Изработка на сайт на Макс обяви

Изработка на динамичен сайт за безплатни и платени обяви - Макс обяви

Описание:

Уеб сайт за обяви Макс обяви, реализиран от SavovDesign

Динамичен уеб сайт система за безплатни и платени обяви на Макс обяви – сайт за вашите обяви в цяла България. Нови обяви във всички области на територията на страната. Търси, добави, публикувай нова обява. Обяви имоти, автомобили, услуги, работа, строителство, компютри и аксесоари, мобилни телефони, битова техника, медицина и козметика…

Изграждането на динамичен уеб сайт за обяви на Макс обяви включва изработването на уеб сайт система за публикуване на безплатни и платени Вип обяви, с административна система за управление на съдържанието му. Админ панелът на сайта предлага възможност за добавяне, редактиране и изтриване на категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата, манипулиране на всички обяви и всички регистрирани потребители в сайта.
Сайтът предоставя бързо и лесно публикуване на безплатни обяви с различни периоди на валидност, публикуване на платени вип обяви с 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни цени на заплащане посредством СМС, известяване чрез имейл след изтекъл срок на всяка обява, както и възможност всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена Вип обява.
В сайтът Макс обяви е предварително интегрирана система за СМС заплащане при пускане на Вип обява и е специализирана да работи със ситемата на mobio.bg. Сайтът включва също така частичен редизайн на основния дизайн.

Цялостна изработка на уеб сайт Макс обяви, от SavovDesign

Уеб сайт Макс обяви е създаден към промоцията за изработка на сайт за обяви от Savov Design, като са добавени и инсталирани допълнителни модули.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на категория Блог в сайта.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница


Етикети на публикацията: , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на онлайн електронен магазин Vaskomp.eu, Изработване на динамичен сайт Cleaners4u, Проект за изработване на сайт Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан, Проект за създаване на уеб сайт Тенис център Вертхайм Германия от SavovDesign, Уеб проект за направа на онлайн магазин MIKENA FASHION, Изработване на онлайн магазин AxelHardyBoutique, Уеб проект за изграждане на сайт за недвижими имоти – Феникс Имоти, Изработка на сайт на EMT-Power, Аахен, Германия,
9 юли 2014
Изработка на сайт на Макс обяви
1 / 5.00 / 95%