Изработка на уеб сайтове

Портфолио - SavovDesign

На кое място реално се класира сайта ни в Google

Как да разберем на кое място реално се класира сайта ни в GoogleКогато започнете да търсите в Google за дадена ключова дума или фраза и повторите няколко пъти търсенето може би сте забелязали, как вашият сайт започва да се класира все по-напред в класацията. Когато сте в интернет от един компютър, използвате един и същ браузър и често ползвате Google, за да намерите точната информация която ви е необходима, търсачката запомня тези сайтове, които сте открили за съответната ключова дума и сте ги отваряли. Когато започнете ново търсене за същата ключова дума или фраза, Google автоматично ви изтегля сайта на по-предни позиции и по този начин получавате неточна информация за това, къде всъщност се намира реално вашия сайт в класацията от намерени резултати и ако се преместите на друг компютър, който не сте ползвали или стартирате друг браузър от вашия компютър и направите отново търсене за същата ключова дума ще се убедите, че сайтът ви е отново на реалното място сред резултатите от търсенето.

Как да проверим истинския реален резултат?

За да може да проверите истинския, реален резултат за това къде точно се намира вашия сайт без да е необходимо да сядате на друг компютър или да отваряте различен браузър от този който сте използвали до този момент, трябва просто да стартирате същия браузър и да преминете в режим – Инкогнито (Сърфиране InPrivate, Private Tab/Window, Нов таен раздел), който се поддържа от всички популярни браузъри (Internet Explorer, Opera, Chrome, Mozilla). Режимът се стартира от основното меню на браузъра за отваряне на нов прозорец или чрез десен бутон върху иконата на браузъра.

Има и друг начин, при който може да изтриете кеша на браузъра, но той не е особено подходящ, защото ще изтриете и други запазени данни от сърфирането ви в мрежата. За това по-добрия вариант, за да видите реалните резултати от класирането на вашия сайт е да използвате режима, който не ви идентифицира пред Google, предпазва записът на данни за локалната ви машина в браузъра и се явявате като нов компютър от който е изпратена заявка за търсене по същата ключова дума. По този начин вие можете да извършвате многократно търсене за една и съща ключова дума или фраза и да сте сигурни, че резултатите от вашето търсене ще са наистина реални.

Надявам се, че тази статия е била полезна за вас! Пожелавам ви успех в търсенето !


Етикети на публикацията: Google Seo SEO оптимизация инструмент за класиране на сайт класиране на сайт класиране на сайт в гугъл класиране на сайт по ключова дума класиране по ключова дума ключови думи в сайт ключови думи за Google онлайн инструмент тул за класация на сайт

На кое място реално се класира сайта ни в Google
3 / 5.00 / 97%

Още публикации от блога

HTML5 семантични елементи и значението им за SEO

HTML5 семантични елементи и значението им за SEO

Какво е HTML5 семантика? Нови семантични елементи в HTML5 за по-добра достъпност и тяхното значение за SEO.

Как да изберете подходяща оферта за изработване на вашия сайт?

Как да изберете подходяща оферта за изработване на вашия сайт?

Предварително изготвени оферти за изработване на уеб сайт от SavovDesign. Какво трябва да знаете, при избор на оферта.

Какво е SSL сертификат и HTTPS протокол и каква е ползата му за SEO?

Какво е SSL сертификат и HTTPS протокол и каква е ползата му за SEO?

SSL сертификат и HTTPS протокол на домейна за по-добра SEO оптимизация на вашия сайт. Какво е SSL сертификат и HTTPS протокол?

5 причини за разликите между SERP позициите на Google и тези в резултатите от търсене

5 причини за разликите между SERP позициите на Google и тези в резултатите

Защо позицията на вашия сайт в SERP на Google е различна от тази в резултатите от търсене?

10 стъпки за по-бързо зареждане на уеб сайт

10 стъпки за по-бързо зареждане на уеб сайт

Важна ли е скоростта на зареждане на вашия уеб сайт? 10 стъпки за по-бързо зареждане на уеб сайт.

Етапи при изработка на уеб сайт

Етапи при изработка на уеб сайт

Процедурата при изработване на уеб сайт включва няколко основни етапа и стъпки, които трябва да бъдат задължително спазени.

Какво е изработка на мобилна версия за сайт ?

Какво е изработка на мобилна версия за сайт ?

Мобилната версия на уеб сайт представлява олекотена, адаптирана и оптимизирана за мобилната среда, версия на сайта.

Какво е изработка на адаптивен дизайн за сайт ?

Какво е изработка на адаптивен дизайн за сайт ?

Изработката на адаптивен дизайн на сайт включва стилна, визуална и гъвкава подредба на елементи, подходяща за всички настолни или