Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

24 септември 2017 (неделя) 9:47

Savov Design е моята емблема за качествена изработка на сайтове и професионален уебдизайн!

Кой съм аз ?

Казвам се Слави Савов и съм уебдизайнер на свободна практика.
Дейностите и услугите, които извършвам са свързани с цялостно разработване и изграждане на уеб сайтове, изработване на уебдизайн за сайт, оптимизация и поддръжка.
Направих този информативен сайт, с цел да представя себе си и моята работа, услугите които извършвам, моето Портфолио с избрана част от уеб проектите, които съм реализирал или са в процес на реализация, както и да публикувам полезни за Вас статии, свързани с изработка на сайтове, уеб дизайн, интернет рекламата, уеб програмиране, SEO оптимизация на сайт и др.

В процес на работа …

Работя предимно сам и всички проекти в портфолиото ми са изцяло самостоятелни. Главната ми цел е изграждането на качествени, професионално изглеждащи уеб страници с уникален дизайн, добра структура и безпогрешна функционалност, според специфичните нужди на бизнеса Ви или според Вашите лични предпочитания.

Лоялност и акуратност …

В работата си се старая да бъда коректен, да спазвам предварително уговорените срокове и да удовлетворявам дори и най – капризните желания на моите клиенти, така че те да останат доволни от моята работа и в крайна сметка да им предоставя един отлично функциониращ уеб сайт с привлекателна визия, уникален дизайн и лесна и удобна навигация.

Приложения, платформи и технологии, които използвам в процес на работа:

HTML, PHP, CSS, jQuery, JavaScript
Notepad++, Photoshop, Flash Macromedia, Corel Draw
WordPress, Joomla, OpenCart, Open-Realty

Свържете се с мен, за да обсъдим и изградим Вашия бъдещ уебсайт.

Вашето име *

Вашият Email *

Относно

Вашето съобщение

На колко е равно * 1+3=? 

Сайт savovdesign.com е специализиран информативен уеб сайт, който поднася на своите клиенти подробна информация с цел информираност за извършваните от мен услуги: изработка на сайт, изработване на динамичен сайт, изработка на онлайн магазин, изработване на сайтове за недвижими имоти, уеб дизайн и редизайн на сайтове, изработка на интернет страници, реконструкция на съществуващи сайтове и др.

В сайта savovdesign.com са поместени различни по своя род статии и материали, имащи за цел да информират моите клиенти за естеството ми на работа и процеса, свързан с изработка на сайтове, изработване на динамичен сайт, уеб дизайн и изработка на темплейти за сайт, поддръжката на вече изграден динамичен сайт и др. За по-добра информираност и по-ясна представа за посетителите на този сайт съм посочил предварително изградени демо версии на сайтове към всяка една моя промоционална оферта за изработка на сайт.

Уеб сайт savovdesign.com предлага на своите потенциални и бъдещи клиенти най-ниски цени за изработка на сайт, професионално изработване на уеб дизайн на сайт, съобразен с предпочитанията на клиента и не на последно място една отлична функционалност на вече изградения уеб сайт.

Ако съм предизвикал Вашия интерес, може да разгледате моето портфолио със специално избрани, изработени от мен сайтове или да се свържете с мен чрез E-MAIL, SKYPE, или използвайте формата за да направите към мен своето ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ.

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработка на динамичен представителен сайт на ЕРА-3000Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – ВарнаБалет ЕРА – Динамичен сайтОГАЕ България, динамичен сайтСайт на Българска федерация по спортни танцови дисциплиниИзработка на сайт на Поликом 95 ООД, София и ПловдивИзработка на сайт на EMT-Power, Проучване добив и тестване на минерали Аахен, ГерманияИзработване на уеб сайт на хотел ПрометейСлавимир Генчев, динамичен сайт

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!