Изработка на уеб сайтове

Портфолио - SavovDesign

Как да изберете подходяща оферта за изработване на вашия сайт?

SavovDesign ви предлага няколко предварително изготвени оферти за изработване на уеб сайт.
Какво трябва да знаете, преди да изберете най-добра оферта за вашия сайт и какво предлага всяка една от тях.

За ваше улеснение, в тази статия ще ви предложа по-подробна информация за това, какво включват, предложените от мен оферти за направа на уеб сайт и коя оферта, за какъв тип уеб сайт е подходяща. Надявам се, това да бъде полезно за вас и да получите по-добра осведоменост и по-точна ориентация, по отношение на това, какъв тип уеб сайт бихте искали да ви бъде изработен и към коя оферта бихте могли да се придържате, за да го поръчате.

Оферта за изработване на динамичен сайт

Оферта за направа на универсален представителен уеб сайт с админ панел за управление на съдържанието в сайта.

Офертата е подходяща за изработване на:

# Личен уеб сайт с представителна информация и портфолио. Биография на собственика на сайта. Технически, художествени, артистични, поетични, музикални или други умения. Дейности, събития, публикации и статии от избрана сфера, свързани с интереси, предпочитания, хоби и др. Галерия от снимки. Страница с контакти и още неограничен брой страници и подстраници по ваше желание. Възможност за допълнително надграждане.
Някои примерни лични сайтове, които могат да бъдат изградени към тази оферта:
Автобиографичен уеб сайт, уеб сайт за музикант, уеб сайт за певец, уеб сайт за артист, уеб сайт за художник, уеб сайт за поет и писател, уеб сайт за гадател или маг, уеб сайт за астролог, уеб сайт за психолог, уеб сайт за фотограф и др.

# Фирмен уеб сайт с представителна информация. История и презентация на фирмата. Дейности и продукция на фирмата. Новини, събития, публикации и статии от избрана сфера, свързани с дейността на фирмата или други интереси. Галерия от снимки. Страница с контакти и още неограничен брой страници и подстраници по ваше желание.
Офертата е подходяща за изграждане на универсален представителен фирмен сайт от всяка една сфера, с възможност за надграждане на структурата и функционалността на уеб сайта, в зависимост от необходимите за целта компоненти.
Някои примерни фирмени сайтове, които могат да бъдат изградени към тази оферта:
Представителен фирмен уеб сайт, уеб сайт за хотел или къща за гости, уеб сайт за организация или сдружение, уеб сайт за строителна фирма, уеб сайт за туристическа фирма, уеб сайт за спа център и масажи, уеб сайт за училище, уеб сайт за сватбена агенция и много други.

# Уеб сайт тип Блог с възможност за неограничен брой категории и подкатегории и вписване на неограничен брой новини, събития, публикации и статии. Галерия от снимки. Страница с контакти и още неограничен брой страници и подстраници по ваше желание.

# Уеб сайт тип Портфолио с възможност за вписване на неогрничен брой реализирани проекти, категории и подкатегории, неограничен брой новини, събития, публикации и статии. Галерия от снимки. Страница с контакти и още неограничен брой страници и подстраници по ваше желание.

# Офертата може да послужи като основа за изграждане на изцяло нов и различно структуриран уеб сайт, със строго специфична функционалност, в зависимост от критериите на собственика.

# Във всеки изработен сайт към тази оферта, като допълнително надграждане, може да се интегрира скрипт за СМС разплащане.

# Офертата предлага също така и възможност за допълнително изграждане на изцяло нов, индивидуален адаптивен уеб дизайн.

# Офертата включва начална SEO оптимизация на сайта, с възможност за абонамент за пълна SEO оптимизация.

Оферта за изработване на онлайн магазин

Оферта за изграждане на универсален електронен онлайн магазин с админ панел за управление на съдържанието в сайта.

Офертата е подходяща за изработване на:

# Универсален онлайн магазин за онлайн продажби, плащания и доставки на продукти. Магазинът е универсален и може да бъде използван за всякакъв вид продукти. Насочеността на сайта се определя главно от характера на категории, подкатегории и продукти. Страници с информация за поръчка, плащане, доставка, контакти и др. Възможност за допълнително надграждане.
Някои примерни онлайн магазини, които могат да бъдат изградени към тази оферта:
Онлайн магазин за дамски дрехи, онлайн магазин за детски дрехи, онлайн магазин за спално бельо, онлайн магазин за чанти и обувки, онлайн магазин за книги, онлайн магазин за авточасти, онлайн магазин за подаръци, онлайн магазин за козметика, онлайн магазин за мебели, онлайн магазин за инструменти и много други.

