Уеб проект за направа на онлайн магазин MIKENA FASHION

Изграждане на онлайн магазин MIKENA FASHION

Линк към сайта: www.mikena-fashion.com

Описание:

Уеб проект на SavovDesign, за направата на интернет онлайн магазин MIKENA FASHION.

Електронен онлайн магазин MIKENA FASHION е с най-ниските цени и промоции на дрехи, чанти, аксесоари, бижута. Изработка на модели по Ваш избор.

Цялостно изграждане на електронен онлайн магазин MIKENA FASHION от SavovDesign. Магазин MIKENA FASHION има възможност за вписване на категории, производители и продукти, от админ панела на сайта. Онлайн поръчки, доставки и плащания. Уеб сайт MIKENA FASHION разполага с админ панел за управление и позволява добавяне на неограничен брой продукти, заглавие, описание, снимки и линкове към тях, управление на производители (брандове) управление на поръчки, доставки и клиентски профили, настройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин MIKENA FASHION, предоставя бърза и удобна регистрация на клиенти на магазина, възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл, след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса на поръчката, от клиентския профил.

Онлайн магазин MIKENA FASHION е създаден на базата на промоционалната оферта за изработка на онлайн магазин, от SavovDesign

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Частичен редизайн на основния дизайн.
# Изработка на лого.

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 7 дни

Начална страница

Начална страница на сайта

Вътрешна страница на сайта

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , ,

Подобни публикации: Изработка на сайт на EMT-Power, Аахен, Германия, Изработка на динамичен сайт на Борислав Ангелинов, Изработка на сайт на Ен Ви Ем Консулт – Варна, Изработване уеб сайт MP – BG ООД, Изработка на онлайн магазин ДЗЕТА, Проект за изработване на сайт Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан, Проект за създаване на уеб сайт Simeon Kostov – Professional Photography, Изработка на онлайн магазин AutopartsBG София,
14 март 2018
Уеб проект за направа на онлайн магазин MIKENA FASHION
1 / 5.00 / 95%