Savov Design – Информация за мен

Savov Design е моята емблема за качествена изработка на сайтове и професионален уеб дизайн!

Кой съм аз ?

Казвам се Слави Савов и съм уеб дизайнер на свободна практика.
Дейностите и услугите, които извършвам са свързани с цялостно разработване и изграждане на уеб сайтове, изработване на уеб дизайн за сайт, SEO оптимизация и популяризиране на сайтове, техническа поддръжка на сайт, изготвяне на статични и анимирани рекламни банери и др.
Направих този информативен сайт, с цел да представя себе си и моята работа, услугите които извършвам, моето Портфолио с избрана част от уеб проектите, които съм реализирал или са в процес на реализация, както и да публикувам полезни за Вас статии, свързани с изработка на сайтове, уеб дизайн, интернет рекламата, уеб програмиране, SEO оптимизация на сайт и др.

В процес на работа …

Работя предимно сам и всички проекти в портфолиото ми са изцяло самостоятелни. Главната ми цел е изграждането на качествени, професионално изглеждащи уеб страници с уникален дизайн, добра структура и безпогрешна функционалност, според специфичните нужди на бизнеса Ви или според Вашите лични предпочитания.

Лоялност и акуратност …

В работата си се старая да бъда коректен, да спазвам предварително уговорените срокове и да удовлетворявам всички желания на моите клиенти, така че те да останат доволни от моята работа и в крайна сметка да им предоставя един отлично функциониращ уеб сайт с привлекателна визия, уникален дизайн и лесна и удобна навигация.

Приложения, платформи и технологии, които използвам:

HTML, PHP, CSS, jQuery, JavaScript
Notepad++, Photoshop, Flash Macromedia, Corel Draw
WordPress, Joomla, OpenCart, Open-Realty

Свържете се с мен, за да обсъдим и изградим Вашия бъдещ уебсайт.

Вашето име *

Вашият Email *

Относно

Вашето съобщение

На колко е равно * 9+3=? 

Сайт savovdesign.com е специализиран информативен уеб сайт, който поднася на своите клиенти подробна информация с цел информираност за извършваните от мен услуги: изработка на сайт, изработване на динамичен сайт, изработка на онлайн магазин, изработване на сайтове за недвижими имоти, уеб дизайн и редизайн на сайтове, изработка на интернет страници, реконструкция на съществуващи сайтове и др.

В сайта savovdesign.com са поместени различни по своя род статии и материали, имащи за цел да информират моите клиенти за естеството ми на работа и процеса, свързан с изработка на сайтове, изработване на динамичен сайт, уеб дизайн и изработка на темплейти за сайт, поддръжката на вече изграден динамичен сайт и др. За по-добра информираност и по-ясна представа за посетителите на този сайт съм посочил предварително изградени демо версии на сайтове към всяка една моя промоционална оферта за изработка на сайт.

Уеб сайт savovdesign.com предлага на своите потенциални и бъдещи клиенти най-ниски цени за изработка на сайт, професионално изработване на уеб дизайн на сайт, съобразен с предпочитанията на клиента и не на последно място една отлична функционалност на вече изградения уеб сайт.

Ако съм предизвикал Вашия интерес, може да разгледате моето портфолио със специално избрани, изработени от мен сайтове или да се свържете с мен като направите своето ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ.