Уеб проект за направа на онлайн магазин TonerInformator

Изграждане на онлайн магазин TonerInformator

Линк към сайта: www.tonerinformator.com

Описание:

Проект за създаване на уеб сайт онлайн магазин TonerInformator, от SavovDesign

Електронен магазин TonerInformator – Презареждане и рециклиране на тонер касети за лазерни принтери и мултифункционални устройства.

Изработване на електронен магазин TonerInformator, с възможност за вписване на категории, подкатегории, производители и продукти. Онлайн поръчки, доставки и плащания към тях. Магазинът притежава административна система за управление на съдържанието, която позволява добавяне, редактиране и изтриване на категории и под категории в сайта, страници с информация, добавяне на неограничен брой продукти, заглавие, описание, снимки и линкове към тях, управление на производители (марки, брандове) управление на всички поръчки и клиентски профили, настройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин TonerInformator, предоставя бърза и лесна регистрация на клиенти на магазина, възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл, след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса на поръчката, от клиентския профил на всеки регистриран потребител в сайта.

Електронен магазин TonerInformator е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка и интегриране на лого за магазина.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 7 дни

Начална страница

Начална страница на сайта

Вътрешна страница на сайта

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , ,

Подобни публикации: Изработване на онлайн магазин Игниа БГ, Създаване на уеб сайт Балет ЕРА, Изработка на уеб сайт Български Онлайн Терминал, Уеб проект за изработване на онлайн магазин AerofouskaGR, Изработка на динамичен представителен сайт на ЕРА-3000, Изработване на онлайн магазин AxelHardyBoutique, Изработване на онлайн магазин Masite.net, Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София,
18 декември 2017
Уеб проект за направа на онлайн магазин TonerInformator
1 / 3.00 / 75%