Изработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Пловдив

Изработка на динамичен сайт за безплатни обяви - ПРОДАВАЧ БГ

Описание:

Изграждане на уеб портал за обяви „ПРОДАВАЧ БГ – Безплатни обяви“ от SavovDesign

Динамичен уеб сайт за безплатни и платени обяви на ПРОДАВАЧ БГ – Безплатни обяви. Купи лесно. Продай бързо. Публикувай обява. Обяви за работа, оферти имоти, обяви за коли, строителство, интернет, компютри, мода, запознанства, козметика и др.

Създаването на динамичен уеб портал за обяви на ПРОДАВАЧ БГ – Безплатни обяви представлява изработването на уеб сайт система за публикуване на безплатни и платени обяви. Сайтът е с административен панел за управление на съдържанието в него. Админ панелът има възможности за добавяне, редактиране и изтриване на обяви, категории и подкатегории, страници, публикации, рецепти, текстово съдържание, снимки и връзки към тях, бутони и подбутони в менютата, управление на всички обяви и всички регистрирани потребители в сайта.
Регистрацията на потребител в сайта е само с една стъпка и пренасочва автоматично към формата за пускане на обява, без да е нужно потвърждаване на регистрацията по имейл. Авторът на обява има избор на 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, при публикуване на платена обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за подновяването й, както и възможност всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена платена обява по всяко време.
Уеб сайтът за обяви prodavachbg.com е с предварително изградена и интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява, системата е синхронизирана да работи със системата за СМС заплащания на mobio.bg. След пускане на СМС, вашата безплатна обява автоматично и незабавно придобива нов Вип статус за съответния период на валидност, който е избран и за който авторът на обявата е заплатил. В изработването на сайта е включен частичен редизайн на основния дизайн на демо варината на сайт за обяви. В сайтът са добавени множество допълнителни полета за реклама, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници. В сайта са създадени 2 допълнителни категории „Рецепти“ и „България“, различни от категориите за обяви, в които администраторът може да публикува свои рецепти и новини от България.

Уеб сайт prodavachbg.com е създаден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви от Savov Design, като са добавени и инсталирани допълнителни модули и скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта ПРОДАВАЧ БГ

# Добавяне на допълнителни категории Рецепти и България в сайта.

# Добавяне на множество допълнителни рекламни полета в сайта.

# Преработка на регистрационната форма на сайта с цел по-удобно и по-лесно регистриране и пускане на обяви.

# Цялостна промяна на търсачката в сайта за по-добро прецизиране на резултатите от търсене.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 7 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на www.prodavachbg.com

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на www.prodavachbg.com


Етикети на публикацията: , , , , , , , ,

Подобни публикации: Изработване сайт за недвижими имоти Buchardt Properties, Изработка на динамичен сайт на stroeji.eu, Изработване на сайт Исторически музей Г. Тошево, Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна, Изработка на онлайн магазин ДЗЕТА, Славимир Генчев, изработка на личен сайт, Изработване на сайт на О-Обяви БГ София, Изработка на представителен уеб сайт Hoteli-BG,
5 септември 2014
Изработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Пловдив
1 / 4.00 / 85%