Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам

Изработка на динамичен сайт за обяви Kupuvam-Prodavam.net

Линк към сайта: www.kupuvam-prodavam.net

Цялостна изработка на уеб сайт за обяви „Купувам – Продавам“ от SavovDesign

Описание:

Изработване на уеб сайт за безплатни и платени обяви на Купувам – Продавам. Безплатни обяви. Обяви за автомобили, обяви за имоти, обяви за строителство, обяви за туризъм пътешествия, обяви за услуги, обяви за запознанства, обяви за детски стоки, обяви за работа и др.

Изработката на динамичен уеб сайт за обяви на Купувам – Продавам е осъществена на базата на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип оферти от страна на регистрирани потребители в сайта. Сайтът разполага с административен панел за управление на съдържанието и настройките на обявите и профилите на всички регистрирани потребители в сайта. Админ панелът на сайта предлага управление на съдържанието на всички страници, рекламни карета и банери в сайта.

Сайтът предлага 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на платена вип обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява по всяко време.

Уеб сайт за обяви „Купувам – Продавам“ е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява. Системата е синхронизирана да работи със системата за СМС микро разплащания на mobio.bg. След пускане на СМС и въвеждане на получения код от страна на потребителя, обявата автоматично придобива нов Вип статус за съответния избран период на валидност. Дизайнът на сайта е създаден на базата на основния дизайн на демо варианта на сайт за обяви. В сайта са добавени множество допълнителни полета за реклама, всички управлявани от админ панела, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници. В сайта е включена допълнителна блог категория „Новини“, различна от категориите за обяви, в която администраторът може да публикува новини и събития, по своя преценка и предпочитание.

Изработка на динамичен портал за обяви Купувам – Продавам

Уеб сайт Kupuvam-Prodavam.net е изграден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви, като същевременно са добавени и интегрирани допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителна категория Новини в сайта.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

# Промяна на приоритета на визуализиране на вип обявите в сайта.

# Цялостна промяна на търсачката в сайта за по-прецизно търсене.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на Kupuvam-Prodavam

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на Kupuvam-Prodavam


Етикети на публикацията: , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на динамичен сайт на stroeji.eu, Изработка на сайт за счетоводна къща Евристика ЕООД, Русе, Изработване на уеб сайт БарисБГ, Изграждане на онлайн магазин Anika99, Изработка на форум за Български Онлайн Терминал, Изработка на сайт на EMT-Power, Аахен, Германия, Сайт за запознанства Hoteuphoria.com, Изработване на онлайн магазин Игниа БГ,
6 февруари 2017
Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам
3 / 4.33 / 87%