# Възможност за изграждане на изцяло нов, индивидуален адаптивен уеб дизайн.

# Офертата включва начална SEO оптимизация на сайта, с възможност за абонамент за пълна SEO оптимизация.

Оферта за изработване на онлайн магазин с блог за статии към продуктите

Оферта за изграждане на представителен сайт с универсален онлайн магазин и блог за публикации, с админ панел за управление на съдържанието в сайта.

Офертата е подходяща за изработване на:

# Универсален онлайн магазин за онлайн продажби, плащания и доставки на продукти. Магазинът е универсален и може да бъде използван за всякакъв вид продукти. Уеб сайтът може да бъде представителен сайт с вграден онлайн магазин и блог за статии. Насочеността на сайта се определя главно от характера на дейността на фирмата, информацията в страници, категории, подкатегории и продукти. Страници с информация за поръчка, плащане, доставка, контакти и др. Уеб сайтът предлага възможност за поместване на обширна информация в началната страници, богат избор на модули за визуализация в началната страница, управление на слайдове, управление на менюта и др. Възможност за създаване на неограничен брой страници в сайта, с обширна информация. Възможност за вписване на неограничен брой категории, подкатегории, продукти, производители и публикации. Адаптивен дизайн. Възможност за допълнително надграждане.
Някои примерни онлайн магазини, които могат да бъдат изградени към тази оферта:
Онлайн магазин за модни дамски и мъжки дрехи, онлайн магазин за бебешки и детски дрехи, онлайн магазин за спално бельо, онлайн магазин за чанти, раници, куфари, обувки и др, онлайн магазин за книги, онлайн магазин за авточасти, онлайн магазин за подаръци, онлайн магазин за бижута, онлайн магазин за козметика, онлайн магазин за мебели, онлайн магазин за инструменти и много други. Ако онлайн магазинът, който желаете не присъства сред изброените, това съвсем не означава, че не може да бъде изграден към тази оферта.

# Възможност за изграждане на изцяло нов, индивидуален адаптивен уеб дизайн.

# Начална SEO оптимизация на сайта, с възможност за месечен абонамент за пълна SEO оптимизация.

Оферта за изработване на продуктов каталог с блог за статии към продуктите

Оферта за изграждане на представителен сайт с универсален продуктов каталог и блог за публикации, с админ панел за управление на съдържанието в сайта.

Офертата е подходяща за изработване на:

# Универсален продуктов каталог за онлайн презентации на продукти и форма за запитване към всеки продукт. Каталогът е универсален и може да бъде използван за всякакъв вид продукти, особено в случите, когато собственикът не желае в сайта да присъстват онлайн продажби и плащания. Уеб сайтът може да бъде изграден, като представителен сайт с вграден продуктов каталог и блог за статии към продуктите. Насочеността на сайта се определя главно от характера на дейността на фирмата или собственика на сайта, информацията в страници, категории, подкатегории и продукти. Уеб сайтът предлага възможност за поместване на обширна информация в началната страници, богат избор на модули за визуализация в началната страница, управление на слайдове, управление на менюта и др. Възможност за създаване на неограничен брой страници в сайта, с обширна и подробна информация. Възможност за вписване на неограничен брой категории, подкатегории, продукти, производители и публикации. Адаптивен дизайн. Възможност за допълнително надграждане.
Някои примерни продуктови каталози, които могат да бъдат изградени към тази оферта:
Продуктов каталог за мебели, продуктов каталог за инструменти, продуктов каталог за картини и художествени произведения, продуктов каталог за антики и много други. Ако каталогът, който желаете не присъства сред изброените, това съвсем не означава, че не може да бъде изграден към тази оферта.

# Възможност за изграждане на изцяло нов, индивидуален адаптивен уеб дизайн.

# Начална SEO оптимизация на сайта, с възможност за месечен абонамент за пълна SEO оптимизация.

Оферта за изработване на сайт за обяви

Оферта за изграждане на универсален уеб сайт за безплатни и платени обяви, с админ панел за управление на съдържанието в сайта.

