Изработка на сайт за счетоводна къща Евристика ЕООД, Русе

Изработка на динамичен сайт на счетоводна и рекламна къща Евристика ЕООД, Русе от SavovDesign

Линк към сайта: www.evristika.eu

Изработка на динамичен сайт на счетоводна къща Евристика от SavovDesign

Описание:

Поредният изграден уеб сайт от SavovDesign

Динамичен, представителен уеб сайт на счетоводна и рекламна къща Евристика ЕООД, Русе. Дейността на Евристика ЕООД, Русе-е свързана с предлагане на качествени счетоводни, одиторски, правни и рекламни услуги.

Изработката на динамичен уеб сайт на счетоводна и рекламна къща Евристика включва изграждането на уеб сайт с административна система за управление на съдържанието му. Админ панелът на сайта предлага възможност за добавяне, редактиране и изтриване на категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът evristika.eu включва изработването на изцяло нов дизайн на сайта, съобразен с всички HTML и CSS правила и изисквания и не на последно място разбира се с предпочитанията на клиента.
При изработката на сайта се използват хостинг и домейн, предварително закупени от клиента, собственик на evristika.eu.

Изработката на този сайт е осъществена към офертата за изработка на динамичен сайт от Savov Design, като са добавени и инсталирани допълнителни модули.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на модул за допълнителни езици в сайта, с функция за автоматичен превод на текстовото съдържание в сайта.

# Добавяне и инсталиране на модул за контактна форма в сайта, с възможност за онлайн директни съобщения.

# Добавяне и инсталиране на модул за контактна форма в сайта, за онлайн директни запитвания за цени за регистрация на предприятие (фирма), регистрация по ЗДДС, счетоводно обслужване, трз обслужване, реклама, дизайн и други. Формата включва множество допълнителни полета за попълване на данните и подробна информация за конкретната фирма.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 14 дни

Изглед на началната страница на evristika.eu

Начална страница на www.evristika.eu

Изглед на вътрешна страница на evristika.eu

Вътрешна страница на www.evristika.eu


Етикети на публикацията: , , , , , , , ,

Подобни публикации: Уеб проект за изграждане на онлайн магазин Маги, Изработване уеб сайт MP – BG ООД, Изработване на уеб портал за Наеми в България, Уеб проект за изработване на онлайн магазин AerofouskaGR, Изработка на динамичен сайт Детски център Мечта, Варна, ANTIQUECENTRE.BG, динамичен сайт, Изработка на онлайн електронен магазин Vaskomp.eu, Изработване на сайт Исторически музей Г. Тошево,
8 юли 2014
Изработка на сайт за счетоводна къща Евристика ЕООД, Русе
1 / 5.00 / 95%