Изработване на сайт за обяви Перник Маркет

Изработка на сайт за обяви Перник Маркет

Описание:

Цялостно изработване на уеб сайт за безплатни и вип обяви „Перник Маркет“ от SavovDesign

Уеб сайт за обяви Перник Маркет е изграден на базата на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип обяви. Сайтът е с интегриран административен панел за управление на съдържанието, настройване на обявите и профилите на всички регистрирани потребители. Админ панелът на сайта предлага също така управление на съдържанието на всички страници, рекламни карета и банери в сайта.

Сайтът предлага 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на вип обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява.

Изработване на уеб сайт за безплатни и вип обяви на Перник Маркет – сайт за безплатни обяви в Перник и региона.

Сайт за обяви „Перник Маркет“ е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява, настроена да работи за конкретния сайт. Системата е синхронизирана със системата за СМС разплащания на mobio.bg. След изпращане на СМС и въвеждане на получения обратно код от страна на потребителя, обявата автоматично придобива Вип статус за съответния избран период на валидност. Дизайнът на сайта представлява частичен редизайн на основния дизайн на демо варианта на сайта за обяви. В сайта са добавени множество допълнителни рекламни карета, всички управлявани от админ панела, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници. В сайта е включена допълнителна блог категория „Полезно“, различна от категориите за обяви, в която администраторът може да публикува статии с полезна информация, по своя преценка и предпочитание.

Уеб сайт Перник Маркет е създаден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви, като в последствие са добавени допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителна категория Полезно в сайта.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница на Перник Маркет

Начална страница на Перник Маркет

Изглед на вътрешна страница на Перник Маркет

Вътрешна страница на Перник Маркет


Етикети на публикацията: , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на сайт за счетоводна къща Евристика ЕООД, Русе, Изработване уеб сайт MP – BG ООД, Изработка на динамичен сайт Детски център Мечта, Варна, Изработка на динамичен сайт на stroeji.eu, Уеб проект за изработване на портал за обяви Обяви-Онлайн, Изработка на динамичен представителен сайт на ЕРА-3000, Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София, Изработване на сайт Добави сайт,
7 септември 2017
Изработване на сайт за обяви Перник Маркет
10 / 5.00 / 99%