Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

24 септември 2017 (неделя) 9:35

Изработка на топ сайт класация BgTop100

Линк към сайта: www.bgtop100.net
Описание:

Цялостна изработка на уеб топ сайт класация BgTop100 от SavovDesign

Изработване на уеб топ сайт класация BgTop100. Сайт каталог – класация на българските сайтове.

Уеб топ сайт класация BgTop100 е проектирана и изградена на базата на промоционална оферта за изработване на топ сайт система за добавяне на нови сайтове от страна на регистрирани потребители в сайта. Сайтът BgTop100 разполага с административен панел за управление и манипулиране на всички добавени сайтове, всички потребителски профили, съдържанието във всяка страница от сайта и всички рекламни полета и банери.

Сайтът предлага възможност за безплатно добавяне на сайт, за неограничен период от време. А също така и възможност за платено добавяне на сайт с вип статус, с 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане, посредством СМС микроразплащане. Известяване на потребителя по имейл, след изтичане на периода за валидност на вип и възможност за подновяване му, както и възможност, всеки вече публикуван безплатен сайт, да бъде направена вип, по всяко време.

Уеб сайт BgTop100 е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при платено публикуване на сайт. Системата е синхронизирана да работи със системата за СМС микро разплащания на mobio.bg. След пускане на СМС и въвеждане на получения код от страна на потребителя, неговият сайт автоматично придобива нов Вип статус за съответния, избран период на валидност. Дизайнът на сайта е създаден на базата на основния дизайн на демо варианта на топ сайт класацията. В сайта са добавени допълнителни полета за реклама, всички управлявани от админ панела.
Специално разработен от мен php и javascript код, по желание и предпочитание на клиента, свързан с формата за добавяне на нов сайт. Скриптът прихваща автоматично заглавие, описание и ключови думи от мета таговете на сайта за добавяне и попълва автоматично съответните полета във формата, като за целта е необходимо разбира се, мета таговете на добавяния сайт да са изрядни. Също така, скриптът извлича автоматичен скрийн шот на началната страница на новия сайт за добавяне и визуализира съответната снимка, след публикуването му в системата.

Уеб сайт класация BgTop100 е с предварително интегрирана система за гласуване, за всеки един добавен сайт, която при съответното добавяне на сайта, генерира автоматичен код за потребителят, който той трябва да постави в сайта си. Кодът изобразява бутон за гласуване, с помощта на който посетителите на сайта могат да гласуват за него.

Уеб сайт BgTop100 е с предварително изградена и интегрирана система-брояч за отчитане и визуализиране на всички уникални входящи гласове за деня, за всеки добавен сайт в системата и всички изходящи посещения към него.

Топ сайт класация BgTop100 е изградена към Промоционалната оферта за изработка на топ сайт класация, като същевременно са добавени и интегрирани допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Програмиране и добавяне на скрипт за прихващане на мета тагове в сайта.

# Програмиране и добавяне на скрипт за извличане на скрийншот на сайта.

# Програмиране и интегриране на скрипт за брояч на входящи гласове и изходящи посещения.

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

# Промяна на приоритета на визуализиране на вип сайтовете.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS
Време за реализация: 24 дни

Изглед на началната страница на BgTop100

Начална страница на BgTop100

Изглед на вътрешна страница на BgTop100

Вътрешна страница на BgTop100


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Сайт на САС Инженеринг ЕООД, Изработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies Лондон, Изработка на динамичен сайт на Институт Фортедо, Изработка на представителен сайт ЕМЦЕ БГ, Славимир Генчев, динамичен сайт, Сайт на исторически музей Г. Тошево, Изработка на сайт на Макс обяви, ОГАЕ България, динамичен сайт,
9 февруари 2017
Изработка на топ сайт класация BgTop100
3 / 4.33 / 87%

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Мебели – Две могилиИзработване на динамичен уеб сайт на ЕВРОКОРЕКТ СофияИзработка на сайт на АВАНТА – Безплатни обяви – ВарнаИзработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Купи лесно, Продай бързо – ПловдивИзработка на сайт на EMT-Power, Проучване добив и тестване на минерали Аахен, ГерманияИзработка на онлайн магазин TS-tachographИзработка на представителен уеб сайт Български Онлайн ТерминалДобави сайтДинамичен сайт Cleaners4u

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!