Изработване на онлайн магазин Игниа БГ

Изработка на онлайн магазин ИгниаБГ

Описание:

Уеб проект за изграждане на онлайн магазин Игниа БГ, от SavovDesign

Създаването на онлайн магазин на Игниа БГ включва изграждането на уеб система за онлайн магазин с възможност за вписване на категории, подкатегории, продукти и поръчки, доставки и плащания към тях. Сайтът е с админ система за управление на съдържанието, която позволява добавяне, редактиране и изтриване на категории и подкатегории в сайта, страници с информация за Условия за ползване, Как да поръчам, Начин на плащане и др., добавяне на неограничен брой продукти, текстово описание, снимки и линкове към тях, управление на всички поръчки и клиентски профили, настройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин Игниа БГ, предоставя бърза и лесна регистрация на потребители, както и възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса и развитието на поръчката от клиентския профил на всеки регистриран в сайта потребител.

Изработка на онлайн магазин Игниа БГ – Натурална, био козметика и ръчно направени сапуни.

Онлайн магазин Игниа БГ е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин от SavovDesign.

Към онлайн магазин Игниа БГ е изработен и интегриран допълнителен блог, с възможност за вписване на подробна информация под формата на статии и публикации, свързани с предлаганите продукти в магазина.

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка и интегриране на лого за магазина.
# Изработка и интегриране на цялостен фон и изображение в хедъра за сайта.
# Изработка и интегриране на допълнителен блог за публикации.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 6 дни

Начална страница

Начална страница на сайта

Вътрешна страница на сайта

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване на сайт Мебели – Две могили, ОГАЕ България, динамичен сайт, Изработване на уеб портал Авто-обяви, Изработка на сайт за обяви АВАНТА Варна, Изработка на онлайн магазин TS-tachograph, Сайт на Българска федерация по спортни танцови дисциплини, Флаш сайт на Кремена Ачева, Детски образователен център ВЪЛШЕБСТВО – Динамичен сайт,
7 септември 2017
Изработване на онлайн магазин Игниа БГ
1 / 5.00 / 95%