Уеб проект за изграждане на онлайн магазин Маги

Изграждане на онлайн магазин Маги

Линк към сайта: www.dreshkitenamagi.com

Описание:

Проект за направа на уеб онлайн магазин Маги, от SavovDesign

Електронен магазин Маги – бебешки и детски дрехи търговия на едро.

Цялостно изработване на електронен онлайн магазин Маги, за продажба на бебешки и детски дрехи. Сайтът предлага възможност за вписване на категории, производители и продукти. Онлайн поръчки, доставки и плащания. Магазинът е с админ панел за управление на съдържанието, който позволява добавяне, редактиране и изтриване на категории и под категории в сайта, страници с информация, добавяне на неограничен брой продукти, заглавие, описание, снимки и линкове към тях, управление на производители (марки) управление на всички поръчки и клиентски профили, настройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин Маги, предоставя бърза и лесна регистрация на клиенти на магазина, възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл, след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса на поръчката, от клиентския профил на всеки регистриран потребител в сайта.

Електронен интернет магазин Маги е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка и интегриране на лого.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 7 дни

Начална страница

Начална страница на сайта

Вътрешна страница на сайта

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на сайт за счетоводна къща Евристика ЕООД, Русе, Изработване на сайт на ПРОДАВАЧ БГ – Пловдив, Динамичен сайт KazimirovskiArt, Създаване уеб сайт на Сватбена агенция Сбъдната мечта, Изработка онлайн магазин Ен Ви Ем Консулт системи за сигурност, Динамичен сайт на Антонов – Травел, Изработка на сайт за обяви АВАНТА Варна, Изработване на онлайн магазин AxelHardyBoutique,
7 януари 2018
Уеб проект за изграждане на онлайн магазин Маги
1 / 4.00 / 85%