Изработване на сайт на О-Обяви БГ София

Изработка на динамичен сайт за безплатни и платени обяви - О-Обяви БГ

Описание:

Изграждане на уеб сайт за обяви „О-Обяви БГ – Безплатни обяви“ от SavovDesign

Създаване на портал за безплатни и платени обяви О-Обяви БГ. Вашето пространство за безплатни и Вип Обяви в следните категории – авто, Вашето хоби, домашни любимци, електроника, за детето, за дома, запознанства и др.

Създаването на динамичен уеб сайт за обяви на О-Обяви БГ – София включва изработката на уеб система за публикуване на безплатни и платени вип обяви. Уеб сайтът съдържа административен панел за управление на съдържанието, който има възможности за добавяне, редактиране и изтриване на обяви, категории и подкатегории, страници, публикации, новини, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата, управление на всички обяви и всички регистрирани потребители в сайта.

Регистрацията на нов потребител в сайта е лесна и удобна, само с една стъпка и пренасочва автоматично към формата за пускане на обява, без да е неонходимо потвърждаване на регистрацията по имейл. Авторът на обява има избор от 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на платена вип обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява по всяко време.

Уеб сайт за обяви o-obiavi-bg.com е с предварително изградена и интегрирана система за SMS заплащане при публикуване на платена обява. Системата е синхронизирана да работи със системата за СМС разплащания на mobio.bg. След пускане на СМС, вашата безплатна обява автоматично и незабавно придобива нов Вип статус за съответния период на валидност, който е избран и за който авторът на обявата е заплатил чрез СМС. В офертата за изработването на сайта е включен частичен редизайн на основния дизайн на демо варината на сайт за обяви. В сайта са добавени множество допълнителни полета за реклама, всички управлявани от админ панела, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници. В сайта е включена допълнителна категория „Новини“, различна от категориите за обяви, в която администраторът може да публикува всякакви новини и събития.

Уеб сайт О-Обяви БГ е изграден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителна категория Новини в сайта.

# Добавяне на множество допълнителни рекламни полета в сайта.

# Преработка на регистрационната форма на сайта с цел по-удобно и по-лесно регистриране и публикуване на обяви.

# Цялостна промяна на търсачката в сайта за по-добро и по-прецизно търсене.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 7 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на www.o-obiavi-bg.com

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на www.o-obiavi-bg.com


Етикети на публикацията: , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на сайт за нумерология на Илейн, Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София, Славимир Генчев, изработка на личен сайт, Изработване сайт за недвижими имоти Buchardt Properties, Изработка на динамичен сайт на Институт Фортедо, Изработване на сайт Добави сайт, Изработка на детски онлайн магазин Мишко, Изработка на форум за Български Онлайн Терминал,
22 ноември 2014
Изработване на сайт на О-Обяви БГ София
5 / 4.20 / 85%