Изработка на сайт на Hoteli-BG, Пловдив – Почивки в България

Изработка на динамичен сайт на Hoteli-BG, Почивки в България от SavovDesign

Линк към сайта: www.hoteli-bg.eu

Описание:

Изработка на динамичен уеб сайт Hoteli-BG от SavovDesign

Динамичен, представителен уеб сайт на Hoteli-BG, Почивки в България, гр. Пловдив. Хотели в Созопол на супер цени – удобства, развлечения, анимация, кухня за всеки вкус, безплатни басейни, шезлонги, чадъри, денонощен паркинг, сейф и др.

Създаването на динамичен уеб сайт на Hoteli-BG представлява цялостно изработване на уеб страница с административен панел за управление на съдържанието в нея. Административната система на сайта предлага възможност за добавяне, редактиране и изтриване на категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на Hoteli-BG включва създаване на лого, изработване на форма за онлайн резервации и промяна в дизайна на сайта, съобразена с всички HTML и CSS правила и изисквания и не на последно място разбира се с предпочитанията на клиента.

Уеб сайт на Hoteli-BG е направен към Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Изработка и интегриране на слайд шоу

# Изработка на лого на сайта

# Добавяне на модул контактна форма

# Изработка и интегриране на форма за онлайн резервации и директни запитвания

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 4 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на топ сайт класация BgTop100, Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт системи за сигурност, Уеб проект за изграждане на сайт за недвижими имоти – Феникс Имоти, Изработване на сайт на О-Обяви БГ София, Изработка на сайт за недвижими имоти BulHome.bg, Изработване на сайт Исторически музей Г. Тошево, Изработване уеб сайт MP – BG ООД, Уеб проект за изграждане на онлайн магазин Маги,
13 септември 2014
Изработка на сайт на Hoteli-BG, Пловдив – Почивки в България
1 / 5.00 / 95%