Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

24 септември 2017 (неделя) 9:35

Изработка на динамичен сайт за обяви Kupuvam-Prodavam.net

Линк към сайта: www.kupuvam-prodavam.net
Описание:

Цялостна изработка на уеб сайт за обяви „Купувам – Продавам“ от SavovDesign

Изработване на уеб сайт за безплатни и платени обяви на Купувам – Продавам. Безплатни обяви. Обяви за автомобили, обяви за имоти, обяви за строителство, обяви за туризъм пътешествия, обяви за услуги, обяви за запознанства, обяви за детски стоки, обяви за работа и др.

Изработката на динамичен уеб сайт за обяви на Купувам – Продавам е осъществена на базата на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип оферти от страна на регистрирани потребители в сайта. Сайтът разполага с административен панел за управление на съдържанието и настройките на обявите и профилите на всички регистрирани потребители в сайта. Админ панелът на сайта предлага управление на съдържанието на всички страници, рекламни карета и банери в сайта.

Сайтът предлага 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на платена вип обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява по всяко време.

Уеб сайт за обяви „Купувам – Продавам“ е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява. Системата е синхронизирана да работи със системата за СМС микро разплащания на mobio.bg. След пускане на СМС и въвеждане на получения код от страна на потребителя, обявата автоматично придобива нов Вип статус за съответния избран период на валидност. Дизайнът на сайта е създаден на базата на основния дизайн на демо варианта на сайт за обяви. В сайта са добавени множество допълнителни полета за реклама, всички управлявани от админ панела, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници. В сайта е включена допълнителна блог категория „Новини“, различна от категориите за обяви, в която администраторът може да публикува новини и събития, по своя преценка и предпочитание.

Уеб сайт Kupuvam-Prodavam.net е изграден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви, като същевременно са добавени и интегрирани допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителна категория Новини в сайта.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

# Промяна на приоритета на визуализиране на вип обявите в сайта.

# Цялостна промяна на търсачката в сайта за по-прецизно търсене.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS
Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница на Kupuvam-Prodavam.net

Начална страница на Kupuvam-Prodavam.net

Изглед на вътрешна страница на Kupuvam-Prodavam.net

Вътрешна страница на Kupuvam-Prodavam.net


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на динамичен сайт на stroeji.eu, Сайт на детска борса WANEX, Балет ЕРА – Динамичен сайт, Изработка на представителен сайт ЕМЦЕ БГ, Динамичен сайт на Антонов – Травел, Динамичен сайт KazimirovskiArt, Изработка на сайт на АВАНТА – Безплатни обяви – Варна, Изработка на динамичен уеб сайт Tuningfiles-BG.com Карлово,
6 февруари 2017
Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам
3 / 4.33 / 87%

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработка на динамичен сайт на ProluxProjectСайт на Българска федерация по спортни танцови дисциплиниИзработка на представителен уеб сайт Български Онлайн ТерминалСайт на исторически музей Г. ТошевоИзработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – ВарнаДинамичен сайт на Антонов – ТравелИзработване на онлайн магазин AxelHardyBoutique.comОГАЕ България, динамичен сайтИзработка на динамичен представителен сайт на ЕРА-3000

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!