Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

24 септември 2017 (неделя) 9:47

Изработка на сайт за обяви Перник Маркет

Линк към сайта: www.pernik.market
Описание:

Цялостна изработка на уеб сайт за безплатни и вип обяви „Перник Маркет“ от SavovDesign

Изработване на уеб сайт за безплатни и вип обяви на Перник Маркет – сайт за безплатни обяви в Перник и региона.

Уеб сайт за обяви Перник Маркет е изграден на базата на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип обяви. Сайтът е с интегриран административен панел за управление на съдържанието, настройване на обявите и профилите на всички регистрирани потребители. Админ панелът на сайта предлага също така управление на съдържанието на всички страници, рекламни карета и банери в сайта.

Сайтът предлага 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на вип обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява.

Сайт за обяви „Перник Маркет“ е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява, настроена да работи за конкретния сайт. Системата е синхронизирана със системата за СМС разплащания на mobio.bg. След изпращане на СМС и въвеждане на получения обратно код от страна на потребителя, обявата автоматично придобива Вип статус за съответния избран период на валидност. Дизайнът на сайта представлява частичен редизайн на основния дизайн на демо варианта на сайта за обяви. В сайта са добавени множество допълнителни рекламни карета, всички управлявани от админ панела, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници. В сайта е включена допълнителна блог категория „Полезно“, различна от категориите за обяви, в която администраторът може да публикува статии с полезна информация, по своя преценка и предпочитание.

Уеб сайт Перник Маркет е създаден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви, като в последствие са добавени допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителна категория Полезно в сайта.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS
Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница на Перник Маркет

Начална страница на Перник Маркет

Изглед на вътрешна страница на Перник Маркет

Вътрешна страница на Перник Маркет


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на онлайн магазин TS-tachograph, Динамичен сайт Cleaners4u, Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София, Изработка на онлайн магазин на Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурност, ОГАЕ България, динамичен сайт, Изработка на сайт онлайн магазин на AutopartsBG София, Изработване на уеб сайт БарисБГ, Изработка на сайт за недвижими имоти One Stop Property Shop Burgas,
7 септември 2017
Изработка на сайт за обяви Перник Маркет
10 / 5.00 / 99%

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработване на уеб сайт БарисБГИзработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies ЛондонИзработване на уеб сайт на хотел ПрометейИзработка на сайт на АВАНТА – Безплатни обяви – ВарнаИзработка на сайт на Hoteli-BG, Пловдив – Почивки в БългарияИзработка на представителен сайт ЕМЦЕ БГСайт на САС Инженеринг ЕООДСайт на исторически музей Г. ТошевоИзработка на сайт онлайн магазин на AutopartsBG София

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!