Изработка на топ сайт класация BgTop100

Изработка на топ сайт класация BgTop100

Линк към сайта: www.bgtop100.net

Цялостна изработка на уеб топ сайт класация BgTop100 от SavovDesign

Описание:

Изработване на уеб топ сайт класация BgTop100. Сайт каталог – класация на българските сайтове.

Уеб топ сайт класация BgTop100 е проектирана и изградена на базата на промоционална оферта за изработване на топ сайт система за добавяне на нови сайтове от страна на регистрирани потребители в сайта. Сайтът BgTop100 разполага с административен панел за управление и манипулиране на всички добавени сайтове, всички потребителски профили, съдържанието във всяка страница от сайта и всички рекламни полета и банери.

Сайтът предлага възможност за безплатно добавяне на сайт, за неограничен период от време. А също така и възможност за платено добавяне на сайт с вип статус, с 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане, посредством СМС микроразплащане. Известяване на потребителя по имейл, след изтичане на периода за валидност на вип и възможност за подновяване му, както и възможност, всеки вече публикуван безплатен сайт, да бъде направена вип, по всяко време.

Уеб сайт BgTop100 е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при платено публикуване на сайт. Системата е синхронизирана да работи със системата за СМС микро разплащания на mobio.bg. След пускане на СМС и въвеждане на получения код от страна на потребителя, неговият сайт автоматично придобива нов Вип статус за съответния, избран период на валидност. Дизайнът на сайта е създаден на базата на основния дизайн на демо варианта на топ сайт класацията. В сайта са добавени допълнителни полета за реклама, всички управлявани от админ панела.
Специално разработен от мен php и javascript код, по желание и предпочитание на клиента, свързан с формата за добавяне на нов сайт. Скриптът прихваща автоматично заглавие, описание и ключови думи от мета таговете на сайта за добавяне и попълва автоматично съответните полета във формата, като за целта е необходимо разбира се, мета таговете на добавяния сайт да са изрядни. Също така, скриптът извлича автоматичен скрийн шот на началната страница на новия сайт за добавяне и визуализира съответната снимка, след публикуването му в системата.

Интегриране на система за SMS заплащане в BgTop100

Уеб сайт класация BgTop100 е с предварително интегрирана система за гласуване, за всеки един добавен сайт, която при съответното добавяне на сайта, генерира автоматичен код за потребителят, който той трябва да постави в сайта си. Кодът изобразява бутон за гласуване, с помощта на който посетителите на сайта могат да гласуват за него.

Интегриране на система-брояч за гласуване в BgTop100

Уеб сайт BgTop100 е с предварително изградена и интегрирана система-брояч за отчитане и визуализиране на всички уникални входящи гласове за деня, за всеки добавен сайт в системата и всички изходящи посещения към него.

Топ сайт класация BgTop100 е изградена към Промоционалната оферта за изработка на топ сайт класация, като същевременно са добавени и интегрирани допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Програмиране и добавяне на скрипт за прихващане на мета тагове в сайта

# Програмиране и добавяне на скрипт за извличане на скрийншот на сайта

# Програмиране и интегриране на скрипт за брояч на входящи гласове и изходящи посещения

# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта

# Промяна на приоритета на визуализиране на вип сайтовете

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 24 дни

Изглед на началната страница на BgTop100

Начална страница на BgTop100

Изглед на вътрешна страница на BgTop100

Вътрешна страница на BgTop100


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Създаване на уеб сайт Балет ЕРА, Изработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Пловдив, Изработка на динамичен сайт на Борислав Ангелинов, Изработване на сайт Мебели – Две могили, Изработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies Лондон, Изработка на динамичен сайт на ProluxProject, Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София, Изработване уеб сайт MP – BG ООД,
9 февруари 2017
Изработка на топ сайт класация BgTop100
3 / 4.33 / 87%