Проект за изработване на сайт Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан

Изработване на сайт Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан

Линк към сайта: www.atz.bg

Описание:

Уеб проект за цялостно създаване на представителен уеб сайт Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан

Представителен уеб сайт на Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан. Основната цел на школата е да възпитава още от най-ранна детска възраст любов към спорта, която да мотивира децата към физическа активност, да изгради у тях ценни нравствени качества и по този начин да се превърне в основна превенция срещу опасностите на улицата в съвременния свят.

Цялостно изграждане на динамичен представителен уеб сайт на Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан от SavovDesign.
Админът на сайта може да управлява неговото съдържание, като добавя, редактира и изтрива категории, страници и публикации, текстово съдържание, снимки и линкове. Уеб сайт Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан е на четири езика – български, английски, руски и чешки език.

Динамичен уеб сайт на Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан е изграден към офертата за изработка на динамичен сайт, от SavovDesign.

Добавени модули и допълнителни елементи в сайта:

# Интегриране на модул за допълнителни езици – английски, руски, чешки език

Използвани технологии: PSD, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Време за реализация: 6 дни

Изглед на началната страница

Начална страница на сайта

Изглед на вътрешна страница

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , , , ,

Подобни публикации: Проект за изработване на уеб сайт KDD Construction LTD от SavovDesign, Изработване на онлайн магазин AxelHardyBoutique, Изработка на сайт за нумерология на Илейн, Изработка на сайт за обяви Купувам – Продавам, Изработване на динамичен сайт на Antenatal Web, Уеб проект за изграждане на онлайн магазин Маги, Проект за създаване на уеб сайт Тенис център Вертхайм Германия от SavovDesign, Изработване на динамичен уеб сайт ЕВРОКОРЕКТ София,
25 януари 2018
Проект за изработване на сайт Детско Юношеска школа за хокей на лед Балкан
1 / 2.00 / 65%