Уеб проект за изграждане на онлайн магазин Слънчевата книга

Изграждане на онлайн магазин Слънчевата книга

Линк към сайта: www.slunchevatakniga.com

Описание:

Цялостен проект от SavovDesign, за създаване на електронен онлайн магазин Слънчевата книга.

Електронен онлайн магазин Слънчевата книга – Сайт за стари книги. Разпродажба на колекция от книги събирана повече от век.

Уеб проект за цялостно изграждане на електронен онлайн магазин Слънчевата книга – магазин за стари книги. Уеб сайт Слънчевата книга предлага възможност за вписване на категории, производители и продукти, от админ панела на сайта. Онлайн поръчки, доставки и плащания, от страна на клиенти на магазина. Уеб сайт Слънчевата книга е с административен панел за управление на съдържанието и позволява добавяне на неограничен брой продукти, заглавие, описание, снимки и линкове към тях, управление на производители (марки) управление на всички поръчки и клиентски профили, настройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин Слънчевата книга, предоставя бърза и лесна регистрация на клиенти на магазина, възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл, след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса на поръчката, от клиентския профил на всеки регистриран потребител в сайта.

Електронен онлайн магазин Слънчевата книга е изработен към промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин, от SavovDesign

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка на лого.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 6 дни

Начална страница

Начална страница на сайта

Вътрешна страница на сайта

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , ,

Подобни публикации: Изграждане на онлайн магазин Anika99, Проект за създаване на уеб сайт Simeon Kostov – Professional Photography, Изработка на динамичен сайт на stroeji.eu, Изработка на динамичен сайт на Борислав Ангелинов, Уеб проект за изработване на онлайн магазин AerofouskaGR, Изработка на динамичен представителен сайт на ЕРА-3000, Изработване уеб сайт MP – BG ООД, Изработка на онлайн магазин TS-tachograph,
25 януари 2018
Уеб проект за изграждане на онлайн магазин Слънчевата книга
1 / 4.00 / 85%