сайтът включва също така частичен редизайн на основния дизайн на демо варината на сайт за обяви. В сайтът са добавени множество допълнителни полета за реклама, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници.

Уеб сайт за безплатни обяви „АВАНТА – Безплатни обяви“, реализиран от SavovDesign

Уеб сайт аванта.com е направен към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви от Savov Design, като са добавени и инсталирани допълнителни модули и скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на категория Новини в сайта.

# Добавяне на множество допълнителни рекламни полета в сайта.

# Преработка на регистрационната форма на сайта с цел по-удобно и по-лесно регистриране и пускане на обяви.

# Цялостна промяна на търсачката в сайта за по-добро прецизиране на резултатите от търсене.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница на аванта.com

Начална страница на www.аванта.com

Изглед на вътрешна страница на аванта.com

Вътрешна страница на www.аванта.com


Етикети на публикацията: , , , , , ,

Подобни публикации: Уеб проект за изработване на портал за обяви Обяви-Онлайн, Изработване на уеб сайт FAPRemove, Изработване сайт за недвижими имоти Buchardt Properties, Изработване на уеб портал за Наеми в България, Проект за изработване на уеб сайт за обяви Prodavam-Kupuvam, Уеб проект за изграждане на сайт за недвижими имоти – Феникс Имоти, Изработка на онлайн магазин AutopartsBG София, Изработване на сайт Исторически музей Г. Тошево,
4 септември 2014
Изработка на сайт за обяви АВАНТА Варна
1 / 5.00 / 95%