Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам

Изработка на динамичен сайт за обяви Kupuvam-Prodavam.net

Линк към сайта: www.kupuvam-prodavam.net

Цялостна изработка на уеб сайт за обяви „Купувам – Продавам“ от SavovDesign

Описание:

Изработване на уеб сайт за безплатни и платени обяви на Купувам – Продавам. Безплатни обяви. Обяви за автомобили, обяви за имоти, обяви за строителство, обяви за туризъм пътешествия, обяви за услуги, обяви за запознанства, обяви за детски стоки, обяви за работа и др.

Изработката на динамичен уеб сайт за обяви на Купувам – Продавам е осъществена на базата на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип оферти от страна на регистрирани потребители в сайта. Сайтът разполага с административен панел за управление на съдържанието и настройките на обявите и профилите на всички регистрирани потребители в сайта. Админ панелът на сайта предлага управление на съдържанието на всички страници, рекламни карета и банери в сайта.

Сайтът предлага 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на платена вип обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява по всяко време.

Уеб сайт за обяви „Купувам – Продавам“ е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява. Системата е синхронизирана да работи със системата за СМС микро разплащания на mobio.bg. След пускане на СМС и въвеждане на получения код от страна на потребителя, обявата автоматично придобива нов Вип статус за съответния избран период на валидност. Дизайнът на сайта е създаден на базата на основния дизайн на демо варианта на сайт за обяви. В сайта са добавени множество допълнителни полета за реклама, всички управлявани от админ панела, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници. В сайта е включена допълнителна блог категория „Новини“, различна от категориите за обяви, в която администраторът може да публикува новини и събития, по своя преценка и предпочитание.

Изработка на динамичен портал за обяви Купувам – Продавам

Уеб сайт Kupuvam-Prodavam.net е изграден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви, като същевременно са добавени и интегрирани допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителна категория Новини в сайта.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

# Промяна на приоритета на визуализиране на вип обявите в сайта.

# Цялостна промяна на търсачката в сайта за по-прецизно търсене.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на Kupuvam-Prodavam

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на Kupuvam-Prodavam


Етикети на публикацията: , , , , , , ,

Подобни публикации: Уеб проект за изграждане на сайт за недвижими имоти – Феникс Имоти, Изработка на онлайн магазин Mixxmoda, Изработване на динамичен сайт на Antenatal Web, Изработка на динамичен сайт на ProluxProject, Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна, Изработка на представителен уеб сайт Hoteli-BG, Изработка на онлайн магазин AutopartsBG София, Изработка на сайт за обяви АВАНТА Варна,
6 февруари 2017
Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам
3 / 4.33 / 87%