Уеб проект за изработване на онлайн магазин AerofouskaGR

Изграждане на онлайн магазин TonerInformator

Описание:

Уеб проект за създаване на електронен онлайн магазин AerofouskaGR, от SavovDesign

Онлайн електронен магазин AerofouskaGR – Eπισκευή σε αερόφουσκες, αμορτισέρ και αεροσυμπιεστές ΙΧ αυτοκινήτων.

Цялостно изграждане на електронен онлайн магазин AerofouskaGR, на гръцки език, предназначен за продажби на авточасти в Гърция. Магазинът е с възможност за вписване на категории, подкатегории, производители и продукти. Онлайн поръчки, доставки и плащания към тях. Магазинът притежава административна система за управление на съдържанието на български език, която позволява добавяне, редактиране и изтриване на категории и под категории в сайта, страници с информация, добавяне на неограничен брой продукти, заглавие, описание, снимки и линкове към тях, управление на производители (марки, брандове) управление на всички поръчки и клиентски профили, настройка на платежните модули, модули за доставка и т.н.
Онлайн магазин AerofouskaGR, предоставя бърза и лесна регистрация на клиенти на магазина, възможност за еднократна поръчка без регистрация, известяване по имейл, след вече направена поръчка и възможност за проследяване на статуса на поръчката, от клиентския профил на всеки регистриран потребител в сайта.

Онлайн магазин AerofouskaGR е изработен към офертата за изработка на онлайн магазин

Добавени модули и допълнителни елементи към сайта:

# Интегриране на гръцки език
# Частичен редизайн на основния дизайн
# Изработка и интегриране на лого

Използвани технологии при изработка на сайта: PSD, PHP, HTML, CSS

Време за реализация на сайта: 7 дни

Начална страница

Начална страница на сайта

Вътрешна страница на сайта

Вътрешна страница на сайта


Етикети на публикацията: , , ,

Подобни публикации: Изработка на детски онлайн магазин Мишко, Изработване на онлайн магазин Игниа БГ, Проект за изработване на блог за статии – ВИП ЗОНА, от SavovDesign, ОГАЕ България, динамичен сайт, Изработка на динамичен уеб сайт TinyLionsNannies Лондон, Динамичен сайт на Антонов – Травел, Изработка на сайт за счетоводна къща Евристика ЕООД, Русе, Уеб проект за изработване на портал за обяви Обяви-Онлайн,
7 януари 2018
Уеб проект за изработване на онлайн магазин AerofouskaGR
1 / 5.00 / 95%