Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

24 септември 2017 (неделя) 9:44
Порт фолио на SavovDesign с избрани, изработени динамични сайтове за обяви и оферти. Информация, свързана с изработката на всеки уеб сайт.
Изработка на сайт за обяви Перник Маркет

Изработка на сайт за обяви Перник Маркет

Уеб сайт за обяви Перник Маркет е изграден на базата на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип обяви. Сайтът е с интегриран админ панел за управление на съдържанието, настройване на обявите и профилите на всички регистрирани потребители.

Прочети повече »
Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ

Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ

Изработка на уеб сайт система за добавяне на обяви на Пазарувай БГ, базирана на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип оферти, от страна на регистрирани потребители в сайта.

Прочети повече »
Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам

Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам

Изработката на динамичен уеб сайт за обяви на Купувам – Продавам е осъществена на базата на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип оферти от страна на регистрирани потребители в сайта.

Прочети повече »
Изработване на сайт на О-Обяви БГ София

Изработване на сайт на О-Обяви БГ София

Създаването на динамичен уеб сайт за обяви на О-Обяви БГ – София включва изработката на уеб система за публикуване на безплатни и платени вип обяви. Уеб сайтът съдържа административен панел за управление на съдържанието, който има възможности за добавяне, редактиране и изтриване на обяви, категории и подкатегории, страници, публикации, новини и др.

Прочети повече »
Изработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Купи лесно, Продай бързо – Пловдив

Изработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Купи лесно, Продай бързо – Пловдив

Създаването на динамичен уеб портал за обяви на ПРОДАВАЧ БГ – Безплатни обяви представлява изработването на уеб сайт система за публикуване на безплатни и платени обяви. Сайтът е с предварително изградена, интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява.

Прочети повече »
Изработка на сайт на АВАНТА – Безплатни обяви – Варна

Изработка на сайт на АВАНТА – Безплатни обяви – Варна

Изработване на динамичен уеб сайт портал за обяви на АВАНТА – Безплатни обяви включва изграждането на уеб сайт система за вписване на безплатни и платени топ обяви. Сайтът за обяви аванта.com е с интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена топ обява

Прочети повече »
Изработване на уеб сайт на Вип обяви

Изработване на уеб сайт на Вип обяви

Направата на динамичен уеб сайт за обяви на Вип обяви се състои в изработването на уеб система за публикуване на безплатни и платени Вип обяви, с административна система за управление на съдържанието на сайта.

Прочети повече »
Изработка на сайт на Макс обяви

Изработка на сайт на Макс обяви

Изграждането на динамичен уеб сайт за обяви на Макс обяви включва изработването на уеб сайт система за публикуване на безплатни и платени Вип обяви, с административна система за управление на съдържанието му.

Прочети повече »

SavovDesign.com е специализиран информативен уеб сайт, който поднася на своите клиенти подробна информация, с цел информираност за извършваните от мен услуги: изработка на сайт, изработване на динамичен сайт, изработка на онлайн магазин, изработване на сайтове за недвижими имоти, уеб дизайн и редизайн на сайтове, изработка на интернет страници, реконструкция на съществуващи сайтове и др.


В сайта savovdesign.com са поместени различни по своя род статии и материали, имащи за цел да информират моите клиенти за естеството ми на работа и процеса, свързан с изработка на сайтове, изработване на динамичен сайт, уеб дизайн и изработка на темплейти за сайт, поддръжката на вече изграден динамичен сайт и др. За по-добра информираност и по-ясна представа за посетителите на този сайт, съм посочил предварително изградени демо версии на сайтове към всяка една моя промоционална оферта за изработка на сайт.


Уеб сайт savovdesign.com предлага на своите потенциални и бъдещи клиенти, качествена изработка на сайт на разумна цена, професионално изработване на уеб дизайн на сайт, съобразен с предпочитанията на клиента и не на последно място, една отлична функционалност на вече изградения уеб сайт.


Ако съм предизвикал Вашия интерес, може да разгледате моето портфолио със специално избрани, изработени от мен сайтове или да се свържете с мен чрез E-MAIL, SKYPE, или използвайте онлайн формата, за да отправите към мен своето ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ.

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработка на сайт за недвижими имоти BulHome.bgИзработка на сайт за обяви Перник МаркетИзработка на сайт онлайн магазин Vaskomp.euИзработка на сайт на Макс обявиИзработка на сайт на Поликом 95 ООД, София и ПловдивИзработване на онлайн магазин Masite.netИзработка на динамичен представителен сайт на ЕРА-3000Изработка на топ сайт класация BgTop100Изработка на онлайн магазин TS-tachograph

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!