Изработка на сайт - SavovDesign

Изработване на сайтове. Уеб дизайн

20 септември 2017 (сряда) 15:46

Изработка на динамичен сайт за безплатни обяви - ПРОДАВАЧ БГ

Линк към сайта: www.prodavachbg.com
Описание:

Изграждане на уеб портал за обяви „ПРОДАВАЧ БГ – Безплатни обяви“ от SavovDesign

Динамичен уеб сайт за безплатни и платени обяви на ПРОДАВАЧ БГ – Безплатни обяви. Купи лесно. Продай бързо. Публикувай обява. Обяви за работа, оферти имоти, обяви за коли, строителство, интернет, компютри, мода, запознанства, козметика и др.

Създаването на динамичен уеб портал за обяви на ПРОДАВАЧ БГ – Безплатни обяви представлява изработването на уеб сайт система за публикуване на безплатни и платени обяви. Сайтът е с административен панел за управление на съдържанието в него. Админ панелът има възможности за добавяне, редактиране и изтриване на обяви, категории и подкатегории, страници, публикации, рецепти, текстово съдържание, снимки и връзки към тях, бутони и подбутони в менютата, управление на всички обяви и всички регистрирани потребители в сайта.
Регистрацията на потребител в сайта е само с една стъпка и пренасочва автоматично към формата за пускане на обява, без да е нужно потвърждаване на регистрацията по имейл. Авторът на обява има избор на 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на платена обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за подновяването й, както и възможност всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена платена обява по всяко време.
Уеб сайтът за обяви prodavachbg.com е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява, системата е синхронизирана да работи със системата за СМС заплащания на mobio.bg. След пускане на СМС, вашата безплатна обява автоматично и незабавно придобива нов Вип статус за съответния период на валидност, който е избран и за който авторът на обявата е заплатил. В изработването на сайта е включен частичен редизайн на основния дизайн на демо варината на сайт за обяви. В сайтът са добавени множество допълнителни полета за реклама, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници. В сайта са създадени 2 допълнителни категории „Рецепти“ и „България“, различни от категориите за обяви, в които администраторът може да публикува свои рецепти и новини от България.

Уеб сайт prodavachbg.com е създаден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви от Savov Design, като са добавени и инсталирани допълнителни модули и скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на допълнителни категории Рецепти и България в сайта.

# Добавяне на множество допълнителни рекламни полета в сайта.

# Преработка на регистрационната форма на сайта с цел по-удобно и по-лесно регистриране и пускане на обяви.

# Цялостна промяна на търсачката в сайта за по-добро прецизиране на резултатите от търсене.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS
Време за реализация: 7 дни

Изглед на началната страница на prodavachbg.com

Начална страница на www.prodavachbg.com

Изглед на вътрешна страница на prodavachbg.com

Вътрешна страница на www.prodavachbg.com


Етикети на публикацията: , , , , , , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на сайт на АВАНТА – Безплатни обяви – Варна, Славимир Генчев, динамичен сайт, Изработка на сайт на Поликом 95 ООД, София и Пловдив, Онлайн магазин ДЗЕТА, Изработка на онлайн магазин Mixxmoda, Динамичен сайт Cleaners4u, Изработване на онлайн магазин AxelHardyBoutique.com, Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София,
5 септември 2014
Изработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Купи лесно, Продай бързо – Пловдив
1 / 4.00 / 85%

SavovDesign - услуги

  • Изработване на динамичен уебсайт
  • Създаване на адаптивен респонсив дизайн
  • Изграждане на онлайн магазин
  • Направа на уебсайт за недвижими имоти
  • Изработване на уебсайт за обяви
  • Изработка на топ класация на сайтове
  • Изграждане на представителна уеб страница
  • Изготвяне на мобилна версия за уебсайт
  • Вграждане на система за SMS разплащания

Избрани, изработени сайтове

Портфолио с избрани, изработени сайтове.
Изработка на динамичен сайт на Институт ФортедоДетски магазин МишкоИзработка на динамичен сайт – MP-BG.comДетски образователен център ВЪЛШЕБСТВО – Динамичен сайтИзработка на сайт за недвижими имоти BulHome.bgИзработване на онлайн магазин на Игниа БГСайт за недвижими имоти Buchardt PropertiesИзработка на форум за Български Онлайн ТерминалИзработка на динамичен сайт на stroeji.eu

За контакти с мен

SavovDesign предлага израбока на уеб сайтове и уеб услуги за клиенти от цяла България и чужбина!
Адрес: София, Пловдив, Варна, Бургас...
Телефон: 0899 404695
E-mail:
Skype: slavi_savov69
Комуникацията се извършва по телефон, скайп или имейл!