Проект за изработване на уеб сайт за обяви Prodavam-Kupuvam

Изработка на сайт за обяви Prodavam-Kupuvam

Линк към сайта: www.prodavam-kupuvam.net

Описание:

Проект за цялостно изграждане на уеб сайт за безплатни и вип обяви Prodavam-Kupuvam от SavovDesign

Уеб сайт за обяви Prodavam-Kupuvam е изграден на базата на оферта за изработване на уеб система за публикуване на безплатни и вип обяви. Сайтът е с административен панел за управление на съдържанието, обявите и профилите на потребители. Админ панелът на сайта предлага също така управление на съдържанието на всички страници, рекламни полета и банери в сайта.

Уеб сайт Prodavam-Kupuvam предлага 2 различни периода на валидност при публикуване на безплатна обява и 2 различни периода на валидност и съответно 2 различни тарифи на СМС заплащане, при публикуване на вип обява, известяване по имейл след изтичане на периода за валидност на обявата и възможност за нейното подновяване, както и възможност, всяка вече публикувана безплатна обява в сайта да бъде направена вип обява. Сайтът е със специално създаден индивидуален уеб дизайн за Prodavam-Kupuvam, от SavovDesign.

Проект за изработване на уеб сайт за безплатни и вип обяви на Prodavam-Kupuvam – Обяви за продажба, покупка или размяна на стоки и услуги.

Уеб сайт за обяви Prodavam-Kupuvam е с предварително интегрирана система за SMS разплащане при публикуване на платена обява, настроена да работи за конкретния сайт. Системата е синхронизирана със системата за СМС разплащания на mobio.bg.

Уеб портал Prodavam-Kupuvam е създаден към офертата за изработка на сайт за обяви, като в последствие са добавени допълнителни скриптове в сайта.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Изработване на уникален дизайн на сайта.
# Добавяне на допълнителни рекламни полета в сайта.

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 9 дни

Изглед на началната страница

Начална страница

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница


Етикети на публикацията: , , ,

Подобни публикации: Изработка на сайт на Hoteli-BG, Пловдив – Почивки в България Изработка на форум за Български Онлайн Терминал Изработване на уеб сайт FAPRemove Проект за създаване на уеб сайт Тенис център Вертхайм Германия от SavovDesign Изработване сайт за недвижими имоти Buchardt Properties Изработка на онлайн магазин TS-tachograph Изработване на сайт за обяви Перник Маркет Славимир Генчев, изработка на личен сайт
10 януари 2018
Проект за изработване на уеб сайт за обяви Prodavam-Kupuvam
1 / 5.00 / 95%