Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна

Изработка на динамичен сайт Ен Ви Ем Консулт - Варна

Линк към сайта: www.nvmconsult.com

Описание:

Създаване на динамичен уеб сайт „Ен Ви Ем Консулт – Варна“ от SavovDesign

Динамичен уеб сайт за счетоводни услуги и консултации на Ен Ви Ем Консулт гр. Варна. Ен Ви Ем Консулт ЕООД предлага Счетоводни услуги, Административни услуги, Алармени системи, Видеонаблюдение и др.

Направата на динамичен уеб сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна включва цялостно изработване на уеб сайт с админ панел за управление на съдържанието в него. От админ панела на сайта, администраторът има възможност за добавяне, редактиране и изтриване на категории, страници и публикации, статии, новини, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата. В сайта има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на Ен Ви Ем Консулт включва също така и изработване на онлайн Контактна форма за директни запитвания от сайта, както и частична промяна в дизайна на сайта, съобразена с всички HTML и CSS правила и изисквания и с предпочитанията на клиента.

Изграждане на динамичен уеб сайт за счетоводни услуги и консултации Ен Ви Ем Консулт гр. Варна

Динамичен уеб сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна е изработен към Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design.

Добавени модули и допълнителни промени в сайта:

# Изработка на лого на сайта

# Добавяне на модул контактна форма

# Изработка и оформление на изображението в горната част (хедъра) на сайта

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 4 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница


Етикети на публикацията: , , , , , , , ,

Подобни публикации: Проект за създаване на уеб сайт Simeon Kostov – Professional Photography, Изработване на сайт Добави сайт, Изработване на уеб портал Авто-обяви, Изработване на онлайн магазин Игниа БГ, Проект за създаване на уеб сайт Хотел Южни нощи от SavovDesign, Изработка на сайт за счетоводна къща Евристика ЕООД, Русе, Изработка на онлайн магазин TS-tachograph, Проект за изработване на сайт Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан,
22 декември 2016
Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна
1 / 5.00 / 95%