Изработване на сайт на О-Обяви БГ София

Изработка на динамичен сайт за безплатни и платени обяви - О-Обяви БГ

Описание:

Изграждане на уеб сайт за обяви „О-Обяви БГ – Безплатни обяви“ от SavovDesign

Създаване на портал за безплатни и платени обяви О-Обяви БГ. Вашето пространство за безплатни и Вип Обяви в следните категории – авто, Вашето хоби, домашни любимци, електроника, за детето, за дома, запознанства и др.

Създаването на динамичен уеб сайт за обяви на О-Обяви БГ – София включва изработката на уеб система за публикуване на безплатни и платени вип обяви. Уеб сайтът съдържа административен панел за управление на съдържанието, който има възможности за добавяне, редактиране и изтриване на обяви, категории и подкатегории, страници, публикации, новини, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата, управление на всички обяви и всички регистрирани потребители в сайта.

Регистрацията на нов потребител в сайта е лесна и удобна, само с една стъпка и пренасочва автоматично към формата за пускане на обява, без да е неонходимо потвърждаване на регистрацията по имейл. Авторът на обява има избор от 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на платена вип обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява по всяко време.

Уеб сайт за обяви o-obiavi-bg.com е с предварително изградена и интегрирана система за SMS заплащане при публикуване на платена обява. Системата е синхронизирана да работи със системата за СМС разплащания на mobio.bg. След пускане на СМС, вашата безплатна обява автоматично и незабавно придобива нов Вип статус за съответния период на валидност, който е избран и за който авторът на обявата е заплатил чрез СМС. В офертата за изработването на сайта е включен частичен редизайн на основния дизайн на демо варината на сайт за обяви. В сайта са добавени множество допълнителни полета за реклама, всички управлявани от админ панела, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници. В сайта е включена допълнителна категория „Новини“, различна от категориите за обяви, в която администраторът може да публикува всякакви новини и събития.

Уеб сайт О-Обяви БГ е изграден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителна категория Новини в сайта.

# Добавяне на множество допълнителни рекламни полета в сайта.

# Преработка на регистрационната форма на сайта с цел по-удобно и по-лесно регистриране и публикуване на обяви.

# Цялостна промяна на търсачката в сайта за по-добро и по-прецизно търсене.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 7 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на www.o-obiavi-bg.com

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на www.o-obiavi-bg.com


Етикети на публикацията: , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване на уеб сайт, тип продуктов каталог Chronoteka, Изработване на динамичен сайт на Antenatal Web, Уеб проект за изграждане на сайт за недвижими имоти – Феникс Имоти, Изработка на сайт за обяви Пазарувай БГ, Изработване на динамичен сайт Cleaners4u, Изработка на представителен уеб сайт Hoteli-BG, Сайт за запознанства Hoteuphoria.com, Изработка на динамичен сайт на Борислав Ангелинов,
22 ноември 2014
Изработване на сайт на О-Обяви БГ София
5 / 4.20 / 85%