Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София

Изработка на динамичен сайт на ЕВРОКОРЕКТ София - Център за професионално обучение от SavovDesign

Описание:

Уеб проект ЕВРОКОРЕКТ София, реализиран от SavovDesign

Динамичен, представителен уеб сайт на ЕВРОКОРЕКТ София – Център за професионално обучение. Център за професионално обучение Еврокорект е лицензиран от НАПОО по отношение следните професии (теория и практика) – финансист, офис-мениджър, сътрудник в бизнес-услуги, оперативен счетоводител, маникюрист, педикюрист, сервитьор-барман, готвач, фризьор, козметик и др.

Създаването на динамичен уеб сайт на Център за професионално обучение Еврокорект включва цялостно изграждане на уеб страница с административен панел за управление на съдържанието в нея. С помощта на административната система, администраторът на сайта може да извършва добавяне, редактиране и изтриване на категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата. Сайтът има възможност за създаване на гелерии от снимки, заглавие и описание към всяка една от тях, подредени в подходящ ред.
Проектът за изработка на уеб сайт на Център за професионално обучение Еврокорект включва създаване на лого, ново оформление на хедъра, чрез промяна в дизайна на сайта, съобразена с всички HTML и CSS правила и изисквания и не на последно място разбира се с предпочитанията на клиента.

Изработване на представителен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София, от SavovDesign

Динамичен уеб сайт на Център за професионално обучение Еврокорект е изграден към Промоционалната оферта за изработка на динамичен сайт от Savov Design.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 4 дни

Изглед на началната страница на eurokorect.com

Начална страница на www.eurokorect.com

Изглед на вътрешна страница на eurokorect.com

Вътрешна страница на www.eurokorect.com


Етикети на публикацията: , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване на онлайн магазин Masite.net, Проект за създаване на уеб сайт Тенис център Вертхайм Германия от SavovDesign, Изработка на сайт за нумерология на Илейн, ANTIQUECENTRE.BG, динамичен сайт, Проект за изработване на уеб сайт KDD Construction LTD от SavovDesign, Изработка на сайт на EMT-Power, Аахен, Германия, Проект за изработване на уеб сайт за обяви Prodavam-Kupuvam, Сайт за запознанства Hoteuphoria.com,
21 юли 2014
Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София
1 / 5.00 / 95%