Офертата е подходяща за изработване на:

# Универсален уеб сайт за безплатни и платени обяви или оферти. Сайтът е универсален и може да бъде използван за всякакъв вид обяви и оферти. Насочеността на сайта за обяви се определя главно от характера на информацията в страници, категории, подкатегории и обяви. Наосчеността и видът на обвите се определя от вида на категориите в сайта. Възможност за създаване на неограничен брой страници в сайта, с обширна и подробна информация. Възможност за вписване на неограничен брой категории, подкатегории, обяви и публикации. Възможност за допълнително надграждане.
Някои примерни сайтове, които могат да бъдат изградени към тази оферта:
Сайт за безплатни и платени обяви, сайт за обяви и оферти от областта на недвижимите имоти, сайт за обяви за запознанства и много други. Ако сайтът за обяви, който желаете не присъства сред изброените, това съвсем не означава, че не може да бъде изграден към тази оферта.

# Възможност за изграждане на изцяло нов, индивидуален уеб дизайн.

# Начална SEO оптимизация на сайта.

Оферта за изработване на сайт за недвижими имоти

Оферта за изграждане на универсален уеб сайт за недвижими имоти, с админ панел за управление на съдържанието в сайта.

Офертата е подходяща за изработване на:

# Универсален уеб сайт за добавяне на оферти за недвижими имоти, от собственика на сайта или от други предварително регистрирани в системата брокери. Сайтът е универсален и може да бъде използван за всякакъв вид оферти за недвижими имоти – Продажби, Купува, Наеми и др. Възможност за вписване на неограничен брой офери. Възможност за допълнително надграждане.

# Възможност за изграждане на изцяло нов, индивидуален уеб дизайн.

# Начална SEO оптимизация на сайта.


Етикети на публикацията: изработване на сайт изработване на сайтове изработка на сайт за мебели изработка на сайт за хотел изработка на топ сайт класация изработка на уникален сайт изработка на форум оферта за изработка на сайт промоционална оферта

Как да изберете подходяща оферта за изработване на вашия сайт?
4 / 4.75 / 94%

Още публикации от блога

HTML5 семантични елементи и значението им за SEO

HTML5 семантични елементи и значението им за SEO

Какво е HTML5 семантика? Нови семантични елементи в HTML5 за по-добра достъпност и тяхното значение за SEO.

Какво е SSL сертификат и HTTPS протокол и каква е ползата му за SEO?

Какво е SSL сертификат и HTTPS протокол и каква е ползата му за SEO?

SSL сертификат и HTTPS протокол на домейна за по-добра SEO оптимизация на вашия сайт. Какво е SSL сертификат и HTTPS протокол?

5 причини за разликите между SERP позициите на Google и тези в резултатите от търсене

5 причини за разликите между SERP позициите на Google и тези в резултатите

Защо позицията на вашия сайт в SERP на Google е различна от тази в резултатите от търсене?

10 стъпки за по-бързо зареждане на уеб сайт

10 стъпки за по-бързо зареждане на уеб сайт

Важна ли е скоростта на зареждане на вашия уеб сайт? 10 стъпки за по-бързо зареждане на уеб сайт.

Етапи при изработка на уеб сайт

Етапи при изработка на уеб сайт

Процедурата при изработване на уеб сайт включва няколко основни етапа и стъпки, които трябва да бъдат задължително спазени.

Какво е изработка на мобилна версия за сайт ?

Какво е изработка на мобилна версия за сайт ?

Мобилната версия на уеб сайт представлява олекотена, адаптирана и оптимизирана за мобилната среда, версия на сайта.

Какво е изработка на адаптивен дизайн за сайт ?

Какво е изработка на адаптивен дизайн за сайт ?

Изработката на адаптивен дизайн на сайт включва стилна, визуална и гъвкава подредба на елементи, подходяща за всички настолни или

Промяна в структурата и дизайна на базовия сайт за обяви

Промяна в структурата и дизайна на базовия сайт за обяви

Частична промяна в структурата и обновяване на дизайна за базовия вариант на сайт за обяви. Вграждане на допълнителни рекламни