Изработване на уеб портал Авто-обяви

Изработка на портал Обяви-Онлайн

Линк към сайта: www.avto-obiavi.net

Описание:

Уеб проект на SavovDesign, за изграждане на уеб портал за безплатни обяви – Авто-обяви

Уеб сайт Авто-обяви е изработен към офертата за направа на сайт-портал за безплатни и вип обяви. Уеб сайтът е с админ панел за управление на съдържанието.

Уеб портал Авто-обяви предлага публикуване на безплатна или вип обява с два различни периода на валидност. Известяване на потребителя по имейл, след изтичане на периода за валидност на неговата обява и възможност за подновяването й, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява. Авто-обяви е със специално изработен индивидуален дизайн от SavovDesign, съобразен изцяло с предпочитанията на собственика на сайта.

Уеб проект за изграждане на портал за безплатни и вип обяви Авто-обяви – Обяви за Автомобили, Джипове, Бусове, Мотоциклети, Скутери, ATV, Автокъщи, Автосервизи, Автомагазини, Авточасти, Автоконсумативи, Автоаксесоари, Гуми и Джанти, Автостъкла, Автоуслуги, Taxi, Rent a car, Автозастраховки, Пътна помощ, Транспорт, Шофьорски курсове, Тунинг и др.

Уеб сайт Обяви-Онлайн е с предварително инсталирана система за СМС разплащане при публикуване на платена обява.

Портал Авто-обяви е направен към офертата за изработка на сайт за обяви, като в последствие е изработен изцяло нов дизайн и са добавени допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Изработване на уникален дизайн на сайта.
# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 6 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница


Етикети на публикацията: , , ,

Подобни публикации: Изработване на сайт на О-Обяви БГ София, Изработка на динамичен уеб сайт E-TEMI.COM София, Изработка на динамичен представителен сайт на ЕРА-3000, Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт системи за сигурност, Изработване на уеб портал за Наеми в България, Изработка на сайт на Hoteli-BG, Пловдив – Почивки в България, Създаване на уеб сайт Балет ЕРА, Изграждане на онлайн магазин Anika99,
14 март 2018
Изработване на уеб портал Авто-обяви
1 / 5.00 / 95%