Изработка на онлайн магазин AutopartsBG София

Изработка на онлайн магазин AutopartsBG.net от SavovDesign

Линк към сайта: www.autopartsbg.net

Уеб проект за изграждане на онлайн магазин от SavovDesign

Описание:

Динамичен уеб сайт, тип електронен магазин на AutopartsBG София – Онлайн магазин за авточасти, акумулатори, масла, филтри, аксесоари и др. Онлайн магазинът предлага, авточасти за ходовата част, спирачната система, електрическата система, трансмисията и двигателя за вашият автомобил, както и акумулатори, масла, филтри антифриз и аксесоари на водещи производители.

Създаването на онлайн магазин на AutopartsBG включва изграждането на уеб система за онлайн магазин с възможност за вписване на продукти. Сайтът е с административна система за управление на съдържанието, която предлага възможност за добавяне, редактиране и изтриване на категории и под категории, страници с информация за Условия за ползване, Как да поръчам, Начин на плащане, Карта на сайта и др., добавяне на неограничен брой продукти, текстово описание, снимки и линкове към тях, манипулиране на всички поръчки и клиентски профили, манипулиране и настройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин AutopartsBG София предоставя бърза и лесна регистрация на всеки потребител, както и възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса и развитието на поръчката от клиентския профил на всеки регистриран в сайта клиент.
Уеб сайт AutopartsBG София е с предварително инсталирани модули за доставки и плащания, сред които е и модулът на една от най-известните български, куриерски фирми Еконт. Админ панелът на сайта предлага възможност за класификация на клиенти на магазина, включваща 2 или повече клиентски групи, като примерни от тях са Клиенстка група на едро и Клиентска група на дребно. Сайтът предлага и възможност за промоционални ваучери с предварително установен срок на валидност от администратора на магазина.

Цялостно разработване на онлайн магазин AutopartsBG София от SavovDesign

Електронен онлайн магазин AutopartsBG.net е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин от SavovDesign.

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка и интегриране на лого за магазина.
# Интегриране на слайд модул.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 8 дни

Начална страница на онлайн магазин AutopartsBG София

Изработка онлайн магазин AutopartsBG.net

Вътрешна страница на онлайн магазин AutopartsBG София

Изработка онлайн магазини AutopartsBG.net


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Проект за изработване на уеб сайт KDD Construction LTD от SavovDesign, Изработка на динамичен сайт на Институт Фортедо, Изработване уеб сайт MP – BG ООД, Изработване сайт за недвижими имоти Buchardt Properties, Изработване на уеб сайт БарисБГ, Създаване уеб сайт на Сватбена агенция Сбъдната мечта, Хотел Албатрос Созопол – Динамичен сайт, Изработване на онлайн магазин Игниа БГ,
18 юли 2014
Изработка на онлайн магазин AutopartsBG София
1 / 5.00 / 95%