Изработка на сайт на Макс обяви

Изработка на динамичен сайт за безплатни и платени обяви - Макс обяви

Описание:

Уеб сайт за обяви Макс обяви, реализиран от SavovDesign

Динамичен уеб сайт система за безплатни и платени обяви на Макс обяви – сайт за вашите обяви в цяла България. Нови обяви във всички области на територията на страната. Търси, добави, публикувай нова обява. Обяви имоти, автомобили, услуги, работа, строителство, компютри и аксесоари, мобилни телефони, битова техника, медицина и козметика…

Изграждането на динамичен уеб сайт за обяви на Макс обяви включва изработването на уеб сайт система за публикуване на безплатни и платени Вип обяви, с административна система за управление на съдържанието му. Админ панелът на сайта предлага възможност за добавяне, редактиране и изтриване на категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата, манипулиране на всички обяви и всички регистрирани потребители в сайта.
Сайтът предоставя бързо и лесно публикуване на безплатни обяви с различни периоди на валидност, публикуване на платени вип обяви с 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни цени на заплащане посредством СМС, известяване чрез имейл след изтекъл срок на всяка обява, както и възможност всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена Вип обява.
В сайтът Макс обяви е предварително интегрирана система за СМС заплащане при пускане на Вип обява и е специализирана да работи със ситемата на mobio.bg. Сайтът включва също така частичен редизайн на основния дизайн.

Цялостна изработка на уеб сайт Макс обяви, от SavovDesign

Уеб сайт Макс обяви е създаден към промоцията за изработка на сайт за обяви от Savov Design, като са добавени и инсталирани допълнителни модули.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на категория Блог в сайта.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница

Още проекти от Портфолио