Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

20 септември 2017 (сряда) 15:42

Портфолио - Сайтове за имоти

Порт фолио на SavovDesign с избрани, изработени динамични сайтове за недвижими имоти. Информация, свързана с изработката на всеки уеб сайт.
Изработка на сайт за недвижими имоти One Stop Property Shop Burgas

Изработка на сайт за недвижими имоти One Stop Property Shop Burgas

Изработката на уеб сайт за недвижими имоти на One Stop Property Shop Бургас включва създаването на интернет сайт, специализирана система за вписване на оферти за продажба, покупка и отдаване под наем на недвижими имоти в Бургас, Слънчев бряг и други места по нашето черноморие.

Прочети повече »
Изработка на сайт за недвижими имоти BulHome.bg

Изработка на сайт за недвижими имоти BulHome.bg

Изработване на уеб сайт за недвижими имоти с административен панел и с възможност за добавяне, изтриване и редактиране съъдържанието на оферти за недвижими имоти, управление на новини, управление на брокери. Възможност за добавяне на оферти за недвижими имоти.

Прочети повече »
Сайт за недвижими имоти GR Property

Сайт за недвижими имоти GR Property

Динамичен сайт – система за недвижими имоти с административен панел с възможност за добавяне, изтриване и редактиране на оферти за недвижими имоти, управление на новини, управление на брокери.

Прочети повече »
Сайт за недвижими имоти Buchardt Properties

Сайт за недвижими имоти Buchardt Properties

Buchardt Properties – Динамичен сайт – система за недвижими имоти с административен панел с възможност за добавяне, изтриване и редактиране на оферти за недвижими имоти, управление на новини и др.

Прочети повече »

SavovDesign.com е специализиран информативен уеб сайт, който поднася на своите клиенти подробна информация, с цел информираност за извършваните от мен услуги: изработка на сайт, изработване на динамичен сайт, изработка на онлайн магазин, изработване на сайтове за недвижими имоти, уеб дизайн и редизайн на сайтове, изработка на интернет страници, реконструкция на съществуващи сайтове и др.


В сайта savovdesign.com са поместени различни по своя род статии и материали, имащи за цел да информират моите клиенти за естеството ми на работа и процеса, свързан с изработка на сайтове, изработване на динамичен сайт, уеб дизайн и изработка на темплейти за сайт, поддръжката на вече изграден динамичен сайт и др. За по-добра информираност и по-ясна представа за посетителите на този сайт, съм посочил предварително изградени демо версии на сайтове към всяка една моя промоционална оферта за изработка на сайт.


Уеб сайт savovdesign.com предлага на своите потенциални и бъдещи клиенти, качествена изработка на сайт на разумна цена, професионално изработване на уеб дизайн на сайт, съобразен с предпочитанията на клиента и не на последно място, една отлична функционалност на вече изградения уеб сайт.


Ако съм предизвикал Вашия интерес, може да разгледате моето портфолио със специално избрани, изработени от мен сайтове или да се свържете с мен чрез E-MAIL, SKYPE, или използвайте онлайн формата, за да отправите към мен своето ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ.

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработка на сайт за недвижими имоти BulHome.bgИзработка на сайт на EMT-Power, Проучване добив и тестване на минерали Аахен, ГерманияИзработка на сайт на Hoteli-BG, Пловдив – Почивки в БългарияИзработка на динамичен уеб сайт Tuningfiles-BG.com КарловоИзработка на онлайн магазин на Ен Ви Ем Консулт – системи за сигурностДетски магазин МишкоИзработка на сайт онлайн магазин Vaskomp.euИзработка на сайт онлайн магазин на AutopartsBG СофияИзработка на форум за Български Онлайн Терминал

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!