Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

24 септември 2017 (неделя) 9:34

Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ

Линк към сайта: www.pazaruvaibg.com
Описание:

Цялостна изработка на уеб система за публикуване на обяви „Пазарувай БГ“ от SavovDesign

Изработване на уеб сайт за безплатни и платени обяви на Пазарувай БГ – сайт за безплатни и вип обяви. Сайт за обяви от всички области в България.

Изработката на уеб сайт система за добавяне на обяви на Пазарувай БГ е базирана на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип оферти, от страна на регистрирани потребители в сайта. Уеб сайт Пазарувай БГ разполага с админ панел за управление на всички обяви и профилите на всички регистрирани потребители в сайта. Админ панелът на сайта предлага също така и управление на съдържанието на всички страници, рекламни карета и банери в сайта.

Системата предлага 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и други 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на вип обява в сайта. Известяване на потребителя по имейл, след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява по всяко време.

Уеб сайт за обяви „Пазарувай БГ“ е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява. Сайтът използва частичен редизайн на база на основния дизайн на демо варианта на сайт за обяви. В сайта са добавени допълнителни полета за реклама, всички от тях, управлявани от админ панела. В сайта е включена допълнителна блог категория „Новини“, различна от категориите за обяви, в която само администраторът може да публикува новини и събития, по своя преценка и желание.

Уеб сайт за обяви Пазарувай БГ е изграден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви, като същевременно са добавени и интегрирани допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителна категория Новини в сайта.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS
Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница на Пазарувай БГ

Начална страница на Пазарувай БГ

Изглед на вътрешна страница на Пазарувай БГ

Вътрешна страница на Пазарувай БГ


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване на онлайн магазин AxelHardyBoutique.com, Изработка на уеб сайт FAPRemove, Добави сайт, Сайт за запознанства Hoteuphoria.com, Изработка на сайт на Макс обяви, Хотел Албатрос Созопол – Динамичен сайт, Изработка на динамичен сайт на stroeji.eu, Изработка на сайт онлайн магазин на AutopartsBG София,
14 февруари 2017
Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ
1 / 5.00 / 95%

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработка на сайт за недвижими имоти BulHome.bgИзработка на сайт на EMT-Power, Проучване добив и тестване на минерали Аахен, ГерманияСлавимир Генчев, динамичен сайтСайт на Българска федерация по спортни танцови дисциплиниСайт на САС Инженеринг ЕООДИзработване на сайт на О-Обяви БГ СофияИзработване на онлайн магазин AxelHardyBoutique.comИзработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM СофияИзработка на динамичен сайт на Борислав Ангелинов

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!