Проверка за класиране на уеб сайт в Google

Инструментът за проверка за класиране на уеб сайт в Google е безплатен за ползване и е публикуван само и единствено с помощна цел. SavovDesign не носи отговорност при възникването на евентуални проблеми с функционирането на този инструмент, предизвикани от промяна в механизма на търсене на Гугъл или по други причини.

Едно от най-необходимите неща след изработването на даден уеб сайт е да проследите и проверите, как той се класира в резултатите на Google при търсене, по определена ключова дума или фраза.

Предлагам Ви един полезен и лесен за употреба, безплатен онлайн инструмент, с помощта на който може да проверите текущата позиция на Вашия сайт в класацията с резултатите от Гугъл за търсене по дадена ключова дума или фраза от думи. Имате възможност да направите проверка и за всеки друг уеб сайт, който пожелаете.

След процедурата по изработка на сайт и по време на неговата SEO оптимизация, може да използвате този инструмент, за да проследите състоянието на сайта на всеки етап от извършените промени в него и да анализирате класирането му сред първите 100 резултата.

Инструментът за проверка на класирането на уеб сайт в резултатите на Гугъл предлага следните възможности:

1. Безплатен за ползване.

2. Лесен и удобен за употреба.

3. Търсенето се извършва сред първите 100 резултата.

4. Проверката се осъществява за google.bg

5. Проверка за ключови думи и на кирилица.