Уеб проект за направа на онлайн магазин TonerInformator

Изграждане на онлайн магазин TonerInformator

Линк към сайта: www.tonerinformator.com

Описание:

Проект за създаване на уеб сайт онлайн магазин TonerInformator, от SavovDesign

Електронен магазин TonerInformator – Презареждане и рециклиране на тонер касети за лазерни принтери и мултифункционални устройства.

Изработване на електронен магазин TonerInformator, с възможност за вписване на категории, подкатегории, производители и продукти. Онлайн поръчки, доставки и плащания към тях. Магазинът притежава административна система за управление на съдържанието, която позволява добавяне, редактиране и изтриване на категории и под категории в сайта, страници с информация, добавяне на неограничен брой продукти, заглавие, описание, снимки и линкове към тях, управление на производители (марки, брандове) управление на всички поръчки и клиентски профили, настройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин TonerInformator, предоставя бърза и лесна регистрация на клиенти на магазина, възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл, след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса на поръчката, от клиентския профил на всеки регистриран потребител в сайта.

Електронен магазин TonerInformator е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка и интегриране на лого за магазина.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 7 дни

Начална страница

Начална страница на сайта

Вътрешна страница на сайта

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , ,

Подобни публикации: Уеб проект за изграждане на електронен онлайн магазин Аутогруп – КП Изработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Пловдив Изработване уеб сайт MP – BG ООД Изработка на сайт за счетоводна къща Евристика ЕООД, Русе Изработване на сайт на О-Обяви БГ София ANTIQUECENTRE.BG, динамичен сайт Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам Изработване на сайт за обяви Перник Маркет
18 декември 2017
Уеб проект за направа на онлайн магазин TonerInformator
1 / 3.00 / 75%