Изработване на уеб сайт на Вип обяви

Изработка на динамичен сайт за безплатни и платени обяви - Вип обяви

Описание:

Изработване на портал за обяви VipObiavi от SavovDesign

Динамичен уеб сайт за безплатни и платени обяви на Вип обяви – Сайт за безплатни и вип обяви от всички области на България и чужбина. Оферти от цялата страна. Портал за обяви от всички области на България. Публикувай обява. Обяви за имоти, оферти за автомобили, обяви за работа, строителство, интернет, компютри, мобилни телефони, медицина и козметика, туризъм, запознанства, за детето, мода и др.

Изграждане на уеб сайт портал за безплатни и платени обяви VipObiavi

Направата на динамичен уеб сайт за обяви на Вип обяви се състои в изработването на уеб система за публикуване на безплатни и платени Вип обяви, с административна система за управление на съдържанието на сайта. Админ панелът предлага възможност за добавяне, редактиране и изтриване на категории и подкатегории, страници, публикации и обяви, текстово съдържание, снимки и линкове към тях, бутони и подбутони в менютата, манипулиране на всички обяви и всички регистрирани потребители в сайта от страна на администратора.
Сайтът предоставя бърза и лесна регистрация на всеки потребител с автоматично пренасочване директно към формата за публикуване на обява без да се налага потвърждаване на регистрацията по имейл. Избор на различни периоди на валидност при публикуване на безплатна обява, платена вип обява с 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на заплащане посредством изпращане на СМС, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за подновяването му, както и възможност всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена Вип обява по всяко време.
Сайтът vip-obiavi.com е с интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на Вип обява, която е специализирана да работи със ситемата на mobio.bg. След пускане на СМС, вашата безплатна обява автоматично и незабавно придобива нов Вип статус за съответния период на валидност, който е избран. Сайтът включва също така частичен редизайн на основния дизайн. В сайтът са добавени множество допълнителни полета за реклама, като полетата в началната страница са независими от полетата за реклами във вътрешните страници.

Уеб сайт vip-obiavi.com е изграден към Промоционалната оферта за изработка на сайт за обяви от Savov Design, като са добавени и инсталирани допълнителни модули в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Добавяне на категория Полезно в сайта.

# Добавяне на множество допълнителни рекламни полета в сайта.

# Промяна в регистрационната форма на сайта с цел по-удобно и по-лесно регистриране и пускане на обяви.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 10 дни

Изглед на началната страница на vip-obiavi

Начална страница на www.vip-obiavi.com

Изглед на вътрешна страница на vip-obiavi

Вътрешна страница на www.vip-obiavi.com

Още проекти от Портфолио