Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна

Изработка на динамичен сайт Ен Ви Ем Консулт - Варна

Линк към сайта: www.nvmconsult.com

Описание:

Създаване на динамичен уеб сайт „Ен Ви Ем Консулт – Варна“ от SavovDesign

Динамичен уеб сайт за счетоводни услуги и консултации на Ен Ви Ем Консулт гр. Варна. Ен Ви Ем Консулт ЕООД предлага Счетоводни услуги, Административни услуги, Алармени системи, Видеонаблюдение и др.

Направата на динамичен уеб сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна включва цялостно изработване на уеб сайт с админ панел за управление на съдържанието в него. От админ панела на сайта, администраторът има възможност за добавяне, редактиране и изтриване на категории, страници и публикации, статии, новини, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата. В сайта има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на Ен Ви Ем Консулт включва също така и изработване на онлайн Контактна форма за директни запитвания от сайта, както и частична промяна в дизайна на сайта, съобразена с всички HTML и CSS правила и изисквания и с предпочитанията на клиента.

Изграждане на динамичен уеб сайт за счетоводни услуги и консултации Ен Ви Ем Консулт гр. Варна

Динамичен уеб сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна е изработен към Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design.

Добавени модули и допълнителни промени в сайта:

# Изработка на лого на сайта

# Добавяне на модул контактна форма

# Изработка и оформление на изображението в горната част (хедъра) на сайта

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 4 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница


Етикети на публикацията: , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София, Изработване на сайт Исторически музей Г. Тошево, Изработване уеб сайт MP – BG ООД, Изработка на онлайн магазин TS-tachograph, Изработване на сайт за обяви Перник Маркет, Изработка на сайт на EMT-Power, Аахен, Германия, Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам, Изработване на уеб сайт, тип продуктов каталог Chronoteka,
22 декември 2016
Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна
1 / 5.00 / 